Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 1 mars 2011

Av Louise - 1 mars 2011 15:53

Idag tänder vi en himla massa ljus och sätter fotona på dig älskade Bestemor ( Erna Gutenberg ) i centrum. Idag är det din dag!
Du skulle ha blivit 91år idag!

En otroligt stark kvinna, en utav dom starkaste jag träffat och troligtvis någonsin kommer att få möta också.
Jag tänker tillbaka på när du bodde i huset i Spånga, när vi var där som små (jag och glenn). Åkte på madrasser ner för trappan, och du var rädd att vi skulle slå ihjäl oss, när man badade där uppe med takfönstret och snedtaket, dom små äckliga runda godisarna som du alltid hade på vardagsrumsbordet.

Alla spel som fanns nere i allrummet (hoppa grodorna bland annat), orgeln som man alltid satt och spelade på, när man kastade sniglar på din bil bara för att vi visste att du skulle bli irriterad - men ändå aldrig arg! , ditt vackra leende, skrubben med tältsängen och dom stora gosedjuren, och när vi fick gå till Konsum(?) och handla lördagsgodis.

Sedan kommer jag även ihåg att vi ville aldrig komma till dig egentligen när mamma sa att vi skulle dit. men när hon väl åkt så ville vi aldrig därifrån när hon skulle hämta oss! Ja, jag kan hålla på i evigheter.
Men du är en människa jag saknar otroligt mycket. och jag hoppas och vet att du har det bra där du är nu! :)


Grattis på födelsedagen - idag är det bara om dig. Jag älskar och saknar dig!
Vila i frid bestemor - vi syns snart igen! <3

Av Louise - 1 mars 2011 12:55

En tidig morgon! :)
älsklingen skulle iväg på möte och jag vaknade upp av ett sms :)
så fick sms av tiaz imorse, uppskattades verkligen och ur roligt som helst att få sådana spontana sms ibland när man inte har pratat med personen i fråna på hur länge som helst. så tack för att du gjorde så att dagen började bra! :)


Älsklingen gick iväg på möte, och jag satte mig med frukost och mina läx böcker :)
Har nu gjort klart ytlgare en engelska uppgift. känns kanon måste jag säga. även fixat lite i svenskan. så ska jag ge mig in på samhällen lite senare också men just nu har vi en liten plugg paus! :) hehe!


Robin kom hem för en liten stund sedan, och mötet gick bra tror jag - det lät så på honom. och nu är han även medlem i a-kassan och facket. haha! inte så roligt för er att veta kanske. men nu vet ni ^^ haha!


Har hunnit med en massa bra såhär på morgonen, och ska nu alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning lite. så jag slipper sitta här i morgonrocken hela dagen. det är inte så kul kanske. :)

Det är riktigt fint väder ute idag, trots att det är några minusgrader! men jag klagar absolut inte. solen lyser ju faktiskt, himlen är blå och livet leker ..
någon mer än jag som har en bra känsla i kroppen när det är sådant väder som detta, eller bara över huvudtaget kanske? :b..


Men som sagt, nu åter till andra, sedan duschen och göra mig snyggare och fräschare :) på återseende.

Lots of Love! <3

Av Louise - 1 mars 2011 00:10

Städade klart allting, var iväg och handlade och gjorde även klar engelska uppgiften. Känner att detta har varit en kanon dag, absolut! :) hihi.


Kvällen har bestått av en massa mys i soffan, med bra tv och ja helt enkelt bara underbart! :)


Det har varit full fart på det vackra livet som växer i min mage nu såhär på kvällskvisten. och jag klagar absolut inte - snarare tvärtom!
Jag älskar den, jag är fullkomligt lycklig med mitt liv i övrigt. har dom bästa vännerna, och den absolut bästa pojkvän/sambo man kan tänka sig.
Men när den lilla har hicka eller sparkar där inne, så får man ännu en uppvakning och ett lyckorus i hela kroppen!
Det är redan en obeskrivlig kärlek, och det är helt ofattbart att ett litet liv växer för varje dag som går - inuti mig! svårt att tro , men sant.. <3

Jag älskar bara tanken på det, och till sommaren är vi en hel familj!!!


Nu har klockan sprungit iväg och jag ska ta och krypa ner i sängen. har lite att göra imorgon nämligen. så på återseende imorgon. godnatt! :)
Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards