Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 26 maj 2011

Av Louise - 26 maj 2011 18:04

Torsdag idag, och veckan har faktiskt gått ganska fort även fast det ibland inte känns så! :P haha!

idag har varit en tråkig dag, men ändå väldigt skön. ja lite svårt att förklara! :) men jaja..


Började dagen precis som vanligt med gröt och en dusch och sedan gjorde jag ett ryck och tog fram dammsugaren eftersom han inte fick komma fram igår :P haha! känner mig riktigt duktig. Så nu är det riktigt fint här hemma tills älsklingen kommer hem imorgon! :) Och i helgen måste jag passa på att mysas och kramas extra mycket då han åker på måndag morgon igen! :( hmm. så blir bara en snabbhelg liksom eller vad man ska kalla det? :P hmm!


Efter att jag hade städat klart, så åkte jag och fixade en sak. och sedan så hem igen, gjorde i ordning lite lunch som idag fick bestå av hemmagjord skagenröra och avokado tillsammans med en massa grönsaker!  vilade efter det då jag hamnade i "paltkoma" och hade brist på saker att sysselsätta mig med. Så tog jag även en powernap, hur skönt som helst. dock bara en halvtimma, men lätt värt det! :D


Har inte gjort någonting egentligen efter det. utan har tittat på en film som gick på tv'n, helt okej faktiskt - trots att det absolut inte var en film i min smak. men den gick att titta på ! :) haha!
Nu har jag precis ätit lite middag då jag höll på att dö av hunger! så idag blev det: vårrullar, ris & en härlig sallad som stod på menyn. och ack så himla gott det var! :) MUMS!!! :)

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra resterande del av kvällen? Elin var in och lämnde Eriks fiskespön då hon skulle iväg och träna!

skulle även höras senare så får vi se om hon skulle hjälpa mig ikväll eller om vi tar det imorgon. ja det är ju sådant som märks! :) hihi.


Men nej, nu ska jag plocka undan efter mig i köket. och sedan kika på en film kanske? Ja så får det bli. på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards