Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Louise - 20 mars 2011 22:43

Hemma i Bollnäs igen, och tro det eller ej! jag har saknat den här hålan lite faktiskt. otroligt skönt att vara hemma! :)

Även fast min helg har varit helt underbar verkligen. den har varit fantastisk.
Lördagen var helt underbar, var iväg med mommo på morgonen/förmiddagen en sväng, och sedan blev det bara lugnt en stund! Rebecca och Jocke kom förbi och sa hej en sväng (mycket uppskattat - tack!) .. Lagade lite middag och sedan var det faktiskt dags att göra sig i ordning då vi skulle vara i Frihamnen redan halv 7. :)


väl där så köpte vi lite dricka, kramade på pappa som kom ut och sa hej till oss! tack för det!! Sedan in i studion vid kvart över 7 tiden, och sedan var det bara minuter kvar kändes det som. allting satte igång!

Det var ett himla bra drag, och vilken otroligt stämning det var där inne! och det var hur kul som helst att se allting live måste jag erkänna! :) Så jag tackar ännu en gång för att vi fick komma dit och se detta.


Hemma hos mommo igen strax efter elva tiden ungefär. så satt uppe en stund, med sedan gick ögonen i kors på oss allihopa.. :)

_________________________


Idag (söndag) har varit en mycket lugn dag! :) vaknade relativt tidigt faktiskt. Älsklingen sov så himla sött, så pussade honom i pannan och så fick han sova vidare! Själv gick jag upp, åt frukost och sådär med mommo! :)

Sedan bestod förmiddagen av en massa mys bara, lagade lite mat så vi skulle klara oss hela vägen hem/kvällen.
Kollade lite på bandyn (dock bara 20minuter!) innan det var dags att åka in mot city då bussen hem mot bollnäs gick klockan 4.. Dock satt vi med varsin hörlur och lyssnade på P4 hela tiden under matchen. :) haha! Så ska inte uttala mig någonting om matchen då jag faktiskt inte har sett den. Men otroligt synd att Bollnäs inte fick ta med sig ett guld hem, men det blev ett silver i alla fall, så grattis till det! :)


sedan vi kom hem så har vi hunnit titta på någon film och även BB. Nu sitter jag här och blöder näsblod ( inget som är ovanligt nu för tiden! ) . men ska dock alldeles strax ta och krypa ner i sängen.

Imorgon är det prov dags och åter till skolan efter en underbar helg. så jag säger godnatt till bloggen för idag! på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards