Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 2 april 2010

Av Louise - 2 april 2010 14:30

En bra långfredag än så länge! (:  Lillebror ringde och väckte mig typ 3 gånger i morse, haha! då jag hann somna om mellan varje gång han ringde! men jag förstår honom, han satt ju alldeles ensam inne hos pappsen på+ sin egna 18års dag. stackarn!   men till slut så kom även jag upp ur sängen och jag gick in och gjorde honom sällskap! efter ett tag så kom även mamma och pelle och 3 otroligt söta små barn - great!!

han fick lite presenter, och sedan blev det lite mys och fika, hihi! min familj är underbar ju :)  han verkade nöjd med alla sina presenter, då han fibck bland annat: Airbruch (?) sett, lackspruta, kompressor, örhängen, en tatuering  av pappa och så det bästa - en bil av världens bästa storasyster!  haha.. ja, han var nöjd i alla fall, och nu kan han göra vad han vill med bilen, nu struntar jag i vilket faktiskt , thihi..


Efter fikat och sådär så gick vi in och packade klart allting och gjorde oss i ordning för att åka neråt i landet, rättare sagt ner till Norrköping - lovely! (: hihi..

Så just nu sitter vi här, nyss packat och gjort klart, och ska alldeles strax åka och hämta upp olivia och storebror för sedan bär det av! ååh, jag älskar bara tanken på det ju. hihi..

Men ni når mig på mobilen hela helgen, för nu har jag inte tid att sitta här längre!
puss o kärlek <3

Av Louise - 2 april 2010 00:17

Godkväll godingar!
haft en bra skärtorsdag?  det har verkligen jag haft, min har utan tvekan varit kanoners och jag hopaps att eran har varit likaså faktiskt ^^ hihi. Dagen började ganska tidigt så vi åkte ner på ljusdal och in på banken och donade, sedan iväg för att hämta ut tårtorna som pappa hade beställt och sedan iväg till Olivia som skulle springa på bolaget, och helt plötsligt så ringde jimmy ( storebror! ) och ville äta lunch, så vi alla 4 gick till finess och åt lite lunch. sedan blev det bolaget och hemåt igen;D hihi, en sådan där riktigt bra start på dagen om ni frågar mig ju =) ..  väl hemma så började vi städa lite, och jag tog direkt tag i badrummet och storstädade där inne - det verkligen blänker ju (: underbart ju. hihi.  och sedan så skulle vi iväg och kika på en lägenhet lite sådär hastigt i Bollnäs! så åkte ner med 2 bilar! då vi skulle lämna den ena i rengsjö hos Ken så han kunde kika på den, och sådär! sedan in till bollnäs och tittade på lägenheten som verkligen var hur fiiiin som helst, jag blev nästan lite kär om man kan säga så? haha! det fanns en negativ grej, men den var hur enkel som helst att hitta en lösning på ! så inga problem där inte! men vi får allt se hur det blir med det hela! hmm.  Sedan bar det av hemåt mot lilla ljusdal igen, och när vi hade kommit till järvsö så ringer olivia och undrar vad vi ska äta idag, och så säger jag det, och då säger hon: nej, vi ska äta någonting annat! jag sitter redan i bilen, och vi syns hemma hos er! :D haha! hon är bra söt hon, så när vi kom hem så stod hon här utanför och väntade så snällt . gullungen!!  så vi fick mysigt middagssällskap  och det mina vänner är inte helt fel ska jag tala om! så efter någon timme, strax efter klockan 10 så åkte hon hem, då stefan hade kommit hem efter träning och sådär.
jag hoppade in i duschen och nu sitter jag här! :D hihi.  ska alldele strax krypa ner i sängen då det blir en lååång dag imorgon ( eller ska man säga idag, eftersom klockan är över 12? ) haha. men i alla fall. Lillebror fyller ju år, så fika med allihopa, och sedan minst 5 timmars bilresa, då vi ska åka till NORRKÖPING! underbara grej :D haha! vi är 8 stycken som ska ka, och det kommer verkligen bli en oförglömlig och den bästa resan på länge, jag älskar't! gör inte du det?
Jo just det, skärtorsdag och första april. någon som blivit lurad idag? bertätta gärna vad/om eller när isf är ni gulliga, skulle vara roligt att veta liksom! hihi..


Nej, nu ska jag sluta babbla, jag måste sova så jag får fredag någon gång!
Puss o godnatt <3

Ovido - Quiz & Flashcards