Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 7 april 2010

Av Louise - 7 april 2010 21:46

Dålig uppdatering idag, jag vet! mitt fel. så jag ber om ursäkt haha, eftersom jag vet att ni är så många som gärna läser om min vardag! så det är roligt att ni är så många som läser, och statistiken bara ökar vilket jag tycker är helt otroligt ju! (: hihi..


idag har jag inte gjort någonting speciellt, var nere på mötet eller föreläsning, vad man nu ska kalla det?  men var där klockan 9 i alla fall, och sedan vid halv 11 så åkte jag hem! (:
Fick reda på att Jonas fick jobb idag också, så grattis till honom för det! alltid roligt ju :D ..


Annars har jag inte gjort så mycket, fick ett bra besked också som gjorde mig lycklig! nu satsar vi^^ hihi.

Skjustsade ner lillebror tll sjukhuset för han skulle kolla upp sin hals, och det visade sig att han hade halsfluss! så det var ju bara att hämta ut pencilin, och sedan bar det av mot hyttebo en sväng och träffade frida och snacka lite skit, och berättade lite vad hon ville göra med deras hus, och så "möblerade" vi om lite, eller vad man nu ska kalla det? haha! resultatet blev bra i alla fall.. mycket bra flickor, och så ger vi oss en stor klapp på axeln ^^ haha!


Efter det så åkte jag hem, och då hade älsklingen hunnit komma hem också!! Lagade lite middag, och sedan har hela eftermiddagen/kvällen bara bestått av en massa mys såklart. helt lovely! <3


Just nu sitter vi och kikar lite på tv'n, ska alldeles strax ta och borsta tänderna och sådär! då vi båda är sjukt trött och slocknade på soffan en stund tidigare! (: haha. så blir till att sova tidigt, jag är väääldigt trött!
och klockan ringer halv 7 imorgon bitti, dags för att vara på företagsskolan klockan 8 imorgon bitti, igen! bara bita i det sura äpplet och ta tag i det liksom! hehe

nej, nu säger jag godnatt
puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards