Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under maj 2011

Av Louise - 20 maj 2011 18:00

Solen har varit framme precis hela dagen, och den är det fortfarande och det är helt underbart skönt med sol och värme! :) älska vädret och välkommen tillbaka solen! :) !!


Älskling åkte till Stockholm med Andreas imorse, redan klockan 7. Och efter det kunde jag inte somna om, men låg och drog mig till klockan var kvart i 8. :) riktigt skönt faktiskt.
Upp och hoppa, in i duschen och sedan gjorde jag mig lite frukost. Gröt som varje morgon faktiskt, fast idag blev det mannagrynsgröt istället för havregryn! :) hihi. lite kul med variation också, tycker ni inte? :) haha!


Efter ett tag så ringde Linn, så jag skjutsade henne till Alfta fram och tillbaka!
och när jag hade kommit hem igen så bytte jag om lite snabbt och följde med Elin och Ida ner på stan en sväng då dom skulle ner på banken.
När det var klart så fikade vi lite med Tessan, Jessica och lilla Theodor! myspys.
Vi satt och njöt i solen men sedan var det dags att röra sig vidare, blev in på Såfin, Åhlens och Lindex en sväng innan vi begav oss hemåt .. hihi.


Bestämde oss för att sitta ute i solen en stund då den värmde helt underbart, och även att Thea skrattade från hjärtat idag, hihi! det kom ett riktigt skratt, ett sådant personligt ni vet? haha. Ja, det var underbart att höra! och jag och Elin stod på varsin sida vagnen och skrattade minst lika mycket! =) Åh bebisar är ju helt underbara när dom börjar med nya saker <3 .


Elin åkte och tränade och jag åkte iväg och hämtade ut ett litet paket som hade kommit, alltid lika roligt! :) Och nu sitter jag hemma och har nyss ätit lite middag, älskling är på väg hem också. underbart! Så ikväll blir det fredagsmys för hela slanten! får se vad det erbjuder, men mys blir det oavsett :D haha!


Men nej, nu hänga tvätt. på återseende godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 19 maj 2011 21:18

En mycket lugn dag idag också, men den har varit mycket skön! :) idag har jag mått bra, varit lite extra sprallig och på otroligt bra humör! ;D


Slog upp mina vackra vid halv 7 imorse då mina sammandragningar tyckte det var dags att vakna! :) men låg kvar och drog mig bra länge innan jag ens tänkte tanken på att kliva upp ifrån mitt underbara duntäcke :) haha!


Åkte med älskling till Söderhamn en sväng då han skulle handla någonting, och jag gick in på ÖB en sväng och sedan på barnens hus och tittade så att allting hade blivit rätt med vagnen och sådär eftersom den hade kommit.

Så kollade så det hade blivit rätt, och sedn självklart för att jag var lite nyfiken - vilket man får vara! och den är såååå fin! jag älskar den ju <3 .

Efter söderhamn så åkte vi mot Bollnäs och älsk släppte av mig hos Linn, där var även Jessica! :)

Så blev där ett bra tag, och sedan kom Elin och lilla sötnosen Thea förbi också, mycket trevligt. satt där och pratade och mös på och sedan kom älsk och hämtade mig på eftermiddagen någon gång! :)


Älskling bjöd mig på kinarestaurangen idag och otroligt god mat - tack älskling! <3 . Han är bara för underbar mitt hjärta! <3
Efter att vi hade haft en liten dejt och middag för 2 så åkte vi hem till Irina och fikade och pratade lite med henne, mycket trevligt.  ;D Sedan åkte vi ett varv och "drömde" oss bort! :) haha..


Kom hem strax innan 8 kanske? Och sedan dess har det inte hänt så mycket här hemma. mys för fulla muggar och mina sammandragningar tar död på mig bokstavligt talat, eller nja det känns nog mest bara så! :S  Men det är INTE roligt om man säger så. och nu har det ju börjat trycka neråt och sitter i ryggen/svanken och inte i magen . ja det är svårt att förklara, men ont gör det i alla fall.

Även att sötaste Mommo ringde idag, gosh vad jag älskar henne! <3 .


Nu ska jag snart ta en varm dusch så spänningarna kanske lättar lite? och sedan försöka sova då min kropp är slut, och då förhoppningsvis få lite sömn. ja jag håller tummarna för det i alla fall;b haha!

Imorgon åker ju älskling till Stockholm väldigt tidigt. så undra vad jag ska sysselsätta mig med imorgon? Ja, det återstår att se! men nu duschen och sedan söööömn. Godnatt sötnosar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 18 maj 2011 21:24

Det här med föräldrarpenning och sådan gör en ju helsnurrig! Det är en hel vetenskap och kunna allting sådant! Med dagar hit och dit, hur man ska räkna och ja allt det där.  usch :P
och den där informationen vi var på idag, den var INTE mycket att hurra för ska jag säga! Det enda man "lärde" sig det var det där med dagarna, hur man kan fördela dom och sådär. men det var det jag redan visste! och det jag inte visste blev bara ännu mer snurrigt i mitt huvud! =D haha! men men, det där blir nog bra! ska i alla fall skicka in papper nu om detta och jag undrar hur det kommer att gå? håll tummarna för mig tycker jag! :) haha!


Förutom det har det varit en lugn dag, vi träffade herr Thomsson en sväng också. mycket trevligt, då det var väääldigt länge sedan.. men som sagt mycket roligt att träffa honom i alla fall :D även grattis till honom för att han klarade skrivningen på CE idag :) hih..


För övrigt har vi varit och handlat en massa idag, verkligen fyllt upp allting! Det är en skön känsla när man får handla upp allting så man inte behöver tänka på det.. och sedan är ett välfyllt kylskåp alltid ett med kärlek i. precis som det ska vara! :)
Så idag blev det pannbiffar, hemmagjord sås, potatis och en god sallad.

Hittade även oranga/gula småtomater idag när vi var och handlade, och dom är ju sååååå goda! Och sådana får man alltid (eller oftast) hemma hos farmor. hih. så lite barndomsminnen blev det i alla fall. men dom är dom bästa om ni frågar mig.


Älskling var snäll och hjälpte mig och vaxa benen förut också, tack för det <3 så nu är jag len som en babyrumpa om benen, och jag älskar det!
Jag tycker ju annars att det är hur tråkigt som helst att raka benen. men vem tycker egentligen att det är roligt? haha!


Ja, det har inte hänt mycket mer än så idag faktiskt. men det har varit skönt! :)
Imorgon blir det en sväng till söderhamn med älskling på morgonkvisten. och sedan eventuellt träffa Linn en sväng? :) Ja, vi får se vad som händer!
men nu en dusch och sådär. så på återseende imorgon godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 18 maj 2011 10:24

Jag träffade som sagt Zenita igår, och det var välbehövligt! :)

Hur länge sedan som helst och nu fick jag äntligen träffa henne! Hon har ju bott nere i Stockholm, men nu flyttat hem igen. :D vilket gör mig galet glad måste jag säga! :)

Hade en kanon dag med henne i alla fal, var iväg och hämtade paket, ut på dollar en sväng, åt lunch tillsammans och sedan satt vi bara och snacka en massa heela dagen lång. underbart om ni frågar mig! :)

Efter att hon hade åkt så blev kvällen lugn, hände inte alls så mycket. Men jag var så himla trött i kroppen - sådant man får räkna med! :) haha!



Imorse vaknade jag efter att ha sovit som en prinsessa inatt, gud vad bra jag har sovit! :) det var länge sedan faktiskt, hur skönt som helst! :) hihi..
Och så vaknade man utav att solen lyser, underbart! Då kan man ju inte annat än att bli på bra humör liksom, precis så som man vill ha det. vem älskar inte solen liksom?


Idag har jag inte mycket planerat, förutom att vid halv 4 tiden så ska jag och älsklingen iväg på informationsträff ang föräldrarpenning , för bara det är ju en hel vetskap! :) haha! så får se om man kanske får lite mer koll på det där när man varit där och lyssnat?
Men för övrigt händer det inte alls mycket skulle jag tro :)

Det är helt sjukt, halva veckan har redan gått. Det går ju på tok för fort jag hänger inte med, men just nu bryr jag mig inte! för det betyder att det bara blir närmare och närmare tills mitt lilla älskade mirakel kommer till världen - som jag längtar!!! hihi..

Men nej, nu blir det en dusch och sedan sysselsätta mig med någonting. men på återseende sötnosar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 17 maj 2011 09:40

Det har varit mycket dålig uppdatering i helgen, men jag har inte ens varit hemma! Blev kvar i ljusdal längre än vad jag trodde, men det gjorde absolut inte mig någonting ska jag säga! :) haha!


Fredag - åkte ju upp till Anna, och hur mysigt som helst! :) kom några och fikade på kvällen och efter att dom hade åkt så skulle vi försöka komma på vad vi skulle äta! men det var inte direkt det lättaste! :p haha! 

Kvällen var helt fantastisk, även Krille kom förbi och honom hade jag saknat hur mycket som helst. och det blev BB och sedan en massa skitsnack - precis vad jag behövde! Tror anna gick och la sig halv 4 eller någonting. men vad gör det? :) hihi. Vi har en tendens till att sitta upp länge på nätterna och bara sitta och prata!

Men jag bara älskar det! :) <3


Lördag - Annas stora dag, med andra ord hennes födelsedag! (Grattis till 21år hjärtat!) och det kom folk heeela dagen, och en massa underbaringar måste jag säga, många i annas släkt - min andra familj. Så jag njöt även jag av att få träffa alla underbara människor igen som man inte hade träffat på länge! :) haha!

Mitt på dagen när det var lugnt en stund så passade jag faktiskt på att ta ett bad (vilket jag gör varje gång jag är hos Anna!) haha. men underbart skönt är det ju, och har man inget eget så får man låna ! :D inte sant? haha.

Efter det så blev det lite lugnt i soffan, sedan kom dom sista för dagen/kvällen (i alla fall av familj/släkt!) hihi. När dom hade åkt så gjorde anna middag och pojkarna var ute och rökte fisk som dom hade fångat på fredagen...

Efter att vi ätit lite så blev det lugnt, men inte alls för länge! Mia och Jonathan kom förbi då det blev lite mys och fika - trevligt! :D hihi.

När dom hade åkt så satte vi oss ner i soffan, Jonas var trött så gick och la sig men jag, anna och krille satt kvar och pratade en massa minnen - hur underbart som helst att ventilera sig lite och prata en massa gamla minnen.
Vi har ju ändå upplevt hur mycket som helst tillsammans, och man mår ju trots allt bra av att tänka tillbaka lite ibland! :) JAG ÄLSKAR DET!

Somnade någon gång strax efter 3 tiden! :P haha!


Söndag - Kim började dagen med att retas med mig, lilla skitungen! :) hihi . men jag älskar honom ändå, han är bedårande ju, min lilla guldklimp! <3 .

Tog det lugnt, Angelica och Isabelle kom och hälsade på och fikade (och vad stor den lilla flickan har blivit, snart 2 år!)
Jag och Anna åkte till Letsbo och hämtade Aron (hennes lillebror) som hade varit på kalas, och sedan blev det hemåt..

Vi åt lite middag och blev hur många som helst, precis så som jag älskar det - när det är många nära och kära runt omkring! och dom har ju varit en del av mitt liv sedan länge tillbaka! :)
Efter middagen så blev det till Boda en sväng, mycket mysigt! då Jonas även skulle testa en sak - jag är förväntansfull faktiskt. hihi..

Sedan skulle han åka mot Stockholm och jobba och Kristoffer åkte med honom till Gävle, och jag tycker att det är lika svårt att säga hejdå varje gång, men så är det ibland! och vi ses ju snart igen.


Jag och Anna stannade kvar en stund, sedan åkte vi hemåt. Då blev det mys resten av kvällen bara vi 2, älska det. Pratade om en massa som vi inte kunnat ta upp under helgens gång, ventilerade hur mycket som helst - vilket jag behövde! Kikade lite på BB och pratade ännu mera! :) kom dock inte i säng alldeles för tidigt denna kväll heller, att vi aldrig lär oss? haha! :)


Måndag - Anna åkte iväg och fixade ryggen på morgonen och jag och Kim blev kvar hemma! Fick sovmorgon då Kim inte vaknade förrän halv 10 . hur skönt som helst, med tanke på hur våran helg sett ut med tiderna liksom. haha!

Dagen blev väldigt lugn och bara en massa mys. Blev en powernap mitt på dan, men sedan när vi väl vaknade så blev vi hungriga så bestämde oss för att det blev en kebabrulle innan jag skulle åka hemåt. haha..
Så tog hunden på en promenad och sedan hämtade lite mat. otroligt gott så det var länge sedan man "syndade" haha!

Mös på in i det sista och klockan 18 var det dags att åka hemåt. ville egentligen inte, men älsklingen var på väg hem så det gjorde det helt okej !:) hihi


Väl hemma så hände inte så mycket, tog det lugnt och kikade på lite tv innan älsklingen kom hem. och gissa om jag saknat honom! mitt hjärta! <3!

och sedan blev det en tidig kväll.

___________________________


Ja, det var min helg det. och jag har älskat varje minut av den måste jag säga! jag har varit trygg, ompysslad, berörd och så mycket mer. har inte ett enda litet minus med helgen och tack så hemskt mycket för helgen till alla inblandade. jag älskar er och vi syns snart igen! 3 veckor kvar <3 !!!


Idag händer inte så mycket tror jag ska träffa Zenita en sväng i alla fall då hon äntligen är hemma igen. så ja så ser min tisdag ut! men nu lite frukost. på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 16 maj 2011 20:37

Vecka 34

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.
Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått ”för bra” och tänka att ”det får inte vara så här lätt”. Eller så tänker du motsatsen, ”allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad”. Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster.


______________________________


Nu tickar det på, och bara 6 veckor kvar tills BF! :) nu är det med andra ord inte lång tid kvar tills vi blir en familj, vårat lilla mirakel kommer till världen och  vi får snusa bebis! :))

mamma och pappa längtar efter dig! :)

Av Louise - 13 maj 2011 12:03

Ja, kärleken spirar som alltid i mitt liv.

Jag är lika nykär nu som då, och jag får fjärilar i kroppen när jag tittar på honom. Han är en viktig person i mitt liv, han får mig att känna en speciell trygghet och ett lugn i min vardag - han är helt enkelt det jag behöver och vill ha!

 


2år och 3månader idag älskling, och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går! Det finns inga ord, gränser eller känslor som kan beskriva min kärlek för dig! du är underbar på alla sätt och vis.

månaderna tickar på, och jag är lika lycklig varje morgon jag vaknar upp - då jag vet att jag har ytligare en dag till att spendera med dig! Det är en fantastisk känsla!

 


Tack för att du är du, och bara så underbar som du kan vara! :) Och framför allt tack för att du väljer att leva och dela din vardag med mig. Du är betydelsefull och jag släpper aldrig dig! Du ligger mig varmt om hjärtat. och ja du är allt helt enkelt <3!

 


Jag älskar dig, du gör mig lycklig!! :) Robin Gustafson - tack för allt du gjort, allt som har varit och framför allt tack för framtiden och allt som kommer att bli!


Av Louise - 13 maj 2011 10:46

Jag lyckades somna till slut i alla fall, kollade på klockan sista gången vid halv 2 tiden tror jag. men sedan sov jag som en liten baby :) haha!


Vaknade dock imorse vid kvart i 6, för då tyckte mitt lilla hjärta att det var dags att kliva upp. så gick på toa men sedan begav jag mig till sängen för tt ligga och dra mig och lite morgon mys! =) hihi..
Sedan kom 2 stycken busfrön (Jonna och Joline!) in till mig och busade lite imorse också, mycket trevligt! :)


Gjorde oss i ordning och sedan var det dags att åka! :)
Jonna skulle på skolan, Irina till jobbet och jag hem till kaoset! haha!

När jag kom hem så startade jag direkt en tvättmaskin, en diskmaskin och gjorde mig lite gröt! :)


Har sedan dess ätit frukost, hängt tvätt, plockat ur diskmaskinen, pratat med anna, packat lite och nu gjort rent i köket efter mig! :) haha!

Så nu känns det bra och jag känner mig otroligt duktig! :D 


Ska alldels strax packa ihop det sista, göra i ordning allting och sedan ska jag åka till Anna, Jonas och min älskade lilla guldklimp Kim! <3 Som jag saknat dom!!!! :D

Måste även passa på att säga grattis till anna på hennes namnsdag (då det är namnet Linnea idag). så hipp hipp! :D haha!


Nej nu ska jag rusa! på återseende! <3

lots of love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards