Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under februari 2011

Av Louise - 15 februari 2011 21:31

My friends say I’m a fool to think
That you’re the one for me
I guess I’m just a sucker for love
‘Cuz honestly the truth is that
You know I’m never leavin’
‘Cuz you’re my angel sent from above
Baby you can do no wrong
My money is yours
Give you little more because I love ya, love ya
With me, girl, is where you belong
Just stay right here
I promise my dear I’ll put nothin above ya. above ya
Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you (love me)
Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me u love me
People try to tell me
But I still refuse to listen
Cuz they don’t get to spend time with you
A minute with you is worth more than
A thousand days without your love, oh your love
Baby you can do no wrong
My money is yours
Give you little more because I love ya, love ya
With me, girl, is where you belong
Just stay right here
I promise my dear I’ll put nothin above ya. above ya
Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me , kiss me
Say that u miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you love me.
Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me , kiss me
Say that u miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you love me.
My heart is blind but I don’t care
‘Cuz when I’m with you everything has disappeared
And every time I hold you near
I never wanna let you go, oh
Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me , kiss me
Say that u miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you love me.
Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me
Kiss me , kiss me
Say that u miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you love me

Av Louise - 15 februari 2011 19:23

Vilken underbar tisdag det har varit - tycker ni inte? :)

jag har i alla fall haft en riktigt bra dag, och mitt liv kunde inte ha varit mycket bättre än vad det är nu.. Det känns hur bra som helst !!


Städade som sagt ur badrummet idag, från golv till tak, och tog tag i badrumsskåpet som älskling har tjatat om länge!  Men nu får han plats med sina saker, och jag har rensat bort väldigt mycket måste jag erkänna som bara tog plats! :) haha!

Så nu blir han nog nöjd när han kommer hem.
har även tvättat en massa kläder i samma veva, och gjort allt sådant.

Tagit hand om disken och fixat och donat en massa - ja jag har helt enkelt varit hur duktig som helst, även att jag har skickat iväg en massa mail! :) känns kanon.


Fick även hem papper ifrån CSN idag! Så imorgon blir det till att gå ner och prata med Åke, och se till så att allting blir rätt ifyllt och så ska det skickas iväg! :) känns kanon, för nu är det verkligen på gång! :b . hihi..


Även att jag fick en liten paus mitt upp i allt städande tidigare också, då jag gick övr till finaste Elin, där det blev mys över en kopp te och massa mysprat. och det uppskattas hur mycket som helst! :) tack söta du! <3 .
och även att hon sa någonting om att jag måste passa på nu, så jag tror jag har bestämt mig hur jag ska göra ang mammas erbjudande - och jag tror jag ska följa med! :) känns kanon måste jag säga . men det beror helt och hållet på vad som sägs imorgon.  hih.


Efter att ha suttit inne hos Elin ett bra tag, och dom skulle till att åka till Carina på middag, så gick jag in och bestämde mig för lite egentid. Ja, det behövs ju ibland. :) Och riktigt skönt var det kan jag lova. och även fast jag har haft all tid i världen att " ta hand om mig själv " så har jag liksom satt mig själv åt sidan lite - så skärpning Louise! :) haha!
Men jag har svårt att sätta mig själv i första rummet och sådär, tycker alla andra ska gå före. Har ni också samma "problem"? :p


Men det blev en lång dusch i alla fall:
Ansiktmask, hårinpackning, rakning av ben m.m, smörjning med den nya underbara lotion, och även att det snart ska noppas ögonbryn :)

Ja, jag luktar hur gott som helst, och ser ut som en pärla - hur bra är inte det? :)
Vad brukar ni göra när ni har egentid? Berätta gärna hur era "rutiner" ser ut. skulle vara roligt att få veta det. :)


Har precis petat i mig lite middag, så nu blir det att noppa ögonbrynen och sedan vänta på att älsklingen kommer hem för massa mys. så på återseende!

Lots of Love! <3



Av Louise - 15 februari 2011 13:10

Ännu en morgon, är det bara jag som tycker att dagarna bara springer förbi?
Fortsätter det i den här takten så är det ju snart sommar och juli månad - lovely <3 !


Än så länge har denna dag varit lugn faktiskt, och det har väl egentligen inte hänt så himlans mycket. men ganska skönt ändå :)
Jag har bara varit lite duktig och fixat i ordning i köket, organiserat och sådant som måste göras ibland, och även gått igenom lite papper som låg här och där - inte okej!
men nu sitter dom i pärmen där dom ska vara i alla fall, så nu har jag bättre samvete för det :) haha!

Även att jag håller på att tvättar en massa, så man har lite rena kläder att ha på sig liksom. :) känns kanon, och sedan älskar jag ju som sagt lukten av rentvättat . ja det är underbart måste jag säga! :)
Också att jag samtidigt håller på att städa badrummet, från golv till tak - det känns bra! Och Robin har tjatat på att det är en enda stor röra inne i badrumsskåpet. hm, undra vad han syftat på? haha!
men han fick ju inte plats med sina artiklar då alla mina var ivägen, och nu när jag började rensa där inne, så förstår jag nästan vad han menar! haha! men hallå, jag är tjej. behöver man säga nå mer? :)


Men nu håller jag på att rensa och dona där inne, så han ska få lite mer plats och så att det inte ska vara så himla rörigt :) så känner mig faktiskt duktig idag! :D hih.


Men nu har jag haft en liten kort paus då jag nyss ätit lite lunch och planerat middagen för ikväll. :) duktiga jag!

Även att jag nästan så gott som bestämt mig för att följa med mamma på hennes erbjudande. :) men inte riktigt ännu, men det lutar åt det hållet i alla fall <3 !


Älsklingen klev upp klockan 4 imorse igen, stackarn! så han är ute och jobbar och sliter. ibland tycker jag synd om honom eftersom han aldrig hinner få riktig sömn eller sådär. men han klagar ju inte än, så jag håller tummarna ändå :)


Men nu har ja ej tid att sitta här längre, tillbaka till badrummet och stöket där inne! på återseende.

Lots of Love! <3

Av Louise - 14 februari 2011 20:34

Alla ♥ dag idag!


Jag har väl aldrig tyckt att sådana smådagar som denna eller dom andra är någonting speciellt att lägga så mycket energi på, men idag fick jag mig ett ryck :)
Jag kände att älsklingen förtjänade lite uppskattning utöver den vanliga liksom

Så jag köpte honom geléhjärtan, 3 stooora röda vackra rosor och ett kort med en liten egen skriven kärleksförklaring i . och han blev hur glad som helst för det, och det gjorde min dag! :) det var allt jag behövde idag.
För kärlekens dag, jag behövde bara se min älskade lycklig. Det gjorde allting värt det :) !!

Vad har ni gjort med era partners/vänner idag? någonting speciellt eller bara njutit av varandras sällskap?
Dela gärna med er av era alla hjärtans dag aktiviteter! :)




Annars har dagen inte bestått av så himla mycket egentligen. Fick ett erbjudande av Mamma som jag starkt funderar över faktiskt. så ska ringa ett samtal imorgon och se om jag kan ändra tiden på torsdag så det kanske fungerar att göra detta?
Ja, jag hoppas i alla fall.
Men utöver detta lilla erbjudande så har jag varit iväg på möte ang mina studier, ja ni som har eller ska studera efter gymnasiet vet hur det fungerar innan man riktigt kommer igång med allting sådant :) . Det känns kanon nu i alla fall, så nu är det bara att börja med allting! ^^, haha!


Sedan åkte jag iväg och handlade allting till älsklingen och så hämtade jag upp honom på jobbet. :) riktigt mysigt. att äntligen få ha honom hemma nu såhär på kvällen, då jag inte har haft det på några kvällar nämligen! det är en hemsk känsla att somna och dessutom vakna utan den man älskar. jag tycker inte om det alls! hua!



Efter middagen så kom sötaste Elin in med två stycken tallrikar. Hon hade med sig kladdkaka m. grädde och strössel på :) haha! söthöna tack så jätte mycket.
hon tyckte att vi skulle mysa till det lite. och hon hade bakat. så tack så jätte mycket snälla <3 det uppskattades tills tusen!!! :)

Och efter det så kom Pelle ( låtsas pappa ) hit en sväng, då han körde upp hudik hockey till sävstaås då dom skulle ha match. så han kom hem och hämtade lite saker och samtidigt drack lite kaffe och lite tv :) mycket trevligt om ni frågar mig! <3


Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sedan väcka älsklingen (som faktiskt redan somnat ) stackarn mår illa nu, när han har jobbat så mycket utan att äta riktigt eller någon riktig sömn, så han var spyfärdig.
men jag ska väcka honom, för här ska mysas innan jag ska sova lite :)


Men ja, på återseende godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 13 februari 2011 23:23

Det har minst sagt varit en underbar söndag med den jag älskar mer än allt :)


Älskling fick sovmorgon imorse, då han inte kom hem förrän efter 5 (?) någon gång i morse - stackarn!
Men vid halv 3 tyckte jag absolut att det var dags att kliva upp, så jag gick in och pussade på honom så att han skulle vakna!
men han var svårväckt. haha! Men efter ett tag vaknade han!:)

Klev upp gjorde han, och vi myste på ett bra tag. och jag bara älskar honom.
Så han har hela dagen suttit och berättat hur mycket han älskar mig. ( jag behåller det goda för mig själv! ) .. och det gjorde mig alldeles varm, och jag bara smälte som glass i solsken - helt underbart vilken tur jag har ! jag älskar dig! <3


Efter ett tag kom vi på att det kommer ju en kille och ska titta på bilen nu i veckan, och robin ska ju jobba hela veckan lång . så vi bestämde oss för att åka upp till edsbyn så robin fick städa ur bilen och sådär. och sagt och gjort.
blev även bjudna på middag där - tack så mycket.


Så imorgon ska vi ta och fira lite extra, då det faktiskt är alla hjärtans dag då också. så ska även passa på att fixa en liten överraskning till älsklingen då jag tycker att han förtjänar det :) hih.


Men efter att vi hade varit i edsbyn så åkte vi hemåt så han fick byta om, och sedan skjutsade jag iväg honom till jobbet, då jag behöver ha bilen imorgon då jag ska iväg på möte med komvux och få lite schema och uppgifter och sådär. och även fixa lite ärenden tills imorgon kväll och sådär. :) så det blir kanon tror jag verkligen!


Nu ska jag snart ta och krypa ner i sängen och försöka sova lite, och helt enkelt hoppas att det går lite lättare än igår ;p hih.  Så jag håller tummarna helt enkelt. ^^, haha! För imorgon måste jag vara utvilad.  Men på återseende imorgon. Nej godnatt då..

Lots of Love! <3

Av Louise - 13 februari 2011 12:32

Två år med Robin idag!


två år har gått så fort, jag vet inte vart tiden har tagit vägen - det har gått så fort!
Men det har varit två underbara år, fyllda med kärlek och lycka! :)

Vi har hunnit uppleva så himla mycket tillsammans redan som gjort oss starka tillsammans, och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går! Du gör mig hel. ♥ !


Jag är så glad att det är just dig jag har fått uppleva allt detta med, och jag vet att det kommer flera underbara år tillsammans med dig.
och att vet att vi snart är en familj gör mig bara ännu mer varm och lycklig inombords! Det är en underbar känsla! :)


Ja, jag kan inte ens beskriva i ord hur mycket du betyder för mig. det är svårt att sätta dom i ord , dom är så stora! :)
Jag älskar dig lika mycket nu som då, och det växer för varje dag som går
♥ !


                                 


 

Robin Gustafson, 13 februari 2009. :)

Jag älskar dig otroligt mycket. du är allt! ♥ ..



  <--- Detta är ett bevis på våran kärlek♥ !!



Tack för att du är du :) Puss & tack.

Jag (vi) älskar dig! :)

Av Louise - 12 februari 2011 21:54

I'm back! ytligare en gång :) hihi.


Älsklingen kom och hämtade upp mig efter att han hade lsutat jobba, och så åkte vi iväg och handlade lördags mys och lite frukost så det finns hemma tills imorgon bitti ;) hihi.


Efter det så lyckades jag få i honom lite middag, då han inte har ätit på hela dagen stackarn! :s , men sedan så var det dags för honom att åka och jobba ännu en gång! Så nu skulle han ta bort en himlans massa snö ifrån stan istället, men det är bra att han gör det! :) hihi. jag är glad för hans skull, då jag vet att han mår bra när han får jobba! :D

Och även att han lovade att han skulle vara ledig imorgon på våran årsdag, så då gör det ju ingenting att han åker iväg och jobbar nu! ;) För då får jag ha honom själv imorgon istället och bara mysa hela dagen och njuta av att han är min.. känns underbart!


Så nu sitter jag hemma, har nyss kikat på någon film, kommer ej ihåg namnet på den. men den var helt okej i alla fall :) så nu ska jag alldeles strax starta en ny film, och sedan blir det en tidig kväll för mig faktiskt, tro det eller ej!
men jag mår inte helt okej, är lite snurrig och sådär. Så vet inte ritkigt vad det är som spökar ;s hmm !


Men ska se om jag över huvudtaget kan somna då jag är ensam hemma, men det är sådant som märks ;) hihi. men på återseende imorgon. Godnatt <3 !

Lots of Love! <3

Av Louise - 12 februari 2011 17:48

Idag har varit en lugn dag! men ändå en sådan då jag förtjänar en "klapp-på-axeln-dag" :) haha! ja jag har varit duktig.


Städat undan lite små plock som låg här och där, mr dammsugare och hans fru ms mopp fick ta sina ärevarv runt om i en dans här hemma i lägenheten med mig! :) underbart. Även tagit hand om disken, vikt tvätt och hängt tvätt :) så tummen upp för mig. och nu känner jag mig nöjd, för det luktar underbart fräscht och gott, av dom nyskurade golven och även dom nytvättade kläderna. i just love it! :)


Älsklingen åkte ju och jobba alldeles för tidigt imorse, men vad gör man inte? :) han måste ju! och jag är stolt över honom som kliver upp varje morgon och faktiskt går till jobbet utan att klaga! :)


Efter att jag var klar med min städning så bestämde jag mig för att ta mig en liten promenad, bara för att gå igång min höfter lite. och det visade sig vare både bra och dåligt :) haha! då dom nu blivit "kalla" igen eller vad man nu ska kalla det så har jag börjat få lite ont igen. men jag överlever detta nu - jag börjar bli imun mot denna jobbiga smärta! :) haha!
men när jag ändå var ute och promenerade så passade jag på att göra ett litet ärende åt älsklingen. Så han blir nog lite glad när han kommer hem då det är gjort :) hihi. 'småler' .


Nu har jag precis ätit lite middag, och gosh vad jag är bra! :) .. Och även att jag väntar på älsklingen som alldeles strax var klar. :)
Så snart kommer han hem och är min hela kvällen, som jag längtas! <3

Ska åka iväg och handl lite lördags mys, och bara krama sönder honom hela kvällen. Då jag antar att han jobbar på våran årsdag imorgon. :p hihi. så jag passar på ikväll helt enkelt :D haha!

Men ja, på återseende söthögar!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards