Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 4 februari 2011

Av Louise - 4 februari 2011 23:24

              

Jag & storebror : Nov-08      |          Dec - 09                  |        Jan - 07


                     

      Aug - 09                       |            Sept - 09             |        Juli - 09


            

     Dec - 07                     |         Feb - 07                      |        Juli - 08


                                            

                  Juni - 08                                  |                     Maj - 08



Lite bilder på mig genom tiderna!
satt och kikade igeom, då jag har svårt att bestämma mig om jag ska bli blond igen eller inte? många säger ja, men många säger nej och några säger : "vilket som" ..
ja , jag har lite beslutsångest faktiskt. hmm!
Så vad tycker ni? :)


Titta och njut i alla fall, själv får man sig ett leende på läpparna, då vissa av bilderna är ovesentliga men bringar många minnen ändå! :)


Lots of Love! <3

Av Louise - 4 februari 2011 16:48

Tro det eller ej - men efter mycket om och men så lyckades jag faktiskt somna igår innan älsk hade kommit hem. jag är faktiskt lite stolt över mig själv! :) hihi. underbart!!


Idag har det inte hänt så mycket egentligen, älsklingen åkte på jobbet som vanligt en vardag, och jag låg kvar och drog mig en stund. Det är så skönt vissa mornar när man ligger under det fluffiga duntäcket och inte alls vill kliva upp :) .
Men efter en stund så klev jag upp med dom vanliga morgonrutinerna, och sedan var det dags för lite frukost.
Efter frukosten och lite smink så tog jag mig en promenad ner på arbetsförmedlingen, då jag hade möte där klockan 11 ..
Fick väl egentligen inte nå bra svar alls därifrån, men jag ska i alla fall iväg och prata med dom andra på måndag och se om det går att lösa på något vis? Ja, jag hoppas det i alla fall. för jag vill inte ha det som det är nu.
men han trodde att det skulle fungera i alla fall, och det fungerade för honom i alla fall! :) Så ja, i helgen håller jag tummarna och hoppas att måndag ger bra besked. :D så håll tummarna för mig ni också, okej? :)


Efter mötet så gick jag hemåt igen och var bara hemma en liten stund. Hade dock hunnit bli genomblöt, då det snöade ute när jag promenerade fram och tillbaka. Så ett snabbt ombyte och lite mellis så åkte jag iväg med svärmor till Robins moster ( Ann-Christine ) för att säga grattis till henne, då hon faktiskt fyller år idag! så hipp hipp hurra! :)


Men nu är jag hemma igen, ska alldeles strax börja med maten - då jag faktiskt är hungrig. men inte så konstigt kanske. klockan börjar ju ticka mot middagsdags!  haha! Och sedan ska jag vänta på världens bästa pojkvän, och sedan mysa ner mig med honom för ikväll är det fredagsmys som står på mitt schema i alla fall.
och bättre fredagsmys kan man ju inte få när man har sin livspartner bredvid - just love it! <3


Men ja, middag som sagt. på återseende

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards