Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 28 april 2010

Av Louise - 28 april 2010 21:00

Godkväll alla godingar där ute i detta avlånga land! :)
Har ni en bra kväll såhär långt? det har garanterat jag, men kan man ha annat egentligen när livet leker? :) haha - tack vara Zenita Persson såklart!! :D


Imorse så åkte jag ju ner på ljusdal för att möta upp Mathilda och Theo.. Hoppade av vid kyrkan, och så gick vi upp till Thea's grav och kollade lite, och sände lite varma kärlekshälsningar till sötungen som tyvärr fick ett alldeles för kort liv, du skulle ha blivit 2 i sommar, men hoppas att du har det bra där uppe ängeln! vi älskar dig <3 ..

Efter det blev det lite lunch, och idag var det kina mat som stod på menyn - riktigt smaskens! fick även sällskap av Lars då också ( mathildas sambo! )
efter det så gick vi runt lite och tog en glass tillsammans i det fina vädret som varit idag.. ^^ hihi..  Vid 2 slutade miranda ( hennes syster! ) så vi mötte upp henne, och så gick vi till finess och jag fick agera lite barnvakt till älsklingspojken min (: hihi.. underbart ju, han är ju världens sötaste charmtroll <3 .

Tog tio över 4 tåget mot bollnäs och gick på glizz för att möta upp Zenita. Då åkte vi bort till heden för att hämta nyckeln till lägenheten då vi behöver den imorgon då vi förhoppningsvis har köpt oss våran nya soffa och ska lämna av den där på en gång! (: hihi. underbart! dom andra nycklarna får vi imorgon eller på fredag! inte helt fel ska ni veta! :D jag stormtrivs som sagt...

Efter det blev det in på bolaget en snabbis och inhandla lite utav dom alkoholhaltiga dryckerna som ska intas ikväll - lovely... Handlade även hårfärg och groggvirke och sedan hemåt mot Rengsjö..


Nu sitter vi här, har ätit middag, färgat håret båda två och nu sitter vi och suger på varsin grogg. mums! :) hih. den är alldeles isblå för er som ville veta liksom.. ^^ ska alldeles strax lägga på lite make up så man ser ut som man ska igen - även fast allt klär en naturlig skönhet så kör vi på lite smink ikväll! haha.
Och ikväll nalkas det utgång och tranan faktiskt, stucka skulle vara urgullig och skjutsa ner oss, gullegrisen <3 ..
men nu har jag egentligen inte tid längre! så på återseende, och om inte annat så nås jag på mobilen! Puss o kärlek <3

Av Louise - 28 april 2010 10:07

Godmorgon, godmorgon! (: hihi


Idag har jag faktiskt vaknat väldigt tidigt, haha! jag vaknade av att Robins väckarklocka ringde kl 8 i morse, och usch det var inte alls roligt!;p men kunde i alla fall somna om efter en stund och vaknade igen då han väckte mig och skulle säga hejdå! "/ .. men men, och sedan dess har jag inte lyckats somna om, för Mathilda ringde mig och frågade om jag skulle ner på ljusdal, och det skulle jag ju senare då jag ska åka ner till Bollnäs. men nu blev det ändrade planer!

Åka ner med bussen 11.15 till ljusdal och möta upp Mathilda och skruttungen Theo!
Mysa på ljusdal och sedan vid 2 när miranda ( hennes syster! ) slutar så ska mathilda hjälpa henne och då ville hon ha hjälp att passa theo lite, så självklart ställer man upp! :D 
Sedan vid 16.10 ta tåget ner till Bollnäs och möta Zenita! - bolaget, heden och hämta nyckeln till lägenheten, och sedan Rengsjö ;D  Ikväll - Parataj! ;D  tjohoo..


Ja, men ungefär någonting sådant ser min dag ut, helt otroligt! :) mycket att gra, men bara roliga saker, och jag stormtrivs som fisken i vattnet. underbara vänner, allt fungerar som jag vill ( i stort sett allt. ) och ja, helt enkelt så är allting perfekt nu ^^ hihi..

men nu måste jag skynda mig lite, måste föna håret och dona lite, om jag ska hinna packa och sådär också innan bussen går! (:  Men finns på mobilen! På återseende! Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards