Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 25 mars 2011

Av Louise - 25 mars 2011 21:33

......


Sitter just nu och kikar runt lite på internet i brist på annat att göra!

Ingenting bra på tv'n och jag är bara allmänt rastlös, men vad gör det? haha!
Jag hittade hur mycket fint som helst på olika sidor som jag vill ha eller beställa hem, men just nu kan man inte göra så mycket..
Det får helt enkelt vänta, men man ska ha drömmar . inte sant? :)


Jag har en liten dröm om vad vissa småsaker som jag vill ha till hemmet, och som jag tror skulle göra det mer hemtrevligt, mysigt och ja ni vet allt det där :)
Men det får vänta, jag har mina mål och drömmar i livet, och samma sak gäller dessa saker :) hah!

vad består resterande del av kvällen utav då? hm, jag har ingen som helst aning faktiskt. haha! :) Jag ska i alla fall kika på BB klockan 10. och mysa sönder älsklingen en sväng är det tänkt. men nu då? jag är så himla rastlös.

nej, nu orkar jag inte skriva mer! :)
men på återseende!


Lots of Love! <3

Av Louise - 25 mars 2011 18:30


Har hängt tvätt och även varit iväg på stationen för att träffa min lillebror en liten stund! underbar känsla! jag älskar min lillebror, och det passar perfekt att han åker till Falun titt och som tätt (för att gå i skolan). och då passerar han Bollnäs med tåget/bussen, och eftersom vi inte hinner ses så ofta annars så gör det mig bara lycklig att få träffa honom en halvtimme då och då på stationen! :)
Ja, han är en utav dom absolut vackraste jag har! jag älskar honom mer än allting annat. Blod är tjockare än vatten, och jag har den vackraste och bästaste lillebror man kan tänka sig! :) .


Han klappade magen och tyckte att jag hade blivit lite tjockis, hah! han är så söt, men det är ju sådant som ingår när man är gravid! :) haha! men underbar känsla när han sa att han längtade tills "morbrors lill*" kommer  att titta ut i världen! :)


Nu ska jag alldeles strax ta och börja med middagen, vi börjar bli lite hungriga. och ikväll blir det bara en massa mys för hela slanten med världens bästa pojkvän/sambo! Jag förstår att ni är avundsjuka, jag har ju tagit den bästa! <3 .


Men ja, som sagt, nu middag och sedan fredagsmys för hela slanten! så på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 25 mars 2011 15:56


Har nu pluggat hela förmiddagen och jag känner mig hur duktig som helst ju! :) hihi..
Har gjort klart det mesta med mitt fördjupningsarbete ang en biståndorganisation. och det är någonting som kanske inte låter hur roligt som helst, men jag tyckte faktiskt att detta var roligt att jobba med, dock är det lite saker sm fattas för att göra klart hela min presentation, en nu väntar jag abra på ett mail så kan det förhoppningsvis vara klart efter det. Japp, jag håller mna tummar för det i alla fall..


Ska alldeles strax gå och förbereda middagen, då det står fläskytterfilé, potatisgratäng och en god sallad på våran meny idag! ska blir hur gott som helst :) ..

Och sedan ska jag plocka undan lite här hemma, då min ork i kroppen äntligen verkar ha infunnit sig igen. den är tillbaka, så jag har bara lite huvudvärk kvar, men springer runt med min vattenflaska hela tiden och sådär. så det är bara hopps att den släpper då jag dricker otroligt mycket vatten varje dag! :) hihi. Men men, orken är tillbaka (nästan helt), febern är borta, och förkylningen är så gott som borta den också. så känns hur bra som helst.


Jo just det, jag km på en sak! jag satt och tittade tidigare, och läste lite om vad som egentligen händer i min mage nu den här veckan och så såg jag att det är bara 99 dagar kvar! det är inte alls mycket. sist jag tittade på det så vr det 178 tror jag eller sådär, så det känns så overkligt att det faktiskt är under 100dagar kvar! Kan inte riktigt fatta det, men det börjar närma sig med stormsteg. och innan man vet ordet av det så är vårat lilla mirakel här, jag har blivit mamma och vi har blivit en familj på 3 personer istället för 2 :) känns overkligt men ändå så himla spännande. jag ser fram emot det hur mycket som helst, och jag vet att Robin också gör det. Det är en underbar känsla som jag har i hela kroppen.


Ja, nu ska jag förbereda middagen! så på återseende senare godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 25 mars 2011 11:57

Heeej !


Idag mår jag lite bättre, så det känns som om det finns lite ork i kroppen i alla fall :) känns kanon bra verkligen.

Sitter just nu och pluggar för fullt, och kom ju på att jag hade tagit några bilder när vi var nere i Stockholm och kikade på premiären av körslaget.
Så tänkte ju dela med mig av dom faktiskt :) hihi, Dock så är dom inte av bästa kvalité, då lamporna riktades mot en och dom är tagen med mobilen. men ni ser ändå. så enjoy medans jag pluggar vidare! :b ..



        2) 

När alla körer hade kommit ut på scenen, precis innan sändning! GO RÖD KÖR (Team Andreas/Järvsökören!) | 2 - Dom putsar scenen innan allt ska köras igång! :)


                2)             3)    

Den här bilden på Gry skulle bli till Andreas :), men den blev lite för långt bort! |  2 -Andreas kom fram till oss i klacken en sväng i ena reklam pausen! :) | 3 - Lite körer på scenen :)




Ja, det var dom bilderna som hann tas, då man bara kunde ta under reklamerna! Så enjoy, och jag måste säga . Det var en mäktig känsla att sitta i publiken och studion.
Men på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards