Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 16 februari 2011

Av Louise - 16 februari 2011 21:13

Kvällen denna onsdag är kommen! :)


Och just nu njuter jag av tillvaron, mitt liv och allt som hör därtill. ja jag trivs som fisken i vattnet helt enkelt :)... my life is perfect !


Har inte hänt så mycket sedan sist, jag lagade lite middag och älsklingen kom hem efter att han var klar på jobbet. och det är hur underbart som helst att ha honom hemma sådär "tidigt" för en gångs skull på några veckor :) hihih.


Sedan satte vi oss  soffan, myste till det med popcorn och pärondryck och bra tv :) och ja det känns nästan som om jag har kramat sönder honom (a) . Ooops

Tog mig sedan en efterlängtad lång dusch och nu sitter jag här igen.

Jag har fortfarande inte börjat med packningen - skärpning! Ja, det är nog dags att börja med den tror jag om jag ska hinna klar tills imorgon bitti och dessutom hinna sova någonting.
Nog för att jag bara ska vara borta 4 nätter, men hallå. Ni tjejer vet väl hur det är att packa? oj, ett dilema varje gång! :) haha!


Men ja, lite mer tv och mys med älsklingen! Sedan ska jag nog ta tag i det :)
men på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 16 februari 2011 15:26

Onsdag, och halva veckan har gått.. jag vet att jag säger det mycket, men tiden springer iväg! och ibland är det skönt, men just nu hänger jag inte med. och det är så mycket som ska hinnas med egentligen. hur ska jag få ihop allt detta då?
Ja, jag får helt enkelt göra en lösning och försöka baka in allting! :) haha!


Igår kom inte älsklingen hem förrän klockan hade blivit 10, då det hade strulat lite och sådär. men hem kom han i alla fall :)
Tog en dusch, fick i sig lite mat och som den snälla flickvän jag är så gav jag honom lite massage - då han hade ont och är väldigt spänd. hua!!

Sedan bestod kvällen av en himla massa mys! precis så som jag älskar det :) .

- I never wanna let you go!


Imorse så hade ingen utav oss ställt någon klocka, utan det blev en lång sovmorgon och en massa morgonmys! :) Åh, det var länge sedan. men hur underbart som helst. :)

Jag klev upp, åt lite frukost och gjorde mig i ordning! :)
Sedan började klockan sakta men säkert närma sig 1, så då var det dags att slita sig ifrån älsklingens famn och åka för att fylla i en massa papper. Inte lika roligt, men för en bra sak, så får väl se "genom fingrarna" den här gången. haha!


Efter att mina ärenden var avklarade, så åkte jag hem och hämtade älsklingen och iväg mot affären. Handlade lite åt honom, och sedan tankade vi bilen åt honom så han klarar sig i helgen. För nu har jag bestämt mig! :)
Jag åker med mamma redan imorgon bitti, och det kommer bli hur bra som helst, och framför allt ska det bli otroligt skönt att spendera lite tid där nere och bara umgås. och självklart ska jag träffa världens vackraste och bästaste mommo! som jag längtar!!!! :b ..  Stockholm, here I come again :)


Nu har jag ätit lunch ( eller ja, för ca 1½ timme sedan ) , kollat upp buss till söderhamn imorgon bitti och älsklingen har åkt för att jobba en liten stund.
Men idag är det inte så länge, och han är hemma till middagen! hur underbart är inte det. det var några dagar sedan som vi satt ner tillsammans och åt middag tillsammans, så det ska bli otroligt mysigt! :) .


Annars är resten av kvällen oplanerad än så länge, men på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards