Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 10 februari 2011

Av Louise - 10 februari 2011 21:41

Idag har det inte alls blivit någon uppdatering under dagen, men jag har verkligen haft planer och sådant för mig hela tiden, så kommer med en liten nu.

Dagen har varit underbar, trots att den började med tråkiga omständigheter!


Klev upp imorse när älskling väckte mig, och gjorde mig i ordning! Var inte alls pigg i morse, men efter lite frukost så gick allting som vanlig. :)
Efter ett tag åkte vi mot kyrkan, där det var dags för begravning för Robins farmor!
En otroligtvacker begravning, för en otrolig människa! Jag tyckte verkligen om henne hur mycket som helst, hon var underbar!

Så en otroligt fin stund i kyrkan med massa tårar - Sov gott Britta! <3


Efter blev det lite fika, åkte och tanka och sedan ut till Rengsjö och hem till Kicki (Robins faster)... Var där ett tag, men sedan ar det dags att bege sig hemåt..

Hemma hos oss endast en liten stund, innan det var dags att gå över till grannarna då dom ville bjuda på middag, och hemskt gärna! jag trivs så himla bra i deras sällskap, så självklart. Även att Odde och Linn och deras bedårande prinsessor också gjorde sällskap, så var en enda stor "familj" haha!

Så tack så hemskt mycket för kvällen, middagen och det underbara sällskapet! <3 Ni alla är underbara.. :)


Nu är vi hemma hos oss igen, och ska alldeles strax krypa ner i sängen då jag har en himla massa underbara äventyr imorgon! :) hihi.
Ska bland annat gå och lämna in mitt betyg så jag får börja plugga redan på måndag! lovely måste jag säga, då hinner jag bli klar innan juni också ^^, hihi..

Och efter det så sätter jag mig på tåget och åker upp mot Ljusdal och älskade Anna och guldklimpen Kim! <3 så som jag saknar dom, helt otroligt!!

Så i Ljusdal ska min dag imorgon spenderas, helt underbart verkligen. så det är någonting jag absolut ser fram emot. :) ooohja!!


Men nu ska jag göra mig i ordning och sedan hoppa ner i sängen. på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards