Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 18 april 2010

Av Louise - 18 april 2010 23:05

Hejsan hoppsan! :)


Nu har jag hämtat mamma, eller ja det var väl ett bra tag sedan jag gjorde det men ändå ^^ hihi


Innan vi åkte dit, så blev det en massa mys, och även till att packa ihop lite av våra saker, så att dom inte skulle vara utspridda precis överallt som det har en tendens att bli faktiskt. *småler* .. och sedan åkte vi för att handla lite, och sedan hämta upp mamma och Pelle! och hemåt igen.
väl hemma, kramade lite på mamma. hon är ju dock inte på det bästa humöret :( me det förstår jag, det var ju meningen att dom skulle ha åkt till Las vegas imorgon bitti, men det blev inte riktigt så då det har blivit inställt pga askmolnet och sådär. så det var ju inte alls nå roligt, men hoppas att det blir bra i alla fall.
jag fick i alla fall krama på min mamma i vilket fall som helst, så jag är lycklig hur det än är! så det så.. :)

Så just nu sitter jag här i soffan, mamma har precis gått och lagt sig då hennes klocka ringer tidigt imorgon bitti.. så imorgon blir det ingen sovmorgon inte. lite jobbigt, men ändå rätt skönt om man säger så! ^^


nu däremot ska jag slå igång en film, och sedan blir det till att slå igen ögonen för den här natten, och hoppas på att morgondagen blir minst lika bra (:
Godnatt söthögar och på återseende imorgon!
puss o kärlek <3

Av Louise - 18 april 2010 18:40

Idag är det söndag, men jag tycker absolut inte att det känns som söndag idag! hm, men jag har en kostig känsla i hela kroppen faktiskt, har ingen aning om varför men så kan det vara ibland! :D


hade som sagt en sovmorgon imorse, och det var ritkigt sköt! jag vaknade inte förrän klockan var 11, då låg jag även och drog mig ca 30 minuter innan jag ens tog mig ork och klev upp ur sängen... Tog det lugnt, och till slut så gjorde jag mig i ordning och så åkte vi iväg för att kika på lite allt möjligt! (:


Jag hade sagt till Robin att jag skulle kolla om jag hittade ett par nya skor och då skrek han rätt ut . haha, han tycker att jag har alldeles fö rmånga skor, men som flicka kan ma absolut inte ha för många skor, eller tycker ni inte det?  men ändå så förstår jag inte varför det är så roligt att shoppa skor heller, men men! som sagt, man kan aldrig ha för många!
Åkte iväg i alla fall, och så gick vi in och skulle kika efter skor! och inte var det jag som fick välja inte! det var Robin som hittade 2 par, och så sa han att jag skulle köpa dom. så han var snäll och köpte 2 par skor till mig! tack älsk! <3
( bilder kommer sen! )  Och sedan åkte vi vidare!
Åkte in på Ikea en sväng idag också, då vi var tvugna att gå runt en stund själva och se om vi hittade någonting intressant till lägenheten! och det följde med lite smått och gott hem faktiskt, och det mina vänner är inte helt fel ska jag tala om. Nu verkar det som om vi har besämt oss för en säng också, vi verkar ganska eniga i alla fall ! :D Åkte sedan bort på elgiganten, media markt och även in på Mio en sväng! vi tänkte att vi bara skulle titta, men vi blev kvar på Mio i ungefär 30 minuter och bara diskuterade och bollade våra idéer mellan varandra istället! haha. vi hittade även en soffa som vi är så gott som eniga med, den var riktigt snygg om jag får säga det själv! ^^ hihi.


Efter det så åkte vi hemåt, och har nu varit hemma en stund.. och just nu sitter jag bara i soffan och är helt slut i kroppen och väntar på att klockan ska bli 21.00 då mamma är i upplands väsby då jag ska hämta henne! äntligen ska jag få krama lite på mammsen! <3 underbart!

men vi hörs senare! puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards