Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Louise - 14 februari 2011 20:34

Alla ♥ dag idag!


Jag har väl aldrig tyckt att sådana smådagar som denna eller dom andra är någonting speciellt att lägga så mycket energi på, men idag fick jag mig ett ryck :)
Jag kände att älsklingen förtjänade lite uppskattning utöver den vanliga liksom

Så jag köpte honom geléhjärtan, 3 stooora röda vackra rosor och ett kort med en liten egen skriven kärleksförklaring i . och han blev hur glad som helst för det, och det gjorde min dag! :) det var allt jag behövde idag.
För kärlekens dag, jag behövde bara se min älskade lycklig. Det gjorde allting värt det :) !!

Vad har ni gjort med era partners/vänner idag? någonting speciellt eller bara njutit av varandras sällskap?
Dela gärna med er av era alla hjärtans dag aktiviteter! :)




Annars har dagen inte bestått av så himla mycket egentligen. Fick ett erbjudande av Mamma som jag starkt funderar över faktiskt. så ska ringa ett samtal imorgon och se om jag kan ändra tiden på torsdag så det kanske fungerar att göra detta?
Ja, jag hoppas i alla fall.
Men utöver detta lilla erbjudande så har jag varit iväg på möte ang mina studier, ja ni som har eller ska studera efter gymnasiet vet hur det fungerar innan man riktigt kommer igång med allting sådant :) . Det känns kanon nu i alla fall, så nu är det bara att börja med allting! ^^, haha!


Sedan åkte jag iväg och handlade allting till älsklingen och så hämtade jag upp honom på jobbet. :) riktigt mysigt. att äntligen få ha honom hemma nu såhär på kvällen, då jag inte har haft det på några kvällar nämligen! det är en hemsk känsla att somna och dessutom vakna utan den man älskar. jag tycker inte om det alls! hua!



Efter middagen så kom sötaste Elin in med två stycken tallrikar. Hon hade med sig kladdkaka m. grädde och strössel på :) haha! söthöna tack så jätte mycket.
hon tyckte att vi skulle mysa till det lite. och hon hade bakat. så tack så jätte mycket snälla <3 det uppskattades tills tusen!!! :)

Och efter det så kom Pelle ( låtsas pappa ) hit en sväng, då han körde upp hudik hockey till sävstaås då dom skulle ha match. så han kom hem och hämtade lite saker och samtidigt drack lite kaffe och lite tv :) mycket trevligt om ni frågar mig! <3


Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sedan väcka älsklingen (som faktiskt redan somnat ) stackarn mår illa nu, när han har jobbat så mycket utan att äta riktigt eller någon riktig sömn, så han var spyfärdig.
men jag ska väcka honom, för här ska mysas innan jag ska sova lite :)


Men ja, på återseende godingar!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards