Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 18 maj 2011

Av Louise - 18 maj 2011 21:24

Det här med föräldrarpenning och sådan gör en ju helsnurrig! Det är en hel vetenskap och kunna allting sådant! Med dagar hit och dit, hur man ska räkna och ja allt det där.  usch :P
och den där informationen vi var på idag, den var INTE mycket att hurra för ska jag säga! Det enda man "lärde" sig det var det där med dagarna, hur man kan fördela dom och sådär. men det var det jag redan visste! och det jag inte visste blev bara ännu mer snurrigt i mitt huvud! =D haha! men men, det där blir nog bra! ska i alla fall skicka in papper nu om detta och jag undrar hur det kommer att gå? håll tummarna för mig tycker jag! :) haha!


Förutom det har det varit en lugn dag, vi träffade herr Thomsson en sväng också. mycket trevligt, då det var väääldigt länge sedan.. men som sagt mycket roligt att träffa honom i alla fall :D även grattis till honom för att han klarade skrivningen på CE idag :) hih..


För övrigt har vi varit och handlat en massa idag, verkligen fyllt upp allting! Det är en skön känsla när man får handla upp allting så man inte behöver tänka på det.. och sedan är ett välfyllt kylskåp alltid ett med kärlek i. precis som det ska vara! :)
Så idag blev det pannbiffar, hemmagjord sås, potatis och en god sallad.

Hittade även oranga/gula småtomater idag när vi var och handlade, och dom är ju sååååå goda! Och sådana får man alltid (eller oftast) hemma hos farmor. hih. så lite barndomsminnen blev det i alla fall. men dom är dom bästa om ni frågar mig.


Älskling var snäll och hjälpte mig och vaxa benen förut också, tack för det <3 så nu är jag len som en babyrumpa om benen, och jag älskar det!
Jag tycker ju annars att det är hur tråkigt som helst att raka benen. men vem tycker egentligen att det är roligt? haha!


Ja, det har inte hänt mycket mer än så idag faktiskt. men det har varit skönt! :)
Imorgon blir det en sväng till söderhamn med älskling på morgonkvisten. och sedan eventuellt träffa Linn en sväng? :) Ja, vi får se vad som händer!
men nu en dusch och sådär. så på återseende imorgon godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 18 maj 2011 10:24

Jag träffade som sagt Zenita igår, och det var välbehövligt! :)

Hur länge sedan som helst och nu fick jag äntligen träffa henne! Hon har ju bott nere i Stockholm, men nu flyttat hem igen. :D vilket gör mig galet glad måste jag säga! :)

Hade en kanon dag med henne i alla fal, var iväg och hämtade paket, ut på dollar en sväng, åt lunch tillsammans och sedan satt vi bara och snacka en massa heela dagen lång. underbart om ni frågar mig! :)

Efter att hon hade åkt så blev kvällen lugn, hände inte alls så mycket. Men jag var så himla trött i kroppen - sådant man får räkna med! :) haha!



Imorse vaknade jag efter att ha sovit som en prinsessa inatt, gud vad bra jag har sovit! :) det var länge sedan faktiskt, hur skönt som helst! :) hihi..
Och så vaknade man utav att solen lyser, underbart! Då kan man ju inte annat än att bli på bra humör liksom, precis så som man vill ha det. vem älskar inte solen liksom?


Idag har jag inte mycket planerat, förutom att vid halv 4 tiden så ska jag och älsklingen iväg på informationsträff ang föräldrarpenning , för bara det är ju en hel vetskap! :) haha! så får se om man kanske får lite mer koll på det där när man varit där och lyssnat?
Men för övrigt händer det inte alls mycket skulle jag tro :)

Det är helt sjukt, halva veckan har redan gått. Det går ju på tok för fort jag hänger inte med, men just nu bryr jag mig inte! för det betyder att det bara blir närmare och närmare tills mitt lilla älskade mirakel kommer till världen - som jag längtar!!! hihi..

Men nej, nu blir det en dusch och sedan sysselsätta mig med någonting. men på återseende sötnosar!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards