Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 28 mars 2011

Av Louise - 28 mars 2011 20:48

Som jag skrev i det tidigare inlägget så hade jag ju samhällsprov idag, och jag kände att jag kunde det innan jag åkte dit. och så när jag sätter mig ner och sådär så fårt jag total blackout!!! Det är inte sant, men så var det i alla fall. Tyckte det var otroligt jobbigt, men jag skrev på det jag kunde, och gissade på några i alla fall. Så håller i alla fall tummarna för ett Godkänt. haha! :)


Efter provet så gick jag upp till Råsie och pratade lite med henne, och så frågade jag vad det var jag skulle gå vidare med, och det hela slutade med att jag kom hem med SJU (!!) nya uppgifter, bara sådana tråkiga. Men vad kunde man förvänta sig av samhälle egentligen? haha!

När jag kom hem så satte jag mig på en gång, och så gjorde jag undan 2 utav dm där uppgifterna! Så det var skönt, så nu ska jag fortsätta med resterande del av dom imorgon. Så känner mig otroigt duktig :)


Vad har jag mer hunnit med idag? hmm.
Jo, pratade med älskade och saknade Anna, det var underbart att höra hennes röst ska ni veta (även fast hon var hes och hördes dåligt) haha!

Jag har lagat otroligt god kycklinggryta, lite starkare idag faktiskt då jag var otroligt sugen på stark mat :) så det fick det bli.
Blev efter det till att plocka i och ur diskmaskinen, och sedan tog jag mig en låååång varm dusch med rakning, hårinpackning och sådant!

Otroligt skönt måste jag säga, och det var precis det jag behövde. känner mig som helt ny människa efter sådana duschar! :) ...


Nu har jag spelat lite - tidsfördriv ni vet! haha. Har lite ont i magen också. men det är bara hoppas att det går över. Full rulle är det på mitt lilla hjärta där inne i alla fall, och det är huvudsaken! <3 ...
Och nu ska jag alldeles strax titta på En unge i minuten och sedan blir det BB såklart! Är det någon mer som tittar på en unge i minuten? Isf vad tycker ni om det? :) hihi.. Jag brukar gråta lite titt som tätt när jag tittar på det, men det får man göra. Inte nå blödig alls? :) haha!
undrar hur jag reagerar när det är jag som är där, ja det återstår att se till sommaren när det är dags! :)


Men ja, på återseende godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 28 mars 2011 11:26

Hade en liten svacka igår, då jag tyckte att allting i stort sett var jobbigt och tråkigt. Men man måste ju få ha sådana dagar också antar jag, det är liksom mänskligt och hör till vardagen lite titt som tätt.
men efter några kloka ord och lite djupare fundering så kom jag på att det var inte nödvändigt att gräva er sig i en sådan sak, och att jag som är så pass envis och vet vad jag vill här i livet och framför allt med mitt liv ska inte låta någon klampa på mig! inte ens denna gången när det gäller en sådan liten skitsak egentligen som denna!

Jag ska börja säga ifrån på skarpen, och inte låta någonting komma i min väg! för tro mig, jag behöver detta (som det handlar om) också, mer än dig vissa gånger känns det som. Jag vill inte vara egoistiskt, men vad gör man inte när det behövs?
Jag är ju trots allt det viktigaste i mitt liv just nu, och mår inte jag bra så kan jag inte se till att alla runt omkring mig mår bra! inte sant? :)

Jaja, nog om dessa tråkigheter med tankar och funderingar! i alla fall nu när dom inte är speciellt positiva! :) haha!
Sitter just nu och förbereder det sista inför mitt prov som ska göras nu idag klockan 13.00, i samhälle! inte mitt starkaste ämne, men det är ju någonting som måste göras!
Men som sagt, lite förberedelse och lite små pluggande nu såhär innan jag ska iväg, för att någonting förhoppningsvis ska fastna? då dom som känner mig vet att prov aldrig riktigt varit min starka sida - om det inte är ett ämne som intresserar mig då vill säga! :) Men det är inte detta faktiskt. haha!

men nu måste jag sätta lite fart, så på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards