Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 22 april 2010

Av Louise - 22 april 2010 23:00

Ja, nu är det torsdag kväll och ingen uppdaterig sedan igår förmiddag! ja jag vet att det är dåligt men jag har helt och hållet haft fullt upp hela tiden! men nu ska ni däremot få reda på lite utav det jag har haft för mig i alla fall =D haha!


Igår så skulle jag ha varit på möte klockan 2 nere på fretagsskolan, men fick komma dit reda klockan ett, men eftersom jag och Olivia hade mötet tillsammas så tg det lägre tid, hihi! så var klara strax efter 2.. och då hade Zenita jagat mig på telefonen! skickat sms, ringt och även röstbrevlådan ;p haha! men hon ville att jag skulle komma ner till Bollnäs på en fika och skitsnack. självklart - åkte hem och hämtade jackan och lite småsaker jag skulle ha med mig, och sedan bar det iväg mot Bollnäs! :) kom ner vid kvart över 3 någon gång :) och så blev det en fika, sedan en liten sväng på stan och kikade lite...Efter det kom hon på att hon behövde en grej till mobilen så åkte runt lite överallt!
Pratade även med älsk och han var i Lottefors med Thomsson och fixade nå däck eller var det va, haha! och efter en stund så mötte vi upp pojkarna på statiol och självklart skulle dom ta en sväng i nybilen, så vi 2 flickor stannade kvar på parkeringen och flummade oss (:


Klockan började närma sig 7, båda var hungriga och vi tyckte det var på tiden att åka hemåt! svängde in på statiol och handlade och sedan bar det av hemåt mot den lilla ensamma stugan i Färila (: haha!
väl hemma vid 8 tiden, lagade lite mat och sedan bestod resten av kvällen med mys framför tv'n och lite onyttigheter! :) *småler*


I morse vaknade jag utav att Robin klev upp och packade allting för att åka och jobba, och hade problem med att somna om :( uscha! men ändå bra, så jag vaknade klockan 8 imorse! runt halv 12 åkte jag ner mot Ljusdal och till pappsens jobb för lite hjälp med en sak. snackade lite skit med honom också, vilket inte alls händer så ofta nu för tiden! ;p hihi.. Men vid 13.55 tog jag buss 53 för att träffa Fredrik, det var verkligen år och dar sedan! men det var trevligt. fika och en massa skitsnack, om vad som hänt sedan vi sågs sist och allting sådant!!! väldigt trevligt, och roligt att träffa honom igen...


Kom hem här vid 7 tiden ungefär och sedan dess har det väl egentligen inte hänt så mycket, pratat med älsk, ätit lite middag och även kikat på hockeyn! Tyvärr så blev det en förlust för Djurgården idag... men men, bättre lycka på lördag hoppas jag, då jag även hoppas att vi tar en seger faktiskt!  men det återstår och se som sagt! ;p hihi..


Nu däremot så är det väl ändå dags för lite sömn hade jag tänkt så det kan bli fredag någon gång!
älskling kommer äntligen hem då, och det gör mig överlycklig, även att han ska vara duktig och spela innebandy imorgon, kommer bli roligt! men just för ikväll säger jag godnatt och på återseende imorgon istället
puss och kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards