Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Louise - 8 februari 2011 22:40

Hm, det här med sötsug och sådana saker är inte alls roligt när man får dom sådär plötsligt. och absolut inte har någonting hemma som är sött nog :) haha!

Men som tur var höll Elin på att baka en kladdkaka, så dom bjöd in oss på fika. Helt underbart med nybakad kladdis, lite grädde och en kopp apelsin te med mysigt sällskap. Tackar så hemskt mycket för det, även att det blev mys med lill flickan också. hon låg i famnen på mig och skrattade och myste på. sötflickan då^^, hihi.


Annars har kvällen bara varit lugn, fixat med lite papper, så imorgon ska resten gås igenom - vilket absolut är ett måste! :)
En lång härlig dusch, mys på soffan med hjärtat och sedan inne hos grannarna! :) <3!


En kanon kväll enligt mitt tycke verkligen:D hihi. Nu blir det alldeles strax sängen innan en ny kanon bra dag börjar imorgon. Onsdag redan, vilket innebär att vi nästan kommit halvvägs på denna vecka  - helt sjukt men underbart! :)


Måste även passa på att gratulera flickorna också,

Thea som blev 1 månad igår :) Och självklart Alice och Lea som blev 4 månader :)
Grattis till dom 3 prinsessorna! <3 thihi..


nej, nu ska jag mysa lite innan sängen ropar mitt namn. på återseende imorgon, och godnatt sötingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 8 februari 2011 18:23

Nu är snart även denna tisdag över, det känns lite konstigt men ändå otroligt bra att dagarna springer förbi! :) Dock för att jag längtar till sommaren - då lilla hjärtat kommer ut och sedan händer det en massa roliga saker under tiden på väg dit! :) så ja, detta år kommer att bli kanon - det vet jag! :D


Idag har jag i alla fall varit på folkhögskolan och diskuterat med dom, så nu har jag löst det med dom också. Så nu kan jag göra klart mina distans studier på komvux ändå. med hjälp av dom, kommer verkligen bli hur bra som helst tror jag när det har kommit igång liksom. :) hihi.


Efter skolan så åkte jag hem och gjorde lite läxor och bara tog det lugnt en stund, kikade runt lite . facebook, läste lite bloggar och ja bara tittade med andra ord! :) ibland skrattar man åt vissa saker. haha!!


Har precis fått i oss lite middag - lasange var det som bjöds på idag. Riktigt smaskigt måste jag erkänna! :) hihi.

Så nu ska jag renskriva lite naturkunskap, och sedan blir det en lång dusch och bara ta det lugnt resten av kvällen! myspys! :) ..


Men ja , kanske återkommer någonting senare.  På återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards