Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 17 februari 2011

Av Louise - 17 februari 2011 16:02

Nu är jag äntligen framme i stockholm igen! och det är hur skönt som helst.
Jag känner mig hemma här, och framför allt nu när jag är i Åkersberga hos världens bästa Mommo!

Det är ju liksom här i åkersberga som jag hade mina första 11 år i livet, och jag älskar stället. det är ju bara så underbart att äntligen få komma tillbaka!
Nu när jag tänker på det, så har jag inte varit här nere i Stockholms området sedan i september, när vi var ner med Elin och Andreas. och då vart det ju mes att vara inne i stna och sådär, och bara en snabbis här!
Så då hann man ju aldrig med några släktingar eller sådär inte! Så det tar jag igen den här helgen när jag är här! :D Nu ska bakas in alla hjärtan jag har här nere! <3 hihi..


Ja, packningen kom jag igång med igår, lite för sent kanske! men det hann bli klart innan jag kröp ner i sängen och somnade som en stock :) haha!


Imorse ringde klockan vid 8, och jag flög upp med ett leende på läpparna! :)

Gjorde mig i ordning, och var klar redan 45 minuter innan det ens var dags att åka mot station och bussen mot söderhamn. haha! :) men sådant är livet, och då hann jag ju med lite morgonmys med älsklingen också innan jag åkte. kanon skönt ju att få kramas lite innan :)


Har varit på sjukhuset med mamma nu, och där var allting bra. tror jag? haha. men det lät bra i alla fall. och just nu sitter jag hemma hos mommo och väntar på att hon ska sluta! :) Och jag tycker faktiskt att hon kan få komma hem snart. jag vill kramas med henne, känna mig liten en stund och bara njuta av att vara här igen! :)
Jag saknar henne hur mycket som helst ju! <3 älskade lilla mommo !! :)


Men ja, nu ska jag göra mamma lite sällskap, så på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards