Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under maj 2010

Av Louise - 7 maj 2010 22:39

Den här gången är jag tillbaka, med lite bättre nyheter faktiskt!  :) ja, tro det eller ej så har jag faktiskt varit duktig, jag har rensat bland alla mina kläder, så nu är det lite mera plats!  men tycker det är onödigt att man ska ha kvar sådant som är för litet, eller sådant som man aldrig använder liksom! (: hihi!
Men nu är det i alla fall inte en enda sopsäck kvar med kläder, eller jo nu ljög jag! det är en kvar, men de är med robins alla arbetsläder, så det får han fixa själv! *småler* haha. men men, annars är allting fixat där inne! (: thihi..


I alla fall, efter att jag hade fixat där inne en stund så ringde älsk och sa att vi jag skulle åka till Rengsjö! SÅ det var bara till att göra sig lite i ordning och sedan åka ut till skogen! (: Där blev det en pizza med allihopa, och sedan blev jag kvar för att kika hur det gick för pojkarna med bilen, och Ken är så himlans duktig på det han gör! ;D thihi..

Men för en stund sedan så åkte ja hem istället, då jag inte hade någon vidare lust att bara sitta där och kika direkt då jag inte är intresserad som sagt. så just nu är jag väldigt rastlös.. så ska försöka roa mig med någonting tills robin kommer hem! vad vet jag inte riktigt ännu, men det kommer säkert upp någonting skulle jag tro? haha!

Nej, men ni når mig på mobilen i alla fall. på återseende! Puss o kärlek <3

Av Louise - 7 maj 2010 15:59

Tror ni att jag egentligen har tagit tag i "allvaret" och börjat plocka ur flera kartonger och sådär? -Nej, då tror ni helt rätt! ;p haha! jag har inte kommit så långt faktiskt.. När jag låg i badet tidigare så kom robin hem, och han hade klarat provet idag! så grattis till honom <3 han är så himlans duktig! (:


men efter en stund när jag hade haft min lilla egna tid, så tyckte han att det var dags att kliva upp, så klev upp och gjorde mig i ordning och sedan bar det av ut mot Rengsjö då Ken skulle hjälpa älsk med bilen och dona med det som ska göras (: Men efter en stund tröttnade ju självklart jag, då jag inte är ett dugg intresserad eller riktigt vet vad det handlar om, så jag bestämde mig för att åka hemåt igen! :) så nu sitter jag hemma igen, och ska alldeles strax ta tag i detta som jag nu så länge sagt att jag ska göra!


Måste bli någon irdning här nu tycker jag, haha! så nu ska diskmaskinen plockas ur, och sedan blir det till att ta tag i kartongerna och säckarna med kläder/sängkläder som är kvar!( hihi..
Men ni får gärna underhålla mig på fejjan, mobilen eller msn!  give me a pling ^^ hihi.
på återseende, puss o kärlek <3

Av Louise - 7 maj 2010 10:54

Godmorgon!
idag var jag uppe med tuppen kändes det som, vaknde utav att älsk sa hejdå vid klockan 7 imorse och då hade jag problem med att somna om! :P haha! och efter en stund så hade jag lyckats somna om, men då börjar grannen lilla hund skälla som bara den, och då gav jag upp uscha! det är en sådan där liten hun med ett gällt litet sall, uscha sådant tycker jag inte om sådär tidigt på morgonen faktiskt.. "/ hmm....


Men i alla fall, runt 10 tiden så kom pappa förbi en sväng, kikade in lägenheten och sådär, och för en liten stund sedan så åkte han vidare på sin resa till Falun, där han ska spendera helgen på någon kurs eller va det var? ;p haha! men i alla fall, även han tyckte om lägenheten! (:


Vad har denna helg att bjuda på då? hm. jadu, ingen aning ännu faktiskt. men jag hoppas på någonting roligt i alla fall. Nu blir det i alla fall en god frukost, ett bad med en ansiktsmask och sedan ska jag ta tag i det sista och sedan börja packa upp lite till, innan Robin kommer hem och hjälper mig med det sista! ^^ hihi..


Så nej, nu ska jag äta lite, och sedan ha lite egentid innan "allvaret" börjar ;p haha! Så på återseende! puss o kärlek <3

Av Louise - 6 maj 2010 23:21

Tjosan! Nu sisådär några timmar senare är jag tillbaka yttligare en gång med datorn i knät.. (: hihi..


Efter frukosten imorse, eller ja det var meningen att det skulle bli frukost (orkade inte göra någon!) så pratades jag med Tessan, och så bestämde vi att vi skulle gå och fika tillsammans! Så vid ett tiden så åkte jag för att hämta upp henne och så bar det iväg!! Blev en mysig fika och en massa skit snack, och som sagt så är skadeglädjen den sanna glädjen - det har vi utan tvekan konstaterat idag i alla fall.. haha! Efter en stund så kom även Niklas, Jessica och Daniel (?) dit, så blev kvar en liten stund till, sedan blev jag tvungen att ändra P-skivan så vi begav oss! Denna gång blev det hem till oss, och här blev vi sittandes! och efter en liten stund så kom Robin in genom dörren då dom hade slutat tidigare idag! ;p hihi. Och så blev vi sittandes här ett bra tag, till slut så besätmde vi oss för att åka hem till Tessan så att hon fick äta lite, och sedan blev det något varv på stan och en massa skratt (: hihi..
Tack för en bra dag tjejen, inte sista gången hoppas jag! ^^ thihi..


Ja, det var väl i stort sett min dag i snabb version men jag tänker inte berätta allt. men den har varit kanon i alla fall. onda planer ska smidas - förr eller senare! hahahahah *skrattar inombords* right ragge? ;D 

ett uttryck är ju:  Skrattar bäst som skrattar sist, inte sant? :P

En massa skratt, tokigheter, skvaller och ja en massa annat! :) jag har haft det kanon i alla fall ^^
Så nu efter en lång dag så ska jag krypa ner i sängen och hoppas på lite välförtjänt sömn och invänta helgen som förhoppningsvis den kommer bli lika bra! så på återseende imorgon!
Godnatt och dröm stort - det ska jag göra i alla fall, like always!
puss o kärlek <3

Av Louise - 6 maj 2010 10:42

Godmorgon! (:


Nu är jag vaken, men inte allt för pigg faktiskt, uscha! ;p hihi

Igår blev det inte någon mer uppdatering då tiden inte räckte till riktigt som jag hade planerat.. hihi.. Men jag tog mig själv i kragen och dammsög i alla fall, så kände mig lite duktig måste jag erkänna. och sedan tog det inte många minuter innan robin kom innanför dörren heller, då dom hade fått slutat lite tidigare igår (:
Efter att han kom hem, så ringde vi Thomsson, då vi frågade om han hade lust att följa med till söderala en sväng! (: Och självklart så ställde han upp. Det tog inte många minuter innan han var här och hämtade upp oss, och så bar det iväg för att först hämta ett släp och sedan iväg till Mio - och där var skönheten. våran nya soffa, hur fin som helst...


Pojkarna bar upp den, och sedan fikades det lite.. ^^ hihi..  Efter att dom hade åkt vidare så började jag laga mat, och robin fick sätta ihop soffan - duktigt av honom! <3 och till slut så var det klart, och jag måste säga att soffan är hur fin som helst! jag är super nöjd med den! thihi.
Efter middagen så skruvade jag ihop vardagsrumsbordet och sedan åkte vi ut en sväng då det var någon bilträff igår! så det var lite folk i alla fall, men efter en stund så tröttnade vi båda två och tyckte att vi skulle åka hemåt istället. så hem och badade och sedan bums i säng - och vi båda somnade i stort sett på en gång! haha, så är det när man är trött! :D


Så ja, nu är jag vaken yttligare en gång, och vad händer idag då? känner nästan att jag skulle vilja komma ut ur lägenheten en sväng, men vad ska man hitta på då? usch, vad jag inte tycker om sådant riktigt.. hahah!
men men, det är väl sådant som märks! ^^


nu ska jag äta lite frukost i alla fall, och sedan hoppas att dagen bjuder på någonting roligt! på återseende!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 5 maj 2010 13:06

Tjolahopp! (:


Det blev tyvärr inget mer inlägg igår, men jag hade inte riktigt tid om man säger så! (: hihi
Siw, Nutte och även Ken kom förbi en sväng igår som sagt, mycket trevligt! det var meningen att vi skulle få upp tv-bänken! men inte riktigt hela blev det, haha! vi får vänta yttligare någon dag, då det behövdes någonting! jag vet inte riktigt vad, men nutte skulle fixa tydligen? haha!

Efter att dom hade åkte så plockade jag lite till, och ja jag stökade väl runt tills klockan var halv 11 eller någonting sådant! sedan kände jag att det var dags att krypa ner i sängen! ^^


I morse vaknade jag utav att Robins klocka ringde igen, då han är på någon kurs i Alfta! (: - duktiga han! ^^

men somnade som vanligt om lika fort igen, ytterst skönt faktiskt. haha...  Vaknade för andra gången vid halv 10 eller sådär, och bestämde mig då för att kliva upp, och tyckte inte att jag skulle sova bort hela dagen... så har donat lite här hemma bland kartongerna som är kvar och ätit frukost och ja en massa bra saker faktiskt...


Nu har jag även kikat på sista avsnittet av Andra Avenyn, och jag blir så himla less och besviken på att det är det absolut sista avsnittet - USCH! GÖR FLERA SÄSONGER???? -ja tack...

men men, man får väl nöja sig med detta antar jag... det var bra i alla fall... (:
så nu ska jag ta tag i mig själv, fixa det sista och sedan åker faktiskt dammsugaren fram! nu kan jag inte hålla mig längre faktiskt! men så är det ^^ hihi.


men på återseende senare söthögar!
puss o kärlek <3

Av Louise - 4 maj 2010 18:28

Saknat mig?  klart ni har, förlåt en dum fråga av mig! :) hihi.. nej men hej godingar ^^


Hoppas ni har haft en bra dag så här långt, för det har verkligen jag haft! :)

Jag har hunnit mycket såhär på eftermiddagen faktiskt! jag har gjort i ordning badrummet, och nu är även det nya fina duschdraperiet på plats, och även inne i badrumsskåpet där det ska vara! klädkammaren är så gott som klar nu - för alla sängkläder/handdukar är inne i själva garderoben och det andra är upphängt! och även att köket är så gott som klart :)  det är bara 1 kartong kvar där som ska plockas upp ^^ haha! men det börjar liksom bli ganska fullt i mina skåp så har inte direkt någon aning om vart jag ska göra av allting? men det är ju sådant jag får lösa helt enkelt! (:


Så jag känner att jag har varit väldigt duktig! ^^ haha!  Nu är det bara vardagsrummet som ska göras i ordning, och siw och nutte kommer förbi om en liten stund, och då ska väl förhoppningsvis tv-bänken på plats som vi höll på att skruva på igår! (: jag tror att detta kommer bli kanon bra ju... haha! Och även att imorgon eller på torsdag så kommer den nya soffan! just nu går allting som på räls ju! och jag trivs verkligen! allting är kanoners!


Men nu ska jag hjälpa till och skruva det sista som ska skruvas innan dom två kommer, så får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda! så på återseende senare söthögar!
puss o kärlek! <3

Av Louise - 4 maj 2010 13:13

Hej hopp!  Tisdag idag, men av någon konstig anledning så har jag inte den dagen i huvudet, utan jag har bara onsdag i huvudet! och det känns lite wierd måste jag säga! men men, det ändrar sig nog snart får jag hoppas! =D haha..


I morse så vaknade jag rätt så tidigt, eller ja rättare sagt vid halv 8 när robin skrek älskar dig, puss hej!  Och han hade försovit sig! hihi. stackarn ^^,  ... och efter det så hade jag lite problem med att somna om, så jag låg och vred och vände mig, men till slut så slog jag igång tv'n och låg och kikade och lyckades efter en stund somna en liten sväng i alla fall.. men vid 10 så orkade jag inge mer, så därför bestämde jag mig för att kliva upp istället och försöka göra någon nytta (: haha...
Har varit ner och handlat lite nödvändigheter - ni vet sådant där tråkighetsgöra? men det är ju ändå ett måste! men nu är jag hemma sedan en liten stund tillbaka i alla fall. har ringt runt lite, och även ätit lite lunch! så nu ska jag sätta lite fart här hemma tänkte jag!

Så nu - musiken på högsta volym, dona klart i klädkammaren, göra i ordning badrummet, och även köket om jag hinner?  Men det märks!

Så på återseende senare! Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards