Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Louise - 13 maj 2011 12:03

Ja, kärleken spirar som alltid i mitt liv.

Jag är lika nykär nu som då, och jag får fjärilar i kroppen när jag tittar på honom. Han är en viktig person i mitt liv, han får mig att känna en speciell trygghet och ett lugn i min vardag - han är helt enkelt det jag behöver och vill ha!

 


2år och 3månader idag älskling, och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går! Det finns inga ord, gränser eller känslor som kan beskriva min kärlek för dig! du är underbar på alla sätt och vis.

månaderna tickar på, och jag är lika lycklig varje morgon jag vaknar upp - då jag vet att jag har ytligare en dag till att spendera med dig! Det är en fantastisk känsla!

 


Tack för att du är du, och bara så underbar som du kan vara! :) Och framför allt tack för att du väljer att leva och dela din vardag med mig. Du är betydelsefull och jag släpper aldrig dig! Du ligger mig varmt om hjärtat. och ja du är allt helt enkelt <3!

 


Jag älskar dig, du gör mig lycklig!! :) Robin Gustafson - tack för allt du gjort, allt som har varit och framför allt tack för framtiden och allt som kommer att bli!


Av Louise - 13 maj 2011 10:46

Jag lyckades somna till slut i alla fall, kollade på klockan sista gången vid halv 2 tiden tror jag. men sedan sov jag som en liten baby :) haha!


Vaknade dock imorse vid kvart i 6, för då tyckte mitt lilla hjärta att det var dags att kliva upp. så gick på toa men sedan begav jag mig till sängen för tt ligga och dra mig och lite morgon mys! =) hihi..
Sedan kom 2 stycken busfrön (Jonna och Joline!) in till mig och busade lite imorse också, mycket trevligt! :)


Gjorde oss i ordning och sedan var det dags att åka! :)
Jonna skulle på skolan, Irina till jobbet och jag hem till kaoset! haha!

När jag kom hem så startade jag direkt en tvättmaskin, en diskmaskin och gjorde mig lite gröt! :)


Har sedan dess ätit frukost, hängt tvätt, plockat ur diskmaskinen, pratat med anna, packat lite och nu gjort rent i köket efter mig! :) haha!

Så nu känns det bra och jag känner mig otroligt duktig! :D 


Ska alldels strax packa ihop det sista, göra i ordning allting och sedan ska jag åka till Anna, Jonas och min älskade lilla guldklimp Kim! <3 Som jag saknat dom!!!! :D

Måste även passa på att säga grattis till anna på hennes namnsdag (då det är namnet Linnea idag). så hipp hipp! :D haha!


Nej nu ska jag rusa! på återseende! <3

lots of love! <3

Av Louise - 13 maj 2011 00:52

Det blev en riktig tjejkväll för min del - någonting jag verkligen behövde kände jag. så det blev hårinpackning, ansiktsmask, noppning av ögonbryn, härlig musik på hög nivå sprakade ut ur högtalarna och jag sprang runt i mina myskläder hela kvällen.


Efter det var det dags för middag, och klantig som man är så lyckas man först bränna sig och sedan spilla ut all mjölk. haha! hur är detta möjligt? men ja, jag brukar ju faktiskt lyckas med i stort sett det mesta om man säger så! ingenting är omöjligt för mig inte! 'småler' . haha!!


Efter det så kikade jag lite på tv'n, och sedan ringde älsklingen och sa godnatt, då klockan hade tickat iväg och det var dags för dom att sova lite. :) underbart att få prata med honom på kvällar sådär, och han är ju bara fööör världsbäst.

Men när vi väl hade lagt på så vände allting totalt. usch jag hatar när det händer!


Satt med gråten i halsen, rädslan hoppade på mig med stora strypgreppet och jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen! Fick en riktig panikkänsla i hela kroppen och blev väldigt obekväm i precis allting och hela situationen. Jag ringde i alla fall upp Robin och pratade med honom och allting bara släppte, jag satt och grät och söt som han är så försökte han trösta mig via telefonen! jag älskar dig, och tack! <3
Men han ringde i alla fall till Irina, och det hela slutade med att hon kom och hämtade mig! otroligt mycket tack! :) <3

 

Så har nu på kvällskvisten suttit och druckit te och ventilerat mig lite, mycket välbehövligt kände jag! åter igen tack för det. :D

Så nu ligger jag i Jonnas säng och ska försöka sova lite, vilket förhoppningsvis går bra! haha.
Imorgon har jag planer på att eventuellt åka upp till Anna, hoppas bara att det blir av. :) hihi.


Har även planerat lite av min helg, och jag tror verkligen att den kommer bli hur bra som helst om det blir som jag vill! :) hih.
men nu måste jag försöka sova, ska ju upp om 6 timmar! oj oj oj :P haha!
men godnatt godingar! på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards