Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under februari 2011

Av Louise - 12 februari 2011 11:56

Jag blir så himla glad när jag sitter och tänker tillbaka, och funderar över huvudtaget.
På mitt liv: hur det har varit, hur det är nu och hur det kommer att bli.
Jag får en alldeles varm känsla inombords och jag svävar för en liten stund på moln. Det är precis såhär jag vill ha det. Jag har allt jag vill ha.


* Världens underbaraste pojkvän/sambo som jag får dela livet med och upptäcka en massa roliga saker med. Du är allt! <3

* Dom absolut bästa vännerna man kan ha! ( jag förstår att ni är avis ) för jag har dom bästa! ingen tvekan om den saken. Dom tar mig ibland från botten och högre upp än någon kan tänka sig! Ni vet vilka ni är - och jag älskar er allihop! :) <3

* Och sist men absolut inte minst - familjen!
Utan dom hade jag absolut inte varit den jag är idag, och jag är otroligt tacksam för mamma och pappa! Sedan har jag även världens underbaraste, snällaste och absolut vackraste lillebror som jag fått. Åh, jag älskar er alla! <3


Så när jag sitter och funderar på dessa punkter, så känns det så himla bra! Jag får en varm känsla inom mig - jag svävar helt enkelt. :)



Nu när jag ändå sitter här och funderar så kan jag inte hjälpa att tänka tillbaka i tiden och minnas alla saker man har gjort när man var yngre! :)
Alla knasiga saker, alla bus, när man fick moped, började högstadiet, campingar, utflykter!
Ja, allt underbart roligt och tråkigt man har varit med om under sina ungdomsår :) haha! det är ju bara för bra för att vara sant.. <3


Lots of Love! <3

Av Louise - 11 februari 2011 23:03

Jag stormtrivs verkligen med mitt liv just nu, har absolut inga som helst klagomål på någonting över huvudtaget. jag bara njuter i fulla drag. :)


Inatt när älsk åkte och jobbade (vid 4 tiden) så pussade han på mig och sa att jag nog inte kunde åka till Anna idag. men jag lyssnade ej på det, och somnade om istället :) hihi. Klockan ringde vid 9, då var det bara till att kliva upp och göra sig i ordning. :D


Ut och plumsa i den "lilla" snön som hade kommit, eller ja mest drivit. helt sjukt vad det blåste inatt. hualigen det var hemskt vissa gånger faktiskt. :(
men kom dit jag skulle i alla fall, och lämnade in en massa papper ang studierna, och fick även glada besked ifrån studievägledaren, haha! underbart.

Så nu börjar jag på måndag i alla fall med mina studier, och det känns underbart måste jag säga. så är jag förhoppningsvis klar med dom i Juni ( om inte tidigare ) men jag SKA vara klar senast juni, det har jag gett mig attan på och har även det som deadline, då dom går på sommarlov på komvux då. haha! :)


Efter att jag lämnat in massa papper på olika ställen så begav jag mig mot stationen för att se hur mycket försenat det skulle bli med tåg och sådant. Men efter endast 30minuters väntetid så kom det en ersättningsbuss som tog mig till Ljusdal och bästaste Anna och kim <3 , gissa om jag var nöjd?  ohja, det råder inga tvivel om det måste jag säga! :) hihi.
Kom i alla fall fram, och även att jag hann krama på pappa på stationen i ljusdal då han skulle åka till sthlm. älskade pappsen <3! :)


Upp till Anna och myste på. Även att efter ett tag kom Kristoffer - som jag inte träffat på nästan 1 år, vääääldigt lång tid... men han är en av mina absolut närmaste killkompisar, så det var underbart att träffa honom efter sådan lång tid! :)

Blev bjuden på middag, myste på, kikade på tv'n, skrattade som aldrig förr, pratade minnen från förr i tiden, åt godis i mängder, och ja! hade fredagsmys helt enkelt.

och kvällen var verkligen perfekt!! tack så hemskt mycket för ikväll <3 måste göras om snarast.. :)


Men nu är jag hemma i Bollnäs igen i alla fall, och jag trivs just nu så himla bra med mitt liv, mitt umgänge ja hela alltihopa! finns ingenting som kan stoppa mig nu! :)
Ikväll har jag skrattat så jag har haft ont i magen säkert 100 gånger, och det är det jag gillar, spelar ingen roll hur länge man är ifrån varandra så vet man fortfarnde exakt vart man har varandra - och det är äkta vänskap!

Jag älskar er mer än ord kan beskriva! <3


Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, då jag är väldigt trött, då det varit en lång, underbar och sagolik dag för mig. så vi hörs helt enkelt någonting imorgon.
Godnatt godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 10 februari 2011 21:41

Idag har det inte alls blivit någon uppdatering under dagen, men jag har verkligen haft planer och sådant för mig hela tiden, så kommer med en liten nu.

Dagen har varit underbar, trots att den började med tråkiga omständigheter!


Klev upp imorse när älskling väckte mig, och gjorde mig i ordning! Var inte alls pigg i morse, men efter lite frukost så gick allting som vanlig. :)
Efter ett tag åkte vi mot kyrkan, där det var dags för begravning för Robins farmor!
En otroligtvacker begravning, för en otrolig människa! Jag tyckte verkligen om henne hur mycket som helst, hon var underbar!

Så en otroligt fin stund i kyrkan med massa tårar - Sov gott Britta! <3


Efter blev det lite fika, åkte och tanka och sedan ut till Rengsjö och hem till Kicki (Robins faster)... Var där ett tag, men sedan ar det dags att bege sig hemåt..

Hemma hos oss endast en liten stund, innan det var dags att gå över till grannarna då dom ville bjuda på middag, och hemskt gärna! jag trivs så himla bra i deras sällskap, så självklart. Även att Odde och Linn och deras bedårande prinsessor också gjorde sällskap, så var en enda stor "familj" haha!

Så tack så hemskt mycket för kvällen, middagen och det underbara sällskapet! <3 Ni alla är underbara.. :)


Nu är vi hemma hos oss igen, och ska alldeles strax krypa ner i sängen då jag har en himla massa underbara äventyr imorgon! :) hihi.
Ska bland annat gå och lämna in mitt betyg så jag får börja plugga redan på måndag! lovely måste jag säga, då hinner jag bli klar innan juni också ^^, hihi..

Och efter det så sätter jag mig på tåget och åker upp mot Ljusdal och älskade Anna och guldklimpen Kim! <3 så som jag saknar dom, helt otroligt!!

Så i Ljusdal ska min dag imorgon spenderas, helt underbart verkligen. så det är någonting jag absolut ser fram emot. :) ooohja!!


Men nu ska jag göra mig i ordning och sedan hoppa ner i sängen. på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 9 februari 2011 20:36

Svimfärdig, snuvig, trött och en tjej med höftont. ja det är jag just nu måste jag erkänna! dumt att klaga också för den delen, men nu har jag i alla fall skrivit ner "felen" med det hela. haha! ;p


Blev en lugn kväll trots allt, blev inge Rengsjö. Då vi tar det imorgon istället när det är dags för begravningen. Så ja, vi får helt enkelt se hur det går imorgon. har en känsla av att det kommer bli jobbigt! :s ..


Lagade lite middag förut, och sedan la jag mig på soffan med en kanna vatten och bara var liksom! mycket skönt, men jobbigt för en tjej som jag som blir rastlös otroligt fort faktiskt. så inte okej, en timme går bra - sedan är det kört! haha!
tänk er hur det slutar när man är riktigt sjuk och absolut inte orkar gör någontint men egentligen vill. ja, ni kan ju föreställa er själva. haha!


Nu känner jag mig lite piggare i alla fall, efter någon liter vatten, en alvedon och lite vila på soffan! Men inte riktigt helt 100 faktiskt, men kanske blir bättre efter en dusch och lite sömn sedan? Får helt enkelt hoppas det om inte annat! ;) hihi..


Men nu blir det lite mys på soffan med världens vackraste pojkvän, och sedan en dusch och sedan sängen för att vara pigg imorgon. vill inte sitta i kyrkan och inte må bra! :P .. Men ja på återseende imorgon godingar - jag säger godnatt till er redan nu!

Lots of Love! <3

Av Louise - 9 februari 2011 13:30

Åh inatt sov jag som en prinsessa, länge sedan jag fick så bra sömn nu. så jag är överlycklig! :) hihi..

För dom senaste veckorna/månaden så har jag sovt oroligt, ja ganska precis innan jul började det. hm, och jag har vaknat flera gånger per natt, men INTE inatt. jaa, nöjd tjej måste jag säga!

Alldeles utvilad, pigg, glad och ja allt är kanon. idag klagar vi inte på någonting i onödan! :p


Imorse klev jag upp och gjorde i ordning frukost, och dukade fram till mig och älsklingen! :) Även att någon ringde på bilen, men är inte så insatt i det där inte, det får han sköta själv - kanske bäst så? ja jag tror det om inte annat! haha ;b ..

Men efter en riktigt mysig frukost så startade vi både en diskmaskin och sedan en tvättmaskin med en massa handdukar och sådär - sådant som måste tvättas med jämna mellanrum, annars är som äckliga tycker jag! ;) hihi

Sedan är det inte mycket som slår när man kommer ut nyduschad och virar in sig i en nytvättad mjuk handduk som luktar hur gott som helst. :)
Ja, så vill jag ha det i alla fall! vill inte ni det? :) .



Har precis hängt tvätten och sitter och väntar på svärmor som skulle komma hit och fika lite.
Idag blir det en lugn dag, ska tydligen ut till Rengsjö sen? ja jag fattade inte. så får helt enkelt ta reda på det med andra ord.
men nu ska jag ta och förbereda lite inför kvällen, så på återseende! :)

Lots of Love! <3

Av Louise - 8 februari 2011 22:40

Hm, det här med sötsug och sådana saker är inte alls roligt när man får dom sådär plötsligt. och absolut inte har någonting hemma som är sött nog :) haha!

Men som tur var höll Elin på att baka en kladdkaka, så dom bjöd in oss på fika. Helt underbart med nybakad kladdis, lite grädde och en kopp apelsin te med mysigt sällskap. Tackar så hemskt mycket för det, även att det blev mys med lill flickan också. hon låg i famnen på mig och skrattade och myste på. sötflickan då^^, hihi.


Annars har kvällen bara varit lugn, fixat med lite papper, så imorgon ska resten gås igenom - vilket absolut är ett måste! :)
En lång härlig dusch, mys på soffan med hjärtat och sedan inne hos grannarna! :) <3!


En kanon kväll enligt mitt tycke verkligen:D hihi. Nu blir det alldeles strax sängen innan en ny kanon bra dag börjar imorgon. Onsdag redan, vilket innebär att vi nästan kommit halvvägs på denna vecka  - helt sjukt men underbart! :)


Måste även passa på att gratulera flickorna också,

Thea som blev 1 månad igår :) Och självklart Alice och Lea som blev 4 månader :)
Grattis till dom 3 prinsessorna! <3 thihi..


nej, nu ska jag mysa lite innan sängen ropar mitt namn. på återseende imorgon, och godnatt sötingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 8 februari 2011 18:23

Nu är snart även denna tisdag över, det känns lite konstigt men ändå otroligt bra att dagarna springer förbi! :) Dock för att jag längtar till sommaren - då lilla hjärtat kommer ut och sedan händer det en massa roliga saker under tiden på väg dit! :) så ja, detta år kommer att bli kanon - det vet jag! :D


Idag har jag i alla fall varit på folkhögskolan och diskuterat med dom, så nu har jag löst det med dom också. Så nu kan jag göra klart mina distans studier på komvux ändå. med hjälp av dom, kommer verkligen bli hur bra som helst tror jag när det har kommit igång liksom. :) hihi.


Efter skolan så åkte jag hem och gjorde lite läxor och bara tog det lugnt en stund, kikade runt lite . facebook, läste lite bloggar och ja bara tittade med andra ord! :) ibland skrattar man åt vissa saker. haha!!


Har precis fått i oss lite middag - lasange var det som bjöds på idag. Riktigt smaskigt måste jag erkänna! :) hihi.

Så nu ska jag renskriva lite naturkunskap, och sedan blir det en lång dusch och bara ta det lugnt resten av kvällen! myspys! :) ..


Men ja , kanske återkommer någonting senare.  På återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 7 februari 2011 21:51

Igår var en riktigt bra dag måste jag säga! :)


Vädrade verkligen ur hela lägenheten ( då det var underbart väder ) , städade undan, bytte sängkläder, tvättade en massa och ja bara gjorde det fint här hemma! :)

Hur underbart som helst, när vi var klar med allting här hemma så begav vi oss till Edsbyn, hem till underbara svärmor och nutte. Då dom bjöd på middag, myste ner oss i soffan och bara njöt av en lugn stund :) . jag trivs där verkligen! ^^ ...

När vi väl kom hem, så hoppade jag in i duschen och sedan bums i säng :) haha!
Men vem älskar inte att krypa ner i renbäddade sängkläder, nyduschad ?  Ja, då somnar man verkligen som den prinsessa man är ju. yes box :) ..


Idag har inte hänt så mycket egentligen, jag har varit på möte med studievägledaren på komvux, då vi pratade om studier och sådär. och även hur det skulle gå att lösa då jag blir mammaledig till sommaren då vi äntligen får tillökning i vårn lilla familj som just för tillfället består av mig och älsklingen :) .
Men allting blev kanon, och jag hoppas på det bästa.  Så ska ringa till slottegymnasiet ( Ljusdal där jag gick HR ) imorgon och be dom skicka en kopia på mina betyg! :p hihi.  lovely!


Har även varit ut till växbo 2 gånger idag, andra gången hade linda kommit hem. så pratade på med henne, och självklart myste med lillungen Theo :) .

Även att jag har hunnit varit upp till finaste Linn en sväng också, lovely! <3 ..


nu är vi hemma i alla fall, fick i oss lite sen middag ( typ vid 8 ) ja, alldeles för sent egentligen. haha men ibland gör det ingenting ;b .. *småler* .
Ska kika lite om det är nå bra på tv'n och vänta på att sängen ropar alldeles för högt.


För imorgon är det möte och sådär på folkhögskolan, så ska vi komma fram till hur vi ska lösa det hela. så jag hoppas på att dom har någonting bra att säga! :) hihi..

Även att jag ringde och avbokade ansiktsbehandlingen som skulle ha varit på torsdag, då vi ska på begravning för Robins farmor :'( ..


men imorgon flera möten och beslut som ska fattas, så måste vara utvilad då. men på återseende godingar!
Lots of Love <3

Ovido - Quiz & Flashcards