Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 13 februari 2011

Av Louise - 13 februari 2011 23:23

Det har minst sagt varit en underbar söndag med den jag älskar mer än allt :)


Älskling fick sovmorgon imorse, då han inte kom hem förrän efter 5 (?) någon gång i morse - stackarn!
Men vid halv 3 tyckte jag absolut att det var dags att kliva upp, så jag gick in och pussade på honom så att han skulle vakna!
men han var svårväckt. haha! Men efter ett tag vaknade han!:)

Klev upp gjorde han, och vi myste på ett bra tag. och jag bara älskar honom.
Så han har hela dagen suttit och berättat hur mycket han älskar mig. ( jag behåller det goda för mig själv! ) .. och det gjorde mig alldeles varm, och jag bara smälte som glass i solsken - helt underbart vilken tur jag har ! jag älskar dig! <3


Efter ett tag kom vi på att det kommer ju en kille och ska titta på bilen nu i veckan, och robin ska ju jobba hela veckan lång . så vi bestämde oss för att åka upp till edsbyn så robin fick städa ur bilen och sådär. och sagt och gjort.
blev även bjudna på middag där - tack så mycket.


Så imorgon ska vi ta och fira lite extra, då det faktiskt är alla hjärtans dag då också. så ska även passa på att fixa en liten överraskning till älsklingen då jag tycker att han förtjänar det :) hih.


Men efter att vi hade varit i edsbyn så åkte vi hemåt så han fick byta om, och sedan skjutsade jag iväg honom till jobbet, då jag behöver ha bilen imorgon då jag ska iväg på möte med komvux och få lite schema och uppgifter och sådär. och även fixa lite ärenden tills imorgon kväll och sådär. :) så det blir kanon tror jag verkligen!


Nu ska jag snart ta och krypa ner i sängen och försöka sova lite, och helt enkelt hoppas att det går lite lättare än igår ;p hih.  Så jag håller tummarna helt enkelt. ^^, haha! För imorgon måste jag vara utvilad.  Men på återseende imorgon. Nej godnatt då..

Lots of Love! <3

Av Louise - 13 februari 2011 12:32

Två år med Robin idag!


två år har gått så fort, jag vet inte vart tiden har tagit vägen - det har gått så fort!
Men det har varit två underbara år, fyllda med kärlek och lycka! :)

Vi har hunnit uppleva så himla mycket tillsammans redan som gjort oss starka tillsammans, och jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går! Du gör mig hel. ♥ !


Jag är så glad att det är just dig jag har fått uppleva allt detta med, och jag vet att det kommer flera underbara år tillsammans med dig.
och att vet att vi snart är en familj gör mig bara ännu mer varm och lycklig inombords! Det är en underbar känsla! :)


Ja, jag kan inte ens beskriva i ord hur mycket du betyder för mig. det är svårt att sätta dom i ord , dom är så stora! :)
Jag älskar dig lika mycket nu som då, och det växer för varje dag som går
♥ !


                                 


 

Robin Gustafson, 13 februari 2009. :)

Jag älskar dig otroligt mycket. du är allt! ♥ ..



  <--- Detta är ett bevis på våran kärlek♥ !!



Tack för att du är du :) Puss & tack.

Jag (vi) älskar dig! :)

Ovido - Quiz & Flashcards