Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Louise - 20 februari 2011 14:34

Oj, förlåt! dålig uppdatering, men nu är jag ju i Stockholm och jag har inte tid att blogga eller sådär!


Men vad gör det egentligen? jag trivs ju. haha!

I fredags så var jag och mamma hem till gudmor (malin) som jag ej träffat på jätte jätte länge. var där ett bra tag och det hela slutade med att jag lämnade av henne där och mötte upp Nattis, som efter jobbet kom till Åkersberga! :D


Vi hyrde film, handlade godis och laddade upp för en helkväll fullspäckad med en massa mys, bollande av idéer, skitsnack, och ja - just so much catch up to do! :)

Väl hemma där så träffade jag Petra (hennes mamma) och vi kramades, pratade och började laga mat tillsammans! gosh vad mysigt, och jag var ute i "paradiset" där dom bor. och det är hur fint som helst. och hur många minnen som helst finns det där också. jag älskar't...


Efter middagen blev det Let's Dance, och bara en massa mys! Tittade även på en massa fina bilder ifrån USA, på huset som hon hade bott, människorna hon umgicks med och ja hela hennes vistelse och alla utflykter helt enkelt. och det var underbara bilder och vilket land! Dit SKA jag åka någon gång :D haha . frågan är väl bara när?hmm!

Kikade även på filmen - grown ups!  Hur bra som helst var det faktiskt. Vi skrattade så vi fick ont i magen. hur bra som helst! hihi..

Efter några timmar så åkte jag hemåt mot åkersberga igen, och hem till mamma och mommo. Även att jag hämtade upp mamma som hade fått i sig starka aloholhaltiga drycker ! Snabbt och enkelt - Hon var en rolig prick där på kvällskvisten/natten! Sötaste mamma! <3 haha!


Igår börjde dagen lugnt och jag gjorde absolut inte alls så mycket. jag bara var och njöt av att jag inte behövde resa mig upp ur sängen! haha!

Men efter någon timme där, så var det dags att kliva upp och göra sig i ordning och åka och hämta upp Rebecca och hennes lillasyster Regina!
Vi åkte mot stinsen för att handla, och sedan vidare mot arninge och donade på lite där också! :) hur mysigt som helst. :)

Hem efter det, och började laga lite middag. gosh vad gott det var verkligen. oj oj, hon kan det där med matlagningen hon! Mmmmh...


Efter middagen så åkte vi och mötte upp kostas för att hinna träffa honom en sväng, och sedan skjutsade vi hem regina! :)

Mötte upp en massa mysigt folk, och sedan bar det av hem till My och pratade med henne ett antal timmar. :) hur mysigt som helst var det verkligen.

Efter det skjutsade vi hem henne till kenny (?) och sedan hem till beccis.


Kom dit vid 12 tiden, och så satte vi oss och drack latte med hasselnöt smak - hur gott som helst. Pratade minnen, kom fram till att vi har känt varandra i FEMTON år, ja 1996 var året vi presenterades för varandra första gången, och det är ju faktiskt hur länge sedan som helst nu när man väl tänker efter. haha! men jag älskar henne!
Vi pratade om allting, om hur vi uppfattade allting och hur vi gjorde allting och ja vi skrattade hur mycket som helst och även utbytte lite hemligheter mellan varandra - jag älskar det.
Så kom hem halv 7 imorse. men lätt värt det! jag trivdes hur bra som helst... :)

TACK FÖR IGÅR SÖTNÖT !!! <3 ...

 

Idag blir det lugnt, ska alldeles strax iväg och kika på hockey och sådär. sedan får vi se vad som händer. men nu har jag ej tid. på återseende.

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards