Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 14 april 2010

Av Louise - 14 april 2010 17:48

Jag är verkligen toppen humör. varför förstår jag inte riktigt, men det är hur bra som helst ju! :) hihi.

Olivia ringde förut och babblade en massa härligt skit med mig, och jag började med maten samtidigt liksom. och helt plötsligt så knackar det på dörren och jag säger vänta till henne och så skriker jag Kom in! haha! ja vem var det inte då? jo, olivia! :d hihi

Hon kom hit på en ciggis och lite skitsnack, och så fick jag 2 saker av henne också - gullunge!

  En ljusstake med doftljus i, och på den står de: - " Vänner för alltid " & på andra sidan -

" Du kommer alltid att vara min vän - du vet för mycket. "     Ja, den var verkligen hur söööt som helst. och den betyder redan mycket för mig. jag kommer nog aldrig våga elda det där ljuset i alla fall.

  Sedan fick jag 2 stycken krokar som ser ut som elefanter av henne också, även dom hur söta som helst ^^, haha!

Tack så hemskt mycket för presenterna söthög, jag älskar dig! och självklart vänner för alltid. du är min tvillingsjäl och jag älskar dig tills den dagen jag dör! Bästaste vän -Olivia Agebrink! <3


Efter det så åkte vi upp på Tallåsens möbeltjänst för att kika runt lite! skulle se om om hade någontng snyggt att erbjuda, hihi. men det var väl inte alls nå mycket, jag hittade dock en väldigt snygg soffa, men priset var däremot inte allt för vacker om man säger så! jag lägger INTE ut dom pengarna på en soffan, nej nej!!!


Men nu är jag hemma i alla fall, och ska ta mig en dusch och sedan blir det bara en lugn hemmakväll för min del. jag orkar inte så mycket mer än så faktiskt ^^ haha!
på återseende! puss o kärlek ! <3

Av Louise - 14 april 2010 10:57

Yttligare en dag med fint vårväder, snön bara fortsätter att smälta undan, och det är hur bra som helst! snart är det bar mark över allt, fortfarande lite blött. men om det fortsätter i den här takten så blir det torrt snart :) ...


Vaknade till och med innan klockan i morse, vaknade första gången vid 06.20, men somnade om en liten stund bara, men vaknade vid 06.30 igen och då klev jag upp för orkade inte ligga kvar ;p haha!
Åkte ner mot ljusdal vid tjugo i 8, eftersom det var möte imorse igen. jag börjar tröttna på mötena nu faktiskt, inte alls roligt. men det är väl någonting som måste göras antar jag? Nu vill jag ha ett jobb, förutom de jag gör just nu då ^^ haha, för det trivs jag hur bra som helst med - verkligen!! :D


När jag kom hem så gick jag igenom posten och fick en grej som jag inte riktigt förstod mig på, men det ska jag få hjälp med senare när pappa har vaknat då han ligger i feber, inte alls roligt ju ! "/ hmm. men men !
jag startade även en tvättmaskin, med en massa junk också, som jag tyckte behövdes ^^, haha! och har även plockat ur diskmaskinen då jag inte orkade göra det igår kväll. men man behöver inte alltid ha ork i kroppen, eller hur?

Men nu är det så att jag ska hänga tvätten om en liten stund, sedan ska jag börja dammsuga och torka golven! :)
på återseende!  Puss o kärlek!

Ovido - Quiz & Flashcards