Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 13 mars 2011

Av Louise - 13 mars 2011 20:18

Även denna helg börjar lida mot sitt slut, men jag har haft en helt underbar helg så jag bara njuter av att tänka tillbaka! :)


Igår så åkte vi och hälsade på Robins pappa och var där ett bra tag :) och även att vi var iväg och tittade på ett skötbord också. Så vi får allt se vad som händer.. ^^, haha!

Efter det så åkte vi iväg och handlade lite gotta, och sedan in till Elin och Andreas där det nalkades mello-mys för hela slanten! :) Så gottade oss med en massa godsaker och varandras sällskap, även att Elin bakade en glutenfri hallon/blåbär's paj. otroligt god verkligen! :) Vi tjejer hade 2 favoriter och pojkarna hade ju 1.. men våra klarade sig bättre än deras! :) haha. Det hela slutade med att Erik Saade - Popular vann. vad tyckte ni om det? och hade ni några favoriter? :)) Dela gärna med er av era åsikter ang melodifestivalen! :)

Sedan blev det in och göra en tidig kväll, kikade lite på en film men orkade inte så mycket. så somnade strax innan 11 - otroligt skönt för min trötta kropp ^^, hihi..



Idag har det varit en mycket lugn dag. fick en sovmorgon, men sedan vaknade jag av att grannen spikade i deras sovrum :) men det gjorde ingenting. klockan var ju trots allt 11. så det var bara till att kliva upp.
Älskling åkte iväg en sväng, och jag passade på!
Musiken på högsta volym och städhumöret kom fram. :) kändes bra!

Det hela resulterade i alla fall med: vikt tvätt, 2 maskiner tvättade och hängda, diskmaskinen igång och urplockad och även att jag hann med att vattna blommor, damma och plocka undan allt småskräp som låg här och där! :) hihi.


Sedan kom älskling hem, då var det dags att åka iväg och handla lite! Passade även på att panta alla flaskor/burkar som man lyckats samla på sig. haha!
Och så blev det hem och gjorde en mysig middag och bara mös på vi 2 :)


Så nu sitter vi här, har nyss ätit lite kladdkaka m grädde och bara myser till solsidan som rullar i bakgrunden :) . Så ja, en riktigt bra och mysig söndag har jag haft. fördelat med nytta, nöje och vääääldigt mycket mys med älsklingen! :)


Idag säger vi även:

Hej gravidmånad 6, v.25 och även att det är våran dag idag: 2år & 1månad !

Så ja, livet rullar på och jag älskar varenda liten del av det just nu.
jag älskar min pojkvän/sambo/livspartner, älskar tanken på att vi 2 blir 3 om tre månader, och älskar allting runt omkring med vänner och familj :)

Ja, hela min livssituation egentligen - den är världsbäst verkligen..


Men nu ska jag mysa vidare med älsklingen innan BB börjar.

är ni också BB "nördar"? brukar ni titta? och vem tror/vill ni ska åka ut ikväll? :)

Komentera gärna era åsikter! :)


På återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards