Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Louise - 7 februari 2011 21:51

Igår var en riktigt bra dag måste jag säga! :)


Vädrade verkligen ur hela lägenheten ( då det var underbart väder ) , städade undan, bytte sängkläder, tvättade en massa och ja bara gjorde det fint här hemma! :)

Hur underbart som helst, när vi var klar med allting här hemma så begav vi oss till Edsbyn, hem till underbara svärmor och nutte. Då dom bjöd på middag, myste ner oss i soffan och bara njöt av en lugn stund :) . jag trivs där verkligen! ^^ ...

När vi väl kom hem, så hoppade jag in i duschen och sedan bums i säng :) haha!
Men vem älskar inte att krypa ner i renbäddade sängkläder, nyduschad ?  Ja, då somnar man verkligen som den prinsessa man är ju. yes box :) ..


Idag har inte hänt så mycket egentligen, jag har varit på möte med studievägledaren på komvux, då vi pratade om studier och sådär. och även hur det skulle gå att lösa då jag blir mammaledig till sommaren då vi äntligen får tillökning i vårn lilla familj som just för tillfället består av mig och älsklingen :) .
Men allting blev kanon, och jag hoppas på det bästa.  Så ska ringa till slottegymnasiet ( Ljusdal där jag gick HR ) imorgon och be dom skicka en kopia på mina betyg! :p hihi.  lovely!


Har även varit ut till växbo 2 gånger idag, andra gången hade linda kommit hem. så pratade på med henne, och självklart myste med lillungen Theo :) .

Även att jag har hunnit varit upp till finaste Linn en sväng också, lovely! <3 ..


nu är vi hemma i alla fall, fick i oss lite sen middag ( typ vid 8 ) ja, alldeles för sent egentligen. haha men ibland gör det ingenting ;b .. *småler* .
Ska kika lite om det är nå bra på tv'n och vänta på att sängen ropar alldeles för högt.


För imorgon är det möte och sådär på folkhögskolan, så ska vi komma fram till hur vi ska lösa det hela. så jag hoppas på att dom har någonting bra att säga! :) hihi..

Även att jag ringde och avbokade ansiktsbehandlingen som skulle ha varit på torsdag, då vi ska på begravning för Robins farmor :'( ..


men imorgon flera möten och beslut som ska fattas, så måste vara utvilad då. men på återseende godingar!
Lots of Love <3

Ovido - Quiz & Flashcards