Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 9 april 2010

Av Louise - 9 april 2010 18:47

Hej hopp! 

Just nu sitter jag här i edsbyn hos svärmor och Nutte, där det bjuds på middag ikväll. och det står grillat på menyn idag! riktigt smaskens faktiskt, det var länge sedan nu, eftersom all den jäkla snön som har varit och allt. men men nu är det dags och den riktiga grillsäsongen kan kanske snart sätta igång!  en underbar tanke, tänk er liksom en sommarkväll med goda vänner, grillat och en kall cider i handen! kan det bli mycket bättre? :) haha. ååh, jag längtar verkligen tills det är dags på riktigt liksom..


Idag skulle jag ju åka ner till Bollnäs, och hade ställt klockan på 10, men vaknade vid klocjan 8 och var verkligen klarvaken, och kunde absolut inte somna om! haha! jobbigt, men skönt.. ;p  Men klev upp och duschade och donade på lite, och sedan blev det dock lite väntan innan micke skulle komma och skjutsa ner mig till tåget. hihi. tack så mycket för skjutsen...  tog tio över 12 tåget ner, och väl i Bollnäs så mötte jag upp Zenita, så gick vi och tog en fika, eller ja hon fikade jag drack en latte bara, där blev det en massa skitsnack och eftersom vi båda 2 är lediga i helgen så hade vi tänkt att vi skulle ut imorgon. blir nog galet roligt, men vi har inte riktigt bestämt oss vart vi ska ännu, men det bestämmer vi oss för imorgon? haha! Även att Nathalie kom och gjorde oss lite sällskap också, alltid trevligt med människor runt omkring sig. tycker inte ni samma sak?

Men efter ett tag kom även svärmor in till Bollnäs och då var det dags att gå in på banken, och även att vi gick in i några butiker och det kliade lite i fingrarna när jag hittade jätte snygga kläder, men jag lyckades i alla fall hålla mig ifrån att köpa någonting den här gången! haha. och sedan gick vi bort på Bangården (stava?) och pratade med Lillian och sådär! och väntade in Robin. hihi.

Fikade lite alla 3, och efter det så blev det en sväng ut till hans moster Ann-Christin och pratade lite och sådär! sedan var klockan 5 och det var dags att åka och kika på lägenheten en gång till, så att Siw fick se hur den såg ut och sådär! och det verkade som om hon också tyckte om den:D .. hihi, jag tycker i alla fall väldigt mycket om den,. och snart är den våran! helt underbart ju...


Efter det så åkte vi mot edsbyn , och nu sitter vi här! ska som sagt äta lite snart, och sedan blir det lite mys, och sedan hemfärd... :D    även att jag ser fram emot morgondagen också! ska verkligen bli grymt roligt... hihi, hoppas bara på att jag inte har för häga föväntningar liksom, mendet är ju sådant som märks! Allt funkar bara man vill liksom, det är någonting jag har lärt mig. haha!

nej, nu ska jag hjälpa till med maten! så på återseende söthögar!
Puss o kärlek! <3

Ovido - Quiz & Flashcards