Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Louise - 22 februari 2011 19:18

Jag måste bara säga att det är underbart att vara hemma i lilla Bollnäs igen, och med dom man älskar! nog för att jag absolut redan vill tillbaka ner till söthögarna där nere, men det gör ingenting! nu har jag varit där, och jag har fått prata av mig med dom där :) underbara känsla! :)

Idag har jag faktiskt hunnit med hur mycket bra som helst, så jag känner mig otroligt duktig måste jag säga! ;D hihi..

Dagen började i morse med att jag var iväg till barnmorskan klockan 10,och allting såg hur br som helst ut. känns kanon, och fick även höra hjärtljuden för första gången! Obeskrivlig vacker känsla, jag blev lite känslosam där en stund - men vad gör det! jag bjuder på det. jag älskar bara tanken på att det växer en liten "mini-Robin/Louise" inne i mig :)  Ja, det är en obeskrivlig kärlek redan nu! <3


Efter att jag hade varit där så var det dgas för att uträtta en massa ärenden, fixa en massa papper och sådär! så var in på biblioteket, arbetsförmedlingen, försäkringskassan, bort till komvux och ja jag har varit överallt idag känns det som! :)


När jag kom hem så gjorde jag även lite nytta här hemma, så har tvättat lite och fixat. varit iväg och handlat och sedan startat en diskmaskin.
Känns bra att vara hemma igen och ha lite rutiner om dagarna, även fast det absolut är underbart att bli lite bortskämd med mamma och mommo också !:)


Har precis beställt den sista boken jag behöver till mina studier, och även fått i mig lite middag nu för en stund sedan :) hihi.

Så nu blir det lite lugnt då jag har gjort lite "läxa".. så nu blir det bara mys hela kvällen, då älsklingen precis klev innanför dörren efter en lång arbetsdag för hans del :)
men ja på återseende helt enkelt.
Lots of Love! <3

Av Louise - 22 februari 2011 11:25

Jag har verkligen haft en helt underbar helg i Stockholm. Det har verkligen varit hur skönt som helst och bara komma bort i några dagar och tänka på ingenting annat än mig själv. Jag har hunnit med så mycket, och bland annat tagit hand om mig själv, tänka en massa och ja bara vara helt enkelt. Hur skönt är inte det att göra ibland? :)


Har hunnit med att träffa Nattis, Rebecca, Jocke, Kostas och ja en hel bunt med underbaringar som finns där nere. Och som man tyvärr inte träffar tillräckligt ofta. Men jag hoppas att Becca och Jocke kommer upp snart, då becca har hennes mormor i Söderhamn! :) hihi. KOM SNART SÖTHÖGAR! :b ...


Jag har under helgens gång, fått hjälp, bollat idéer, pratat av mig, upplevt en massa minnen i fantasin då jag och becca hade en nostalgi tripp genom våra 15år tillsammans. jag har verkligen haft helgen i mitt liv. :) den har varit bra på alla sätt och vis. och jag älskar't :)


Söndagen så blev det lugnt på morgonen/förmiddagen. Sedan var det dags att ta sig till ishallen då IFK österåker och Challe (släkting) skulle spela. Hur kul som helst verkligen, och han är ju hur duktig som helst. ja, han är kapten och även vann poängligan. han är bäst! :) . Fick även träffa min tremänning Conrad som var där, hur söt som helst. det kommer bild på honom vid ett annat tillfälle.
Men det var hur kul som helst i alla fall :)  hihi.

Efter hockeyn så hände det ej så mycket, hem och bara tog det lugnt en stund, innan Rebecca och Jocke kom och hämtade mig, då vi åkte hem till dom där de blev en latte och lite mysprat. jag älskar dom två oerhört :) hihi.
.     Även att söndagen bestod av en massa mys med mamma och mommo, och mommo kände hennes första spark :) hur mysigt som helst.


Måndagen bestod mestadels av en mssa bilåkande, då vi först åkte ut till mmmas läkare, och sedan blev det raka vägen hem mot "skogarna" igen :) och så som jag hade längtat..
Älsklingen kom ochhämtade upp mig i Söderhamn, och det var helt underbart att träffa honom igen, så som jag hade saknat honom - jag tycker faktiskt det är jobbigt att vara borta sådär. och framför allt 4 nätter. uscha! :) haha!
men nu är jag med honom igen i alla fall. <3 !

Vi åkte även in i Rengsjö, där jag fick i mig lite middag och sedan bar det av hemåt igen! :) Och gissa om det var skönt att komma hem till sin egen lägenhet igen... det var nästan en magisk stund ;p thihi..


Ja, så mina dagar där nere har varit hur bra som helst . och tack så hemskt mycket till alla som gjorde den så bra som den vart. jag älskar er alla ! <3 ! :)

Men ja, nu åter till annat. på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards