Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Louise - 14 mars 2011 23:13

Japp, det blev en mycket lugn kväll precis som jag anade och hade planerat :)


lagade lite middag till mig och älsklingen, otroligt god fiskgratäng. mums säger jag bara! den gjorde jag br! :) hihi. Efter det så satte vi oss i soffan en stund och bara njöt av varandras sällskap! :) . Men det tog inte lång stund innan mitt godissug tog övertaget om mig, hm! så jag åkte faktiskt och köpte mig lite gotta - ja det får man göra ibland. och har ju inte ätit godis på länge. så det var gott :) ..


Efter det så har det inte hänt speciellt mycket. Tittat på en unge i minuten, och jag blir så himla känslig så det om en liten tår även denna veckan! :) Snart är det ju faktiskt min tur, känns himla overkligt. Och jag diskuterade faktiskt detta med Robin häromdagen. och efter lite prat med honom och positiva tankar så kändes allting helt plötsligt mycket bättre. Jag är så glad att jag har honom vid min sida när sådana tankar flyger upp i mitt huvud. tack älskling för att du förstår <3 !


Men sedan var det dags för BB, som varje vardagskväll. haha! :) och vi satt här och skrattade. varför tittar man på det egentligen? a, men det är underhållande i alla fall. det kan man inte säga någonting om :) man får sig ett och annat gott skratt. otroligt roligt i alla fall :b.. haha !


Nu sitter jag här, har precis skickat in andra svenska uppgiften så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen och bara njuta av precis allting.
och det är full rulle på mitt lilla hjärta, och då kan man inte annat än att sitta och småle för sig själv och bara älska precis allting.
Så jag säger godnatt till er och bloggen för den här dagen och på återseende imorgon!


Lots of Love! <3

Av Louise - 14 mars 2011 16:03

Äntligen måndag och ny vecka! :)

Jag älskar känslan av att en ny vecka har börjat med nya utmaningar och erbjudanden. Gör inte ni också det? :)


Idag har jag i alla fall "tagit tjuren vid hornen" och rensat garderoberna här hemma! och gissa om det behövdes. haha!

Har rivit ut allt, gått igenom, vikt och stoppat tillbaka, organiserat och fixat på en massa med kläderna här hemma idag! :) känns kanon.
Och även flyttat runt lite, så nu har jag gjort plats i byrån så att bebiskläderna som jag fått/köpt får plats där i. hur mysigt som helst.. Dock inte fyllt på den ännu, då det ska tvättas och donas med dom först så att det är fräscht :) . Och även att det känns lite tidigt att börja plocka i den redan! :p haha.


Men nog om det, jag har varit duktig. det är huvudsaken!

Annars har det inte hänt så speciellt mycket, vikt undan all tvätt som tvättades igår och fixat en massa! :) Nu blir det lugnt en stund, och ska alldeles strax påbörja dagens middag! mm, det börjar faktiskt kurra lite i magen. :)


Vad händer ikväll då?

- Jag tror faktiskt att det blir en mycket lugn kväll. ska skicka in lite skoluppgifter som är klara! och sedan ska jag bara njuta av denna vackra måndag och ha mys med älsklingen.

Men på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards