Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 27 mars 2011

Av Louise - 27 mars 2011 15:49

Ibland fastnar man inne i "inge-mans-land", alldeles ensam med sina tankar.
och tankarna bara snurrar runt, flödar och ja bara gör en förvirrad. Känner ni så ibland också?

Jag har just nu fastnat i detta land, där ingen kan hjälpa mig! Mina tankar och funderingar är starkare än någonsin och jag vet inte alls vad jag ska ta mig till.
Just nu är det väldigt mycket som är jobbigt, och det är ingen som riktigt förstår vad jag känner när det kommer till detta, och det gör saken ännu värre! För det innebär att jag är alldeles ensam i det hela och ska jag ta mig ut så måste jag göra det på helt egen hand. Jobbig känsla! "/ ..


Men det är bara kämpa på mot mig själv och mina funderingar och sådant som snurrar runt i huvudet på mig. Och hoppas på bästa möjliga lösningar!
men ibland blir man bara så himla less , och tänker lite för mycket "utanför boxen" eller vad man nu ska kalla det?


Mina tankar tar över, så därför sätter jag nu stopp för detta skrivande! på återseende!

/Tankespridd flicka!  

Av Louise - 27 mars 2011 14:17

Söndag idag, och jag blev uppdragen ur sängen imorse pga någonting knepigt.! haha! ;p Och även mitt uppe i min bästa dröm, men jaja! vad gör man inte? bara hoppas det kommer flera sådana härliga drömmar. :) haha!


Dagen igår var helt okej, jag kikade på körslaget och pappa och team andreas gick vidare, så även nästa vecka är dom med! :) otroligt roligt. ;p hihi.
Dock tyckte jag inte att någon av körena var speciellt bra igår, jag hade 2 stycken favoriter, och dom är ju med till nästa vecka, så det är kanon. hihi! :)


Efter det så gick Robin ut för att röka och jag började titta på någon film som gick på tv'n, och jag somnade som en stock på soffan. Så älsklingen kom och bäddade ner mig på soffan när han kom in och väckte mig när han tyckte att det var dags att lägga sig i sängen istället :) haha!
Då hade jag vaknat lite, och så var han så snäll och gav mig en fotmassage i ca 40 minuter. så det tackar jag otroligt mycket för. Och efter massagen så somnade jag om hur gott som helst! ja, jag sov som den prinsessa som jag är - underbart! :)


Imorse blev jag väckt, så jag klev upp och åt frukost och fixade på. och sedan tog jag tag i dammsugaren så den fick gå sitt ärevarv här hemma och det var väl på tiden kändes det som! :) haha. Efter en liten morgonstädning här hemma så bjöd Elin och Andreas på korv med bröd. Efter det så åkte pojkarna iväg en sväng, och då pratade jag lite med Elin som har legat och knagit i mig!
Så det var riktigt skönt att få ur sig lite måste jag säga, så tack för det fina tjejen att du orkade lyssna! <3 .


Nu ska jag ta och göra mig i ordning och åka vidare! så på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards