Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 10 april 2010

Av Louise - 10 april 2010 17:03

Middagen är klar, så nu ska jag stoppa lite i magen och sedan blir det till att packa ihop resterande som inte är nerpackat ännu.. och sedan bär det av mot rengsjö (: hih..


Men allt jag tänkte säga, det var : Ha en bra kväll allihopa!  för ikväll ska vi ses i dimman, dock inte den dimman som bara verkar finnas i norrköping! hahahah..

Nej, men ha det bra! så hörs vi imorgon! Pus so kärlek ! <3

Av Louise - 10 april 2010 16:13

Även denna dag har jag varit duktig nu såhär mitt på dagen liksom. jag har gjort rent köket idag också, och även bytt till mina nya "pastaburkar" eller vad man nu ska kalla dom. haha...  Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska alldeles strax laga lite mat, då magen börjar kurra lite och verkligen skrika efter middag! haha. så det kan ju vara på tiden att fixa någonting åt den? (:


Och efter middagen s ska jag packa ihop mig och allt som jag behöver ha för kvällens bravader, och sedan åker jag mot Rengsjö och Zenita... känner på mig att det kommer bli en helt galen kväll, och att det kommer bli great verkligen! (: hihi....


Nej, nu måste jag rusa, magen skriker på mig och börjar bli förbannad! (: på återseende!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 10 april 2010 11:28

Hade en väldigt trevlig dag/kväll igår, med helt underbart sällskap! (: det tackar jag för.
Vi kom hem till färila vid 11 tiden ungefär, och jag somnade i stort sett på en gång! då var jag slutkörd! haha..
Vaknade i morse vid 10 och kunde inte somna om, så jag har varit uppe sedan kvart över ungefär, men ändå rätt skönt att kliva upp i tid på en helg för en gångs skull liksom. någon mer än jag som tycker det?


Olivia ringde och berättade en liten rolig, men ändå knepigt äckligt grej. haha!  Men det är ju sådant man måste informera om. bara pojkarna som inte har förstått det.. men så kan det vara..

Ska alldeles strax ta och äta lite frukost och sådär, för jag är faktiskt hungrig på morgonen för en gångs skull.
Ikväll ska jag röja loss lite hade jag tänkt, eftersom både jag och Zenita blev lediga i helgen så röjjer vi och busar runt lite istället och det mina damer och herrar är absolut inte helt fel! haha.

Nej, vi hörs sen, nu kurrar min mage!
Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards