Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 2 mars 2011

Av Louise - 2 mars 2011 21:32

Tänkte bjuda på lite bilder, då jag har rensat telefon & kameran nu. Så tänkte visa lite som ni inte har fått se :) Enjoy!


Stockholms helgen med mamma! :)

                                          

Beccis med "horn" & My i bakgrunden.   ||       Charlie (som spelade hockey) och min tremänning Conrad - sötaste ungen ever! :) lill "pingu" :)

Kommentarer

Fika inne hos finaste grannarna! :)

                   

En väldigt glad Thea i Robins knä :)  Åh, det är någon som pratar och busar med mig. vad roligt. Underbart söta flicka! :))


Louise ögonsten och gulklimp på besök i Bollnäs. (2/3 -2011)

     

Jag gömmer mig. tittut!      ||    Ojdå? hmm           ||        Finurliga jag. sett mig?


Graviditet!

            

v23 (22+2)  Bilderna tagna igår, den 2/3 -11 .

Det börjar synas lite nu i alla fall.


Där inne växer det ett stort bevis på kärlek. Snart är du här...




Ja, där var några bilder i alla fall. Jag orkade inte visa er alla. men ni får nöja er med dessa. Titta och njut :)

Lots of Love! <3

Av Louise - 2 mars 2011 20:24

Sorry för att det inte blev någon uppdatering igår, men jag hade så himla mycket i huvudet så jag glömde bort och hade väl egentlgen inte tid heller för den delen.


Men efter en lång dusch så hände det inte så mycket, satte mig ner med engelskan som jag var tvngen att göra. och gjorde då även klart onsdagens engelska på en gång, då jag visste att jag inte skulle hinna. så min dag såg ungefär ut så - en massa engelska uppgifter :) haha!


Älsklingen åkte till Mattias och skrev i någon bok om timmar, ja fråga mig inte vad det är till för, för det har jag ingen aning om! haha! men någonting med grävmaskiner i alla fall. haha. Och jag satt hemma, gjorde mina läxor och kikade på tv'n.. :) lovely med lite ensamtid, även fast den inte direkt var välspenderad . haha!

Kikade lite på BB, och sedan ringde jag även till Anna och bestämde lite om hur vi skulle göra inför idag. underbart. blev sedan en tidig kväller, då ögonen gick i kors och jag inte hade lust eller ork med någonting i stort sett :) haha!


Imorse vaknade jag av att Linn ringde och väckte mig precis innan klockan ringde - men gjorde inte så mycket. jag skulle ju ändå upp! :) haha!
Upp, gjorde mig i ordning och sedan var det dags att gå mot tåget och möta upp mina två guldhjärtan - Anna och Kim <3 !

Efter att vi hade mötts upp så gick vi på krokanen för att fika/äta frukost med Linn, Jennifer och tvilling flickorna! :) mycket trevligt. efter lite fika så var vi in på Åhléns en sväng, och sedan hem hit allihopa och spelade lite kort. :)

Efter ett tag så åkte jag och Linn för att handla semlor. riktigt smaskens faktiskt (även fast jag fick chockladboll istället) haha. Svängde även förbi deras nya lägenhet och kikade på den - riktigt fin var den. och jag tror att det kommer bli hur bra som helst när dom har fått lite nya taper och deras saker dit. Lägenheten i sig var kanon fin verkligen :)  bra val har ni gjort :)) hihi..


Efter lite fika här hemma så åkte Linn och Jennifer hem , så jag och anna hade lite ensamtid i köket. En massa skitsnack, mys och ja bara en massa kärlek helt enkelt. :) Kim vaknade till, fick lite mat och sedan var han glad och pigg hela tiden! så vi mös på riktigt rejält och lekte ..

Klockan närmade sig 6 och det var dags att gå till tåget och lämna av dom. gud jag tycker att det är lika jobbigt varje gång att säga hejdå till dom :( jag önskar verkligen att dom bodde här!! jag vill inte vara/bo såhär långt ifrån varandra. usch, det är jobbigt och hjärtskärande.. men bara göra det bästa av saken. inte sant? :) haha!

Efter det tog jag mig en rask promenad hemåt, med en liten omväg så jag fick röra på benen lite, då det faktiskt då fortfarande var 4 plusgrader ute. kan man göra annat än att älska vädret som har varit dom senaste dagarna?
nej jag tror inte det. våren är på väg mina vänner, ja det är den..  :D


Nu sitter jag hemma, vi har fått i oss ganska sen middag och jag bara njuter av mitt liv just för tillfället :) hihi.
Ska alldeles strax mysa ner mig i soffan med älsklingen riktigt och sedan blir det tv mys resterande del av kvällen. så på återseende, då det kommer lite bilder senare. så hörs senare.

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards