Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under april 2010

Av Louise - 6 april 2010 14:43

Hej hopp.

Imorse var jag uppe med tuppen, eler ja inte riktigt! jag slog upp ögonen vid alv 10 och kunde inte somna om. så därför klev jag upp! det ni, det är inte direkt likt mig, men skönt att komma upp i skaplig tid i alla fall, haha! då kanske jag är trött när jag ska krypa ner i sängen ikväll för lite sömn? haha! då jag ska upp tidigt imorgon igen, hua! har egentligen ingen lust med det, men har inget val (: hihi..


idag har jag inte gjort så mycket än att fundera hittills och även att jag fick några kloka ord ifrån Zenita, så det tackar jag för! (:  Men nu har jag så gott som bestämt mig i alla fall, och jag tror att det blir såhär? ja, det blir nog så.. haha!
Ska alldeles strax ta tag i damsugaren och mr mopp och ta och göra ett ärevarv här hemma, nu ska det skinas!


Så på med musiken på högsta volym och in i städdimman, på återseende!
puss o kärlek!

Av Louise - 5 april 2010 21:14

God afton.


Tillbaka denna gång, dock lite mer sliten än sist. men jag bjuder på det i alla fall. haha
jag har tvättat 2 maskiner med tvätt idag, och det var behövligt om man säger så, eftersom det har varit en himlans massa kläder och sängkläder! men jag har inte hunnit tvätta allting, så det får helt enkelt bli en annan dag när jag har lite mer ork i kroppen. så antingen imorgon eller ja en annan dag helt enkelt!   sådant som märks antar jag..
Har även diskat undan lite, och städat toaletten och köket! resten ska jag ta tag i imorgon istället...


Annars har jag väl egentligen inte gjort någonting annat idag heller, förutom att ringa och kika hur det var med den där lägenheten! så nu ska vi bara bestämma oss, och se hur det blir med det hela! men han lät positiv över det i alla fall, men nu är det ju helt och hållet upp till oss också.. så nu måste louise sätta sig ner och fundera lite också! hmm. haha!
Även att jag har varit uppe och handlat idag också, handlade mat för hela veckan så att jag skulle slippa det nu under veckan då jag har en massa annat inplanerat liksom, hihi..  men men...


Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan kika klart på Johan Falk (:
på återseende!
puss o kärlek <3

Av Louise - 5 april 2010 15:14

Jag måste bara säga grattis på namnsdagen till mig, mormor och min mamma: idag är det namnet Irené, och det heter vi alla 3 :) hihi, jag & mommo i mellannamn och mamma i förnamn! så ett stort grattis till oss, och även alla andra som heter det. :) hihi.   lite sådär invecklat, men vad gör det (: hihi..


mamma har varit här en sväng och klippt min lillebror, så nu är han fin i håret igen. haha! vilket jag tycker är väldigt bra, då han hade hunnit bli väldigt långhårig och det är ju inte alls så bra om man säger så! han passar bättre i en riktigt frisyr liksom! :) så nu är han snygg igen lillpojken ^^


Även att jag har tagit mig i kragen och startat en tvättmaskin, och sådär! måste ju tvätta efter helgen då det har blivit lite tvätt om man säger så! massa kläder, sängkläder och allt möjligt! :) hihi! så tänkte vara lite duktig och fixa sådant idag när man ändå inte har någonting bättre för sig! haha! vad ska ni alla andra hitta på idag då? någonting roligt kanske?

nej, men på återseende!
puss o kärlek ! <3

Av Louise - 5 april 2010 12:32

Ja, nu är jag äntligen hemma! elle ja äntligen ska man inte säga heller för jag hade mer än gärna stannat kvar ett tag till om jag ska vara helt ärlig! :D  jag tycker om att vara där, det är liksom fridfullt eller hur man nu ska uttrycka sig? haha.


Var hemma strax efter klockan 11 igår, packade upp lite snabbt och sedan blev det sängen, och gud s skönt det var att ligga i sin egen säng igen, nog för att jag inte har varit borta så himlans länge, men det är i alla fall någonting som uppskattas när man kommer hem. håller ni inte med? (: haha!!!  Men somnade ganska på direkten faktiskt, och vaknade för ungefär 2 timmar sedan! Men jag antar också att ni kanske vill veta lite vad som hände nere i orrköping egentligen? huh, ja ni ska få veta lite i alla fall, men dom flesta detaljerna stannar mellan mig och mina vänner och dom behöver ni inte få reda på ännu tycker jag, om ens över huvudtaget.. mohah!

men jag och olivia åkte i alla fall in till stan i lördags och gick runt lite, kom iväg lite senare än vad vi hade tänkt, men bättre sent än aldrig liksom? haha! (:  men vi började gå runt och kika lite! och till slut så var vi så himla trött i benen, fötterna och magen skrek verkligen efter mat! haha. vi båda hade fått med oss lite hem, men inte överdrivet mycke faktiskt, jag måste säga att jag var duktig ^^ hih.
Men iväg på ett sista ställe då Olivia köpte ett par skor, och även ett par till lilla Leo! hih. och sedan bar det av hem till hennes mamma.  En god påskmiddag, och sedan lite fika - ytterst trevligt!
Även att jag och olivia hade varit lite snälla och tänkt på våra 6 pojkar som var hemma och vi hade köpt med oss varsitt påskägg åt dom! ja, vi är faktiskt snälla! så alla fick varsitt och alla blev lika glada, men jag tror nog att de var mikael åkerlund som blev gladast? haha! han såg ut som ett litet barn på julafton och var väldigt nöjd! hihi, så söt så. så alla pojkar satt och åt godis, vi fixade lite och sedan var det dags att åka in till norrköping igen, fast denna gång för att hämta Jesper som kom med bussen !:D hehe!

Hem igen, gjorde sig lite i ordning och så började man komma igång lite i alla fall, och sedan när klockan började ticka på så ringde vi till Ingrid som då skulle skjutsa in oss till krogen, men vi var bara 4 stycken som åkte in då, dom andra 4 skulle komma senare! :D hihi.   Bilder togs som är hemlighetsstämplade, dansade rumpan av oss,  och ja en himlans massa tok med vakter, pojkar som inte fick komma in och sådär och Olivia utslängd! haha! jag gick in igen och skulle leta efter åkerlund, men innan jag hittade honom! haha. dansade lite, sa hejdå till jesper och sedan så gick även vi 2 ut (: ...   när vi satt på max och käkade och väntade på skjutsen hem så komenterade brink: - jag har aldrig träffat någon som kan se åt 52 olika håll samtidigt. haha! men jag kunde det i lördags ska jag tala om! oj oj oj. det blev lite mycket! men jag hade kul :D ..


Vaknade upp igår och var faktiskt allt för pigg, det vara tyvärr bara ja som mådde lite illa, men det är ju sådant jag bjuder på om jag ska vara ärlig ^^. haha! :) städade undan, och klockan började närma sig halv 3! packade in allting i bilarna och sedan bar det av hemåt mot olivias mamma för en liten fika och säga hejdå sedan åkte vi för att hämta upp frida och sedan bar det av mot hälsingland och ljusdal igen :D haha..  Stannade till i rengsjö på vägen hem för att hämta upp volvon och så passade jag på att röka lite med Zenita. hade god lust att följa med henne ut, men nej det blev så krångligt. men jag hoppas du fick roligt söthög! (:


Ja, det var väl i stort sett min helg, med några utestående detaljer och annat smaskens som jag inte direkt har någon större lust att dela med mig av! men jag har haft det helt galet roligt, och det var skönt att komma bort lite! och självklart så blir det underbart när man har dom vänner jag har, jag kan inte begära någonting mera! jag älskar er allihopa! :)


Men nu ska jag ta tag i mig själv, så på återseende godingar!
PUSS o kärlek <3

Av Louise - 3 april 2010 08:26

Åååh, godmorgon! nu är jag uppe ur sängen. eller ja, det var jag för ca 1½ timme sedan. v'äldigt tidigt såhär en lördag morgon som denna liksom! men inte gör det nå, jag klagar inte det minsta just nu ska jag tala om för er sötnosar! (: ...


Resan ner gick bra igår, och vi var väl framme vid halv 11, efter en massa kisspauser och sådär. men helt underbart, och för er som inte visste det så älskar jag att vara här! jag tycker det är hur mysig som helst, och jag trivs verkligen hur bra som helst ju =D hihi...

När vi väl kom ner så började vi bädda, och pojkarna tog någon öl till, medans jag och Olivia åkte in söderköping och hämtade frida och sådär då vi hade lovat henne det =) . hemma igen någon gång vid 12, och då blev det lite prat sedan sova lite!   lovely!
Vaknade vid halv 7 imorse av att först älsklings klocka ringde, och sedan att stefan och Olivia kom ut och skulle väcka alla andra pojkarna! (: hihi. Annars skulle dom väl aldrig ha kommit iväg? huh...

Klev upp, pratade lite och pojkarna fick i sig lite kaffe, och nu har dom i stort sett precis åkt ner mot Jönköping och elmia - skönt faktiskt.

Så just nu myser jag och olivia för fullt ju, hon har precis hoppat ner i badkaret och jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning!  

Efter det så bär det av in till Norrkäping, då vi ska gå på stan ( och jag menar då verkligen göra den osäker! ) haha, och kika runt lite, eller ja massor! och efter det så ska vi åka hem till Ingrid ( hennes mamma! ) då vi är bjuda på påskmiddag där idag! riktigt mysigt ju. Åååååh, denna dag kommer verkligen bli hur bra som helst det har jag en känsla av. hihi. men nu:  - duschen, stan, påskmiddag, förferre & utgång! kan det blir mycket bättre?  NEJ det kan det inte när man har dom absolut bästa vännerna med sig såklart. jag älskar detta och allt och alla i min omgivning verkligen (:

Nej. nu ska jag göra mig i ordning!
puss o kärlek - ha en bra lördag, för det ska garanterat jag ha (:

Av Louise - 2 april 2010 14:30

En bra långfredag än så länge! (:  Lillebror ringde och väckte mig typ 3 gånger i morse, haha! då jag hann somna om mellan varje gång han ringde! men jag förstår honom, han satt ju alldeles ensam inne hos pappsen på+ sin egna 18års dag. stackarn!   men till slut så kom även jag upp ur sängen och jag gick in och gjorde honom sällskap! efter ett tag så kom även mamma och pelle och 3 otroligt söta små barn - great!!

han fick lite presenter, och sedan blev det lite mys och fika, hihi! min familj är underbar ju :)  han verkade nöjd med alla sina presenter, då han fibck bland annat: Airbruch (?) sett, lackspruta, kompressor, örhängen, en tatuering  av pappa och så det bästa - en bil av världens bästa storasyster!  haha.. ja, han var nöjd i alla fall, och nu kan han göra vad han vill med bilen, nu struntar jag i vilket faktiskt , thihi..


Efter fikat och sådär så gick vi in och packade klart allting och gjorde oss i ordning för att åka neråt i landet, rättare sagt ner till Norrköping - lovely! (: hihi..

Så just nu sitter vi här, nyss packat och gjort klart, och ska alldeles strax åka och hämta upp olivia och storebror för sedan bär det av! ååh, jag älskar bara tanken på det ju. hihi..

Men ni når mig på mobilen hela helgen, för nu har jag inte tid att sitta här längre!
puss o kärlek <3

Av Louise - 2 april 2010 00:17

Godkväll godingar!
haft en bra skärtorsdag?  det har verkligen jag haft, min har utan tvekan varit kanoners och jag hopaps att eran har varit likaså faktiskt ^^ hihi. Dagen började ganska tidigt så vi åkte ner på ljusdal och in på banken och donade, sedan iväg för att hämta ut tårtorna som pappa hade beställt och sedan iväg till Olivia som skulle springa på bolaget, och helt plötsligt så ringde jimmy ( storebror! ) och ville äta lunch, så vi alla 4 gick till finess och åt lite lunch. sedan blev det bolaget och hemåt igen;D hihi, en sådan där riktigt bra start på dagen om ni frågar mig ju =) ..  väl hemma så började vi städa lite, och jag tog direkt tag i badrummet och storstädade där inne - det verkligen blänker ju (: underbart ju. hihi.  och sedan så skulle vi iväg och kika på en lägenhet lite sådär hastigt i Bollnäs! så åkte ner med 2 bilar! då vi skulle lämna den ena i rengsjö hos Ken så han kunde kika på den, och sådär! sedan in till bollnäs och tittade på lägenheten som verkligen var hur fiiiin som helst, jag blev nästan lite kär om man kan säga så? haha! det fanns en negativ grej, men den var hur enkel som helst att hitta en lösning på ! så inga problem där inte! men vi får allt se hur det blir med det hela! hmm.  Sedan bar det av hemåt mot lilla ljusdal igen, och när vi hade kommit till järvsö så ringer olivia och undrar vad vi ska äta idag, och så säger jag det, och då säger hon: nej, vi ska äta någonting annat! jag sitter redan i bilen, och vi syns hemma hos er! :D haha! hon är bra söt hon, så när vi kom hem så stod hon här utanför och väntade så snällt . gullungen!!  så vi fick mysigt middagssällskap  och det mina vänner är inte helt fel ska jag tala om! så efter någon timme, strax efter klockan 10 så åkte hon hem, då stefan hade kommit hem efter träning och sådär.
jag hoppade in i duschen och nu sitter jag här! :D hihi.  ska alldele strax krypa ner i sängen då det blir en lååång dag imorgon ( eller ska man säga idag, eftersom klockan är över 12? ) haha. men i alla fall. Lillebror fyller ju år, så fika med allihopa, och sedan minst 5 timmars bilresa, då vi ska åka till NORRKÖPING! underbara grej :D haha! vi är 8 stycken som ska ka, och det kommer verkligen bli en oförglömlig och den bästa resan på länge, jag älskar't! gör inte du det?
Jo just det, skärtorsdag och första april. någon som blivit lurad idag? bertätta gärna vad/om eller när isf är ni gulliga, skulle vara roligt att veta liksom! hihi..


Nej, nu ska jag sluta babbla, jag måste sova så jag får fredag någon gång!
Puss o godnatt <3

Ovido - Quiz & Flashcards