Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Louise - 15 mars 2011 23:48

.


Det är konstigt hur allting bara kan komma att förändras på bara en kort sekund. mitt humör, hela situationen och ja precis allt.
jag vet egentligen inte ens vart jag ska börja! Och jag tycker det är himla jobbigt att inte vara i närheten ska du veta! :( Snälla, få denna panik att försvinna ?


Jag mår bra. Efter pussar, kramar och värmande ord ifrån älsklingen som alltid finns där och ställer upp. jag är så tacksam att jag har dig. tack! <3

Men det är så att jag vill inte att någonting ska hända dig, elelr att du ska göra detta! okej? jag älskar dig på tok alldeles för mycket. du är den enda person som jag skulle kunna dö för!!! Så snälla, jag vet att det inte är enkelt alla gånger. men man tar sig igenom detta. och jag finns här som stöd - precis som du bad om. jag är bara ett samtal/sms bort. det vet du. okej?


______________________________


Jaja, nog om det! jag mår bra i alla fall. som sagt efter lite "pepptalk" utav älsklingen som alltid får mig att må bra. då jag bröt ihop totalt här på kvällskvisten.

Trots att jg vet att det inte är någon fara, så blev jag helt förstörd och visste varken ut eller in. Men nu känns det bättre. och jag hoppas nu att du håller det du lovat mig ikväll. Men det återstår att se imorgon, inte sant? hm! Men jag tror på dig, och jag har hopp om dig.


Kvällen har väl inte bestått av så mycket egentligen. Bara suttit i soffan, tagit mig en lång dusch och blivi arg för att tv'n inte velat som jag har velat. då kanalerna har strulat hur mycket som helst.usch ag hatar sådant. så ikväll blev det inge BB men inte någonting jag lider av direkt. haha! :)
Nu ska jag mysa med älsklingen, och "tvinga" honom att ta hand om mig lite extra. japp, här vill jag ha fotmassage! :) och har jag tur (vilket jag brukar ha) så får jag det ikväll också.


Men nu har jag skrivit av mig lite, och kommer med mer uppdatering imorgon. På återseende. godnatt :)

Lots of Love! <3

Av Louise - 15 mars 2011 19:06

Svar till Anna:   Ja, jag vet också att jag kommer klara det! Utan tvekan, för med min vilja och envishet så klarar jag allt. och inklusive detta! Hade dock lite andra tankar runt hela grejen med att vi faktiskt ska ha barn!  Så med andra ord - ingenting farligt egentligen. haha!


___________________


Vackra tisdag, idag har jag varit på bra humör hela dagen och bara njutit av precis allting. jag vet att jag säger hur ofta som helst att jag njuter och älskar allting - men just nu gör jag verkligen det! nothing can stop me! :)

Vaknade i skaplig tid, klev upp och gjorde en riktigt rejäl frukost, startade en tvättmaskin med en massa "skrot" som måste tvättas, plockade ur diskmaskinen, och började med lite pluggande! Dock tog det inte allt för lång tid att göra klart det.

Skickade iväg svenskan, och sedan åkte vi mot Rengsjö och hem till Kicki (Robins faster) för fika. otroligt mysigt, fick även lite saker av henne - tack så jätte mycket för det! :)) ..  Satt där ett par timmar och pratade om väldigt mycket - allt ifrån släktingar, boende, graviditet och mycket mycket mer :) Otroligt skönt att få vädra lite om man säger så... hihi..


När vi kom hem så åt vi lite middag och vi båda hamnade i en väldig "paltkoma" haha. Så nu blir det en lugn kväll.. ska snart svara på lite mail, då det verkligen behövs göras. och även att jag fick bra respons på mina svenska uppgifter som skickades in tidigare - så klapp på axeln till mig! :) hihi..


Men ja, nu en dusch sedan mysläge. så på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards