Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under mars 2011

Av Louise - 8 mars 2011 17:23

_________


Kvällen igår var otroligt mysig. vi gick ju som sagt in tillfinaste granarna Elin och Andreas, och även att Hedlund var där - som an inte har sett på år och dar känns det som. men ytterst trevligt.

Kikade på En uge i minuten, och käkade hallonglass. otroligt gott faktiskt. :) hihi.
och ja, pratade på och pratade om förlossningar och sådant. och Elin berättade lite mer om hennes! :) jag tycker det är roligt att höra historier och sådant som folk har varit med om.  Dock tycker dom flesta att jag är knäpp som tittar på sådana program, och tror att jag blir skrämd av det..

men så säger jag såhär: Jag blir inte skrämd av det för fem öre, alla upplever det olika. för alla är det olika med känslor och smärta och allt som ingår i förlossningen och arbetet runt omkring den! Sedan är det ju självklart att det kommer inehålla smärta (konstigt vore väl annars? hmm.) , men det är ju ingen smärta du inte kan ta dig igenom. eller hur? Det är så många som gör detta varje dag, så varför skulle inte jag också lyckas!? hm.
ja jag tar det helt enkelt den dagen det kommer och bearbetar det då med Robin vid min sida. och jag längtar tills den dagen kommer. ja det gör jag! :)



Efter att vi hade myst på och tittat på bebisar - underbart. så gick vi in till oss. då ögonen gick i kors, och det var dags för BB och sedan sängen. tack för en underbar kväll sötnosar :) <3 ..


______________________


Imorse så vaknade jag fruktansvärt tidigt och kunde absolut inte somna om. men det gjorde ingenting. Bestämde även med Elin att det ksulle bli fika/lunch vid 12 tiden då linnsan skulle komma ner på stan också :).
Sagt och gjort, åkte iväg en sväng. fick tillbaka min plånbok som jag hade lömt i Andreas bil (klant jag vet! haha) .. och sedan så började vi promenera.
och det blev lunch nere på Lilla K , ytterst mysigt.
efter lunchen och att barnen hade fått i sig sin mat, så bestämde vi oss för en fika också. Tess kom efter en stund. mycket trevligt.

Flickorna bestämde sig för att äta en semla - då det faktiskt är fet-tisdagen idag. så man faktiskt får äta semla utan att någon klagar på det. haha! :) ..

Själv åt jag lite paj istället, då jag avskyr den där äckliga mandelmassan. haha! :)

Men efter att vi hade suttit på Lilla K i nästan 3 timmar och myst på, snackat en massa strunt så tog vi en promenad tillbaka till stan, och så in och kika i lite affärer.

Elin hittade en jätte jätte söt klänning till Thea, och Linn hittade även en fin till Joline som blir 2 nu i helgen :) mycket söta måste jag säga! :) hih.
även att jag hitade lite fint, men köpte ingenting! nej nej. det får vänta lite! :D haha!



Hemma för en stund sedan i alla fall, och ska om en liten stund göra mig i ordning. för ikväll så blir det sävstaås och bandy. och hoppas ju självklart på en vinst även ikväll . :)
men tack tjejer för en underbar dag!! :) <3


På återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 7 mars 2011 17:28

klockan bara springer iväg, och snart är det kväller ytligare en kväll. dock klagar jag inte faktiskt :) haha!


måndagen har hittills varit kanoners, och jag antar att den kommer bli kanon även ikväll. det är jag övertygad om måste jag säga! :)


Fick i mig lite middag tidigare, då magen höll på att vrida sig ut och in pga hunger. men det ordnade sig rätt snabbt och magen blev lugn när det kom lite middag. om det ändå vore så lätt varje gång! ;b haha!

Sedan kom Elin in och frågade om vi ville komma över till dom ikväll på lite fika och mys - och självklart :)..


Har precis tagit mig en lång varm dusch med hårinpackning och lite egentid och sådant. otroligt skönt måste jag säga! Då jag har härjat runt här hemma när jag har städat och fixat på här hemma. japp, jag är duktig! ' småflinar ' ...


Så ja, nu ska jag ta och göra mig lite i ordning, och sådant. och sedan blir det in till Elin och Andreas, där det blir lite fika och så ska vi kika på - En unge i minuten, som har premiär ikväll. så får se om det är bra, men det måste det ju vara!! det handlar ju om bebisar :) sötaste ever ju!

Så det blir det. en kanon kväll med andra ord.
men nu har jag inte tid här längre! så på återseende!


Lots of Love! <3

Av Louise - 7 mars 2011 13:21

That's right. det är sportlov :) Även för lilla mig som har distans studier, även fast jag har lite att göra i alla fall så har jag sportlov :) hihi..


Nu såhär på förmiddagen så har jag hunnit med lunch, startat en tvättmaskin och även damma och dammsuga! :)
Så nu vädras det för fullt, och ska alldeles strax ta fram fru mopp också så hon får svabba av mina golv , japp det låter kanon!  hihi.

Efter det så blir det nog lite svenska arbete skulle jag tro, det behövs om inte annat! ;b haha!


Måste även förbereda samhällen. jag vet dock inte riktigt vad jag ska välja! hihi. så det är sådant som märks.
Även att jag känner att jag skulle vilja åka till mamma någon dag i veckan också, det känns som om det skulle behövas faktiskt. :)


Nej, nu ska fru mopp snart få arbeta, och jag ska ta hand om disken innan! så på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 6 mars 2011 20:16

Som jag nämnde i tidigare inlägg så hade vi inte några direkta planer för dagen!


Hoppade in i en lång, varm och uppiggande dusch och sedan gick vi in till grannarna för att kika på bandyn med dom :) Och Bollnäs vann med 4-1, otroligt bra jobbat. Så nu tycker jag det är bra med vinst tisdag och torsdag också! ;b . hihi..


Efter bandyn så gick jag och älskling in till oss och lagade middag tillsammans! Idag bjöds det på fisk och potatis. otroligt gott.
Älskling åt lax och själv åt jag rödspätta - otroligt gott måste jag säga!

Efter middagen så dog vi på soffan en stund, paltkoma även kallat. haha!

Ja kvällen har egentligen inte bestått av någontng mer än det faktiskt.

Och jag tror även att resterande del av kvällen kommer att spenderas i soffan! :) ...


Så nu åker älsklingen och handlar lite glass, och sedan blir det mys i soffan och BB tillsammans med mina 2 kärlekar <3

på återseende imorgon!

Lots of Love! <3

Av Louise - 6 mars 2011 13:43

Eftersom jag somnade så tidigt iår kväll så vaknade jag utvilad, pigg och fräsh vid halv 10 i morse! hur skönt är inte det? :)


Hoppade upp ur sängen och gjorde mig lite frukost. otroligt mysigt med söndags frukost sådär lagom tidigt och solen som lyser utanför köksfönstret. ja jag stormtrivs ju :)


Efter frukosten så tog jag med mig min te kopp och satte mig i soffan och njöt av tillvaron en stund. Även att den lilla kärleken i magen vaknade till liv också.
Så satt i soffan och kände rörelsen, sparkarna och mitt te och bara njöt av precis allting!


Idag går vi in i v.24 tiden går otroligt fort känns det som, jag hinner ite riktigt med alla gånger känns det som. men vad gör det? det går fort och snart är våran lilla kärlek här! och jag längtar hur mycket som helst just nu. :)


Idag har jag ingenting speciellt planerat, blir en mysig middag ikväll med älsklingen. Bandyn på tv'n då semifinalerna har börjat nu! :)

Och bara mys resterande del av dagen. jag älskar precis allting just nu <3


På återseende senare godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 6 mars 2011 11:30

Ja igår var en helt underbar dag - dock orkade jag inte blogga när jag kom hem. så tänkte berätta lite om våran roadtrip :))


Klockan ringde 05.00, upp och hoppa! duschade, åt frukost och gjorde oss i ordning :)

Strax efter 6 tiden så satt vi i bilen och var på väg mot Stockholm och en helgalen dag och båtmässan.. :b hihi.


Kom ner och vi började med lite fika/frukost och även dags för lill tjejen att ha mat. Sedan började vi traska runt, dregla lite och bara njöt av dagen i största allmänhet :) hihi. Jag och Elin sprang in i nästan varenda stora båt (som man egentligen bara kan drömma om) men gosh vilka otroliga båtar det finns måste jag bara tillägga. haha! ;b .

Och även att jag har hittat min drömbåt, hade jag så skulle jag - tro mig. helt otroligt att man kan göra en sådant. men där gick jag och Elin och dreglade faktiskt. haha!


Kikade i en till hall sedan efter det, bland en massa fina jetski, och allt annat roligt. och sedan vart det dags för lite lunch och lite vila för mina höfter. och vi åt sushi - otroligt gott och väldigt länge sedan! :) så det var verkligen uppskattat måste jag säga. Pojkarna var dock inte lika pepp på det, så dom fick en kladdig hamburgare (Andreas uttryck) haha.


Tittade på det sista och sedan åkte vi vidare uppåt i landet vid klockan 3 ungefär. efter mycket gående, det var som pojkarna sa - " Hade man haft en stegräknare idag så hade den varvat minst 2 gånger! " sötpojkarna :) hihi.

Men upp till Valbo och in på ikea en sväng, då jag köpte lite nödvändigheter hit hem. och passade på när vi ändå passerade Gävle. Även att vi syndade lite och åt middag på donken. inte okej, men vi var hungriga och klockan var mycket :)


Kom hem strax efter 8 tiden, och då blev det en lång varm dusch, för att varva ner kroppen och tvätta bort sminket. :)
Sedan kröp jag upp i soffan med min älskade och bara njöt.

Kikade på - Allt en flicka vill ha, och sedan så skulle jag även titta på A lot like love.. Men jag hann se till nyheterna! sedan somnade jag på soffan.

men vaknade med ett ryck vid halv 11 då älskling frågade om jag sov då jag andades så tungt. haha!
Så ja, kröp i sängen vid halv 11 och somnade även där som en stock :) hihi. en tidig kväll efter en otroligt bra dag! :D


Så tack så hemskt mycket till Elin, Andreas, lilla Thea och älsklingen för en otroligt bra dag. Det uppskattas till tusen, och jag hade det kanon trevligt verkligen. :)

Ni är underbara <3 !


Ja, det var våran underbara lördag och våran lilla roadtrip till Stockholm för en dag.

Lots of Love! <3

Av Louise - 4 mars 2011 23:18

Ni alla som har följt min blogg vet ju att jag har haft väldiga problem med mina höfter nu, bland annt pga foglossningar och sådant. Och det har inte alls varit varken bra eller skönt ska jag erkänna :) haha!

Men nu har jag äntligen fått mitt stödbälte ( eller ja, för någon dag sedan ) och jag måste bara säga att det är hur bra som helst !! det hjälper till hur mycket som helst. och jag älskar det verkligen. Sedan jag började använda det så har jag inte alls haft nå känningar i mina höfter - inte på samma vis i alla fall! :) Bara lite smått, eller om det blir fööör mycket.. Men annars gör det susen och jag är super duper nöjd med det verkligen.

TACK pappa! för att du betalade det åt mig. det var verkligen guld värt, och jag uppskattar det till tusen <3. Jag älskar dig pappsen! :))


______________________


Nu har vi haft fredags mys här hemma hela kvällen, med tända ljus och en sparkande kärlek :) Nu är älsklingen iväg och handlar lite inför resan imorgon, och jag ska alldeles strax krypa ner i sängen då klockan ringer ca 05.00 imorgon bitti. och då måste man ju vara pigg nog för att ta sig upp och äta, sminka sig och allt det där :) haha!
Så jag ser verkligen fram emot denna lördag otroligt mycket .. Jag tror att det kommer bli great. Så nu ropar sängen alldeles strax mitt namn alldeles för högt, så på återseende imorgon. :)

Lots of Love! <3

Av Louise - 4 mars 2011 19:48

En lugn fredag, men jag älskar varenda liten minut av den :) hihi..


Har inte hänt någonting egentligen, men har hunnit tvätta och dona på i alla fall - hur duktig som helst ju :) thihi...

Vi hade svårt att bestämma oss för vad vi skulle äta för middag, men till slut kom vi på det i alla fall, och gosh vad gott :) hih.


Nu sitter vi hemma och har tv/fredagsmys tillsammans, och även har en sparkande liten kärlek som tycker om kissblåsan :) haha. men det är en underbar, obeskrivlig känsla. och jag är så lycklig <3!!


Ska snart titta på 101 sätt att åka ur en gameshow, och se vad det är för någonting. jag hoppas att det är någonting som är lite roligt i alla fall :D hihi..


Imorgon är det även bestämt att det blir en liten roadtrip med Elin, Andreas och lilla Thea :) jag tror det kommer bli great, och det blir en sväng om till Stockholm över dagen.. ja, det kommer bli kanon tror jag .. hihi. Avgång redan klockan 6 imorgon bitti. hihi Hur död är man inte då?  ja, tur man slipper köra i alla fall, och kan sova i baksätet. hihi. lovely.

men jag ser fram emot en lördag, en stockholmstripp och massa mys! :) hoppas på bra väder bara! :)


Nej, nu ska jag bara mysa med mina två hjärtan och bara njuta av att det är fredag och att jag har det bästa liv man kan tänka sig! <3

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards