Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 1 februari 2011

Av Louise - 1 februari 2011 20:34

En mycket bra tisdag, trots att jag har varit i skoln och sådär. men det är ju tur att tiden har sprungit iväg! :) haha!


Det hela började med att jag klev upp och gjorde mig i ordning i morse och så iväg till skolan! Dock så var det typ bara 4 stycken i klassen idag, inte alls många! :p haha!

Men efter skolan så åkte jag hem, och då möttes jag upp av söthögen själv - Zenita! :)

Mycket trevligt, en massa prat och även att jag fick lite hjälp med läxan :p haha! då det var hennes "mästarämne" :) så jag tackar så hemskt mycket för den hjälpen..

Efter en massa prat, och hungriga magar så åkte vi upp mot Take Off, där vi satte oss ner bara vi två, käkade middag tillsammans och bara njöt!
Pratade en massa skit, tog ikapp en massa missade saker och ja pratade om en massa mellan himmel och jord - helt underbart.


Efter att ha suttit där i nästan 2 timmar, så var det dags att åka hemåt igen. hon skjutsade hem mig, och sedan begav även hon sig hemåt. men tack så hemskt mycket för en riktigt kanon bra dag! :D hih... jag tycker om dig massor vännen! <3 !!


efter det så har jag ej gjort så mycket, suttit och tittat på tv'n, älsklingen kom hem för bara en liten stund sedan då han har varit iväg och jobbat och åkte direkt efter det till växbo med mattias :) Men nu är äntligen min lilla krambjörn hemma!

Ska nu titta lite till på tv'n, och sedan ska jag faktiskt läsa en bok, ja ni läste ju faktiskt rätt. jag ska läsa en bok!!!
Fick låna en av Angelica idag, som verkade hur bra som helst och den är verklighetsbaserad - så jag ska faktiskt ge den ett försök :) hih.  Så återkommer jag med vad jag tyckte om den när jag har läst den. :D


Men nu ger jag upp med skrivning för idag! så på återseende

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards