Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 8 april 2010

Av Louise - 8 april 2010 23:30

Hej såhär på kvällningen!  har eran dag varit bra? min har faktiskt varit bra med stressig och sådär! men inte gör det någotning, jag är ju bara ung en gång liksom, så måste väl bjuda på det då antar jag! haha!


Men åkte ner på ljusdal mitt på dagen igen, då det var dags att skjutsa lillebror till tåget då han skulle åka tillbaka till Falun igen, för Jennie skulle komma och hälsa på honom. ni kommer ihåg flickan ifrån nyår?   åååh, han tycker verkligen om henne, det ser man på honom och han talar verkligen öppet om det. jag hoppas för din skulle glenn, för hon är ju underbar!!!! :D    Upp på dollar en sväng och inhandlade lite nödvändigheter och sådär! OCh när jag om hem s hängde jag tvätten , och efter det hade jag precis satt mig ner och sagt att jag inte skulle åka någon mer bil idag över huvudtaget. inte ens upp på affären eller sådär! men tror ni att det blev så? haha - NEJ!
för då fick jag ett sms av lillebror där det stod: ring mig fort som fan! och så var det typ 72 utropstecken efter det!! haha.. men jag ringde och då var han fast i edsbyn och ville ha skjuts till falun liksom. hm vad skulle jag göra? vem skulle jag ringa?  jag ville ju inte åka själv, för det hade blivit en väldigt tråkig resa hem ju! :(  men ja ringde olivia, men hon jobbade tyvärr :(    Så jag ringde storebror Jimmy, och han ställde självklart upp!

Så vi  var helt enkelt till Falun en sväng fram och tillbaka, lite kul det också såhär en torsdag kväll..
men nu är jag hemma i alla fall, hel och belåten. men dock väääldigt trött :p haha!

Imorgon ska jag åka ner till bollnäs då jag och svärmor ska fika och sådär! ska även försöka kika på lite annat, och sådär! sedan blir det till att kika på lägenheten en sväng till, då Siw ville se den också! så det får hon gärna göra! :D haha!

Men nu orkar jag inte mer, nu ska jag sova! godnatt och på återseende imorgon!
Puss o kärlek  <3

Av Louise - 8 april 2010 11:03

Är det någon som är lika hurtig som jag denna morgon? hihi, jag har ju som sagt varit nere på företagsskolan i morse, var till att vara där klockan 8! men jag var uppe med tuppen, och älsklingen fick för en gångs skull ligga kvar och snusa längre än vad jag fick! haha.
men nere där, sedan hem efter det, startade en tvättmaskin, hämtade den andra tvätten och vek den, startat en diskmaskin och även gjort rent både ugnen och spisen! Jag känner mig riktigt hurtig såhär tidigt på morgonen! :)  Och även att när jag ringde och kikade kontot så fick jag en chock, för då hade jag helt plötsligt fått in pengar! och det mina damer och herrar - är INTE helt fel.. hah! (:

Även att jag nyss fick ett härligt sms ifrån Robin, han var ju hur glad som helst över det. och även jag måste jag säga! =)  härligt, just nu går allting som vi vill, nothing can stop us now!!! ååh, jag har en sådan där underbar känsla i hela kroppen! yeees...


Nu ska jag fortsätta vara hurtig, och sedan blir det upp på affären och inhandla lite mjölk och sådär! lovely.
På återseende senare söthögar!
Puss o kärlek ! <3

Ovido - Quiz & Flashcards