Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 17 april 2010

Av Louise - 17 april 2010 22:34

Yttligare en gång till så har det varit lite dåligt med uppdatering, jag vet! men är jag i min fristad och rensar både det ena och andra, så jag måste liksom få vara lite för mig själv! även fast jag vet att ni är väldigt nyfikna! men här kommer det en liten uppdatering i alla fall. :) hihi..


Igår efter att vi hade varit ute på lite äventyr, hittade dock ingenting jätte lockande igår så åkte vi ut till åkersberga i alla fall, träffade mommo en sväng - middag, en massa skitsnack och bara massa mys! Kvällen spenderades sedan med min vän seda 13 år tillbaka - Becca! Och även hennes karl. mycket mysigt faktiskt...

Och när ögonen började gå i kors tyckte vi att det var dags att åka hemåt, så vid 12 tiden gav vi upp och åka mot barkarby igen.. ^^ haha.


Imorse ringde klockan redan vid 8, och det var väl bara att kliva upp, haha! Ut till berga och hämta upp Becca & jocke, då jag och becca hade en dejt på Ikea, haha. och pojkarna skulle iväg på sina egna äventyr.. Gick runt ett varv och kikade lite, och sedan vart vi lite hungriga - hade ganska precis ätit klart så ringde robin och frågade om vi var klara för då hade han köpt bil. :) det han var ute efter, men nu var det klart! ^^, Så vi åkte iväg till kungens kurva och kikade lite på Ikea där, tänkte se om dom det var bättre där! Men icke!!! vi tappade bort oss där, med alla våningar hit och dit och en massa folk, så ja, vi gav upp ganska snabbt då vi hade kikat på det vi skulle se men mer än så var det väl egentligen inte. haha!

Åkte ut till Berga efter en stund, lämnade av dom hemma så bar det av till mommo yttligare en gång, och sedan upp till Dyvik och hälsade på världens bästaste moffa! <3 han var hemma nu, be strong! jag älskar dig...
Pratade lite skit med honom också, och självklart skulle han "retas" som vanligt, hihi sötgubben! Och efter ungefär 2 timmar efter mys där hemma så åkte vi tillbaka, lämnade av mommo hemma och sedan bar det av mot becca igen! :) Efter en stund upp till hennes pappa där dom skulle äta middag, och vem var inte där om inte min gudmor? hihi. kramades och pussades lite, blev bjudna på middag och bara mös - underbart. hihi.

Och vid halv 10 tiden så åkte vi hemåt då vi kände att vi inte orkade så mycket mer för dagen! :)


Nu sitter vi hemma, ska alldeles strax krypa ner och kika på en film och bara mysa! imorgon blir det absolut sovmorgon ^^ så himlans skönt faktiskt, och efter det så ska vi ta en sväng på Ikea, och se om vi kanske kan enas om någonting? hihi.
men nu säger jag godnatt till er, och på återseende imorgon, och även att mamma kommer hem då <3 yeeajh! :)


Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards