Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under mars 2011

Av Louise - 25 mars 2011 11:57

Heeej !


Idag mår jag lite bättre, så det känns som om det finns lite ork i kroppen i alla fall :) känns kanon bra verkligen.

Sitter just nu och pluggar för fullt, och kom ju på att jag hade tagit några bilder när vi var nere i Stockholm och kikade på premiären av körslaget.
Så tänkte ju dela med mig av dom faktiskt :) hihi, Dock så är dom inte av bästa kvalité, då lamporna riktades mot en och dom är tagen med mobilen. men ni ser ändå. så enjoy medans jag pluggar vidare! :b ..



        2) 

När alla körer hade kommit ut på scenen, precis innan sändning! GO RÖD KÖR (Team Andreas/Järvsökören!) | 2 - Dom putsar scenen innan allt ska köras igång! :)


                2)             3)    

Den här bilden på Gry skulle bli till Andreas :), men den blev lite för långt bort! |  2 -Andreas kom fram till oss i klacken en sväng i ena reklam pausen! :) | 3 - Lite körer på scenen :)




Ja, det var dom bilderna som hann tas, då man bara kunde ta under reklamerna! Så enjoy, och jag måste säga . Det var en mäktig känsla att sitta i publiken och studion.
Men på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 24 mars 2011 23:14

En mycket lugn och skön dag måste jag säga! :)

Tvättade en maskin tvätt och vek undan allting annat som tvättades igår, så nu är det bara lite till som ska tvättas, men det kanske vi tar imorgon eller en annan dag! :) japp, sådant som märks. inte sant? haha! ;b ..

Även att Ken har varit här i några timmar på förmiddagen också, och det uppskattas alltid! lika trevligt när någon ur familjerna kommer och hälsar på. då det tyvärr är på tok alldeles för sällan måste jag erkänna! och jag tycker att det är hur tråkigt som helst. jag önskar verkligen att vi kunde träffa våra familjer oftare! :(


Men nog om det, när han hade åkt och Robin hade hjälpt hans pappa (?) med någonting så åkte vi iväg och handlade. och så bestämde vi oss när vi var på Willys, att eftersom våffeldagen är imorgon, och det är fredag då , så ville vi fuska lite och ta det en dag tidigare! :P haha!

Så vi bjöd in Elin och lilla Thea på middag ( hon ska inte behöva sitta ensam ju! ) men dom kom i alla fall in , mycket trevligt. och uppskattas alltid! :) hihi..


Efter middagen så var det baddags för lill fröken så elin fick över och vi tog det lugnt en stund på soffan! :) Och nu såhär på kvällen så har vi varit in till Elin en stund till, fikade lite och även kollade på BB där inne då tiden bara sprang iväg! :P haha! tack för idag stumpan! <3


Just nu är Robin och hämtar Andreas, eller ja jag vet inte ritkigt vad han gör! :) haha! men han kommer väl om ett tag, allt jag vet är att han har Andreas bil och skulle hämta honom eller sådär. What ever! :) haha!

Jo just det, vad tyckte ni om kläderna då förresten? Favoriten är pyjamasen med den lilla "bebis"-zebran på. är den inte bedårande? haha! :) jag bara älskar den.. <3


Nu blir det lugnt en stund, för snart ringer "sov-klockan" i mitt huvud och det är dags att krypa ner i sängen. imorgon ska städas lite, om kroppen tillåter det. men annars ska det i alla fall pluggas vilket absolut måste göras! det är ju prov på måndag och mitt projekt ska bli klart också. så japp japp, inge mer lat sida bara pga lite sjukdomar inte :) haha! ja, så får det bli..

måste även säga: TACK LINN!  för byxorna, dom kommer användas flitigt. otroligt snällt av dig att jag får låna dom. det uppskattas hur mycket som helst! <3 :)


Men på återseende imorgon. Godnatt godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 24 mars 2011 16:19

Som jag nämde för ett tag sedan så beställde jag hem våra första bebiskläder ifrån HM, hur underbart som helst :) hihi.
och som jag skrev tidigare så hämtade jag ut paketet igår. så tänkte visa er! :)




          

I Dad - body, kunde inte låta bli. Måste ju visa att man är pappas  ju!


           

Även matchande byxor, med I Dad på ena & I Mum på dom andra!


           

Hur söta var inte dessa pyjamasarna?  Dom är helt bedårande ju! :) hihi


    <--- Det blev även ett mamma linne till mig! :)



Förstår ni nu att ja inte kunde låta bli när jag såg detta på deras hemsida? :)
hur sött som helst.. Och jag är super nöjd med det måste jag säga!


Men som sagt, här hade ni lite bilder på kläderna som jag hade lovat. så enjoy!

Lots of Love! <3

Av Louise - 24 mars 2011 11:20

Fortfarande sjuk, och inte alls någon ork i kroppen över huvudtaget! :(

Jag tycker det är väldigt jobbigt, då jag egentligen har tusen saker jag skulle behöva göra och fixa med! men icke , min kropp säger ifrån!


I tisdags kväll så sov jag ju bort i stort sett hela dagen. men det var nog välbehövligt skulle jag tro! :) haha!

Gårdagen var en mycket lugn dag måste jag säga. inte mycket som hände!
blev ingen sovmorgon, då jag först vaknade för många gånger under nattens gång, och sedan kom dom ju och skule fixa ventilationen i alla lägenheter mellan 08-09.00 .. Så det var bara till att kliva upp! :p hah!
Efter ett tag så gick jag över till Elin och lilla Thea, drack lite te och pratade en massa! hade det allmänt mysigt bara. kändes otroligt bra, och kändes som om någonting jag behövde. tack tjejen! <3

Efter någon timme så gick jag in till mig, gjorde mig i ordning och sedan upp till edsbyn, då svärmor skulle bjuda på middag!

Visade även henne bebiskläderna som vi hade handlat (som vi hämtade ut precis innan). Och när vi var där så fick jag titta på en massa kort sedan Robin var lite, och gosh - han var bedårande redan då! <3


Efter några timmar så åkte vi hemåt och jag däckade på soffan nästan direkt. snacka om utslagen . haha! :) men vad gör det liksom?
Sedan blev det en tidig kväll efter en mycket trevlig onsdag. tack till alla inblandade :) ! hihi...


Idag blir det bara en väldigt lugn dag. då kroppen som dgt fortfarande inte har någon ork.. ska vis er kläderna också ( i ett senare inlägg! ) och sedan fixa lite här hemma. om orken infaller sig? :) haha!
men ja, på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 22 mars 2011 19:25

Usch, dagen igår var inte alls rolig :( eller jo, stundvis. men mestadels av dagen vara bara jobbigt! :S hua!


Var upp till Linn en sväng igår, och tittade på deras nya lägenhet. Även att Elin, lilla thea och Jennifer var där. mycket trevligt. så blev kvar där ett tag innan det va dags att åka hem och lägga sig på soffan för huvudvärken tog över! :s hua!

La mig på siffan en stund och orkade faktiskt inte följa med och titta/hylla bandyspelarna! utan låg kvar på soffan och fick se lite via regionala istället. :)

men sedan var det nog lika bra, då jag inte hade klarat av att stå bland sådär mycket folk med min huvudvärk! :(...


Efter att älskling och grannarna hade kommit tillbaka så var det dags för middag. då Elin och Andreas bjöd på otroligt god tacokyckling - tack för det! :)

Men sedan var jag tyvärr så otrevlig att jag gick och och dog på soffan!

Även att febern smög sig in på kvällen, så låg här och hade det jobbigt.


Slocknde vid halv 11 tiden, då älsklingen bäddade ner mig i sängen, fixade vatten, alvedon och hostmedicin åt mig ! Han är ju bara bäst. <3


Imorse ringde klockan och det var dags att kliva upp och åka iväg till barnmorskan!

Allting såg bra ut där med mitt lilla mirakel. och jag gråter varje gång jag får höra hjärtljuden - det är en sådan mäktig känsla! :) <3


Efter det blev det hem till Linn och Odde en sväng, blev kvar där en stund och även lite lunch med dom :) mycket trevligt.. ^^

När vi kom hem så däckade jag på soffan på en gång.
hann peta i mig en alvedon och lite medicin och sedan somnade jag som en stock. sov i ca 2½ timme. otroligt skönt.
Så nu sitter jag här med min feber och älskling är iväg och handlar loka till mig! han är så söt som ställer upp hela tiden! <3


Men nu ska jag mysa ner mig i soffan med bra tv och försöka bli bättre. så på återseende!


Lots of Love! <3

Av Louise - 21 mars 2011 12:40

Hej måndag!


Somnde nästan på en gång igår när jag välla mig i sängen. otroligt skönt måste jag säga! :) haha! Dock hade jag lite ont i halsen när jag la mig. men brydde mig liksom inte om det..


Imorse när jag vaknade så vaknade jag med en host attack, och hur ont i halsen som helst. inte okej !! Men vad gör det? jag har ju ingen feber eller fökylning eller sådär (peppar, peppar!!) så bara hoppas att det är någonting litet som går över lika fort! :S


Älsklingen var snäll imorse. Han åkte iväg och handlade halstabletter och alvedon - tack älskade du! vad hade jag gjort utan dig?

Sedan gick han över till Andreas, men kom in nu för ett litet tag sedan och värmde lunch åt mig, hur gulligt är inte det?
Så han har bäddat ner mig i soffan med alvedon, vatten, papper (om jag skulle börja blöda näsblod), halstabletterna och bra tv :) Han är ju bara för söt.

jag älskar dig snuttis! <3


Har även pratat med Mommo en sväng som ringde och även hon är ju hur söt som helst! :) haha!


Men nu ska jag vila en stund till. då jag ser fram emot etermiddagen/kvällen. så måste bli lite piggare .. ska iväg och hylla spelarna, och sedan blir det middag inne hos Elin och Andreas vilket sk bli lik mysigt som alltid! :)

ja, men på återseende senare. nu vila.

Lots of Love! <3

Av Louise - 20 mars 2011 22:43

Hemma i Bollnäs igen, och tro det eller ej! jag har saknat den här hålan lite faktiskt. otroligt skönt att vara hemma! :)

Även fast min helg har varit helt underbar verkligen. den har varit fantastisk.
Lördagen var helt underbar, var iväg med mommo på morgonen/förmiddagen en sväng, och sedan blev det bara lugnt en stund! Rebecca och Jocke kom förbi och sa hej en sväng (mycket uppskattat - tack!) .. Lagade lite middag och sedan var det faktiskt dags att göra sig i ordning då vi skulle vara i Frihamnen redan halv 7. :)


väl där så köpte vi lite dricka, kramade på pappa som kom ut och sa hej till oss! tack för det!! Sedan in i studion vid kvart över 7 tiden, och sedan var det bara minuter kvar kändes det som. allting satte igång!

Det var ett himla bra drag, och vilken otroligt stämning det var där inne! och det var hur kul som helst att se allting live måste jag erkänna! :) Så jag tackar ännu en gång för att vi fick komma dit och se detta.


Hemma hos mommo igen strax efter elva tiden ungefär. så satt uppe en stund, med sedan gick ögonen i kors på oss allihopa.. :)

_________________________


Idag (söndag) har varit en mycket lugn dag! :) vaknade relativt tidigt faktiskt. Älsklingen sov så himla sött, så pussade honom i pannan och så fick han sova vidare! Själv gick jag upp, åt frukost och sådär med mommo! :)

Sedan bestod förmiddagen av en massa mys bara, lagade lite mat så vi skulle klara oss hela vägen hem/kvällen.
Kollade lite på bandyn (dock bara 20minuter!) innan det var dags att åka in mot city då bussen hem mot bollnäs gick klockan 4.. Dock satt vi med varsin hörlur och lyssnade på P4 hela tiden under matchen. :) haha! Så ska inte uttala mig någonting om matchen då jag faktiskt inte har sett den. Men otroligt synd att Bollnäs inte fick ta med sig ett guld hem, men det blev ett silver i alla fall, så grattis till det! :)


sedan vi kom hem så har vi hunnit titta på någon film och även BB. Nu sitter jag här och blöder näsblod ( inget som är ovanligt nu för tiden! ) . men ska dock alldeles strax ta och krypa ner i sängen.

Imorgon är det prov dags och åter till skolan efter en underbar helg. så jag säger godnatt till bloggen för idag! på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 19 mars 2011 14:29

Hej hopp!


tyvärr blev det ingen uppdatering igår, men jag hade fullt upp med att mysa med mommo! :) äntligen!


bussresan ner gick väldigt bra i alla fall. När vi kom ner så hämde hon upp oss på city och så åkte vi ut på berga! fick i oss lite donken och sedan hemåt. :) tack för det. väl hemma blev det bara lugnt en stund, kikade på lite tv och även att vi tittade på BB, mommo blev förvånad och frågade varför vi tittade på sådant skrot? haha! söt hon vettu.. men nu har det börjat spåra ur i alla fall, om inte annat i gårdagens program. någon annan som tittade och kände samma sak? haha!


efter det så kröp vi ner i alla fall, då vi var väldigt trötta efter en mycket lång och seg dag! :)
Idag har det inte hänt så mycket, vaknade imorse och fick i mig lite frukost. och sedan åkte vi iväg mot täby en sväng och tittade runt lite där! Blev faktiskt lite bebiskläder, tack för det mommo! <3 !

Var även och kikade lite i det nya centrum som dom har gjort här i Åkersberga!!


Nu sitter vi hemma en stund, och ska väl börja med middagen om ett tag så vi hinner med allt sådant! Sedan blir det till att göra sig i ordning för att åka in mot Körslagets premiär  som är ikväll. ska bli otroligt roligt.

Och ni röstar väl på Team Järvsö ikväll?

 

Nej nu ska jag fixa lite och prata lite med mommo. så jag säger på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards