Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 24 maj 2010

Av Louise - 24 maj 2010 22:13

Detta måste vara den absolut bästa måndagen någonsin, eller ja om inte annat på väldigt väldigt länge! just nu är jag så himlans lycklig. det är bara två små saker som fattas, men det är ju inte så svårt att fixa liksom! det sitter i viljan om man säger så! ^^ haha.

men jag har fått 3 stycken glada, positiva och underbara nyheter idag och även 2 samtal på det. det är hur underbart som helst ska jag tala om för er! (:


Jag har fått upp heeela tv-bänken idag, och det blev verkligen hur snyggt som helst kan jag tala om. det är hur bra som helst. så nu kan allting komma på sin rätta plats, och ävena att jag kan få upp det jag vill på väggarna och ja allt det där ni vet som hör till, allting är kanon! (:
anna ringde förut och förgyllde min eftermiddag/kväll.. ja nästan allt. hon är duktig på det ska jag berätta för er. men sedan är hon ju utan tvekan en utav dom absolut bästa också.. <3  Snart 8års vänskap, och jag älskar dig! (: <3


Nu ska jag alldeles strax ta och krypa ner i sängen och hoppas på lite välförtjänt sömn, och imorgon blir det en heldag med underbaringarna i ljusdal. ska hinna träffa Olivia, Anna, Mathilda och även uträtta lite ärenden! (:  me like alot ^^

så nu måste jag sova lite, på återseende imorgon!
godnatt och sovgott - don't forget to dream big!   Puss och kärlek <3

Av Louise - 24 maj 2010 12:36

Måndag - ny vecka, nya tag och ny utmaningar! (: 
Jag trodde att den måndag skulle bli lite tråkig, då det är en sådan tvätt-/Städdag, men den har redan börjat mycket bättre än vad jag trodde att den skulle göra! ;b haha!
jag ringde ett samtal, eller ja jag fick ett samtal tidigare så jag hann inte ens ringa till den här tjejen! haha! men det låter hur positivt som helst, och just nu håller jag verkligen tummarna! ;D  great!   Just nu har jag precis varit ner i tvättstugan en gång och startat nya maskiner och hängt dom första 2 (:   så jag känner mig riktigt duktig, så nu ska jag ta tag i städningen också, ska börja plocka lite nu, sedan måste jag damma, dammsuga och torka golven! ja det behövs verkligen! uscha! ;p haha!

Även att när älsk kommer hem senare, så ska vi se till att få upp alla luckor och även lådorna som är kvar till tv-bänken då det inte riktigt fungerade sist, men idag ska dom upp, och så var det bra med det! ;D haha! för nu har jag börjat lessna lite på det. men vad gör man inte liksom? (; haha


Även att jag väntar på ett samtal ifrån bästaste Anna! <3, hon har hållt mig på sträckbänken länge nog nu, och jag orkar inte mer nu! jag har ju inget tålamod, och det vet hon om. haha! (:  och jag som är så himlans nyfiiiiken! så nu ska hon ringa snart, så jag hoppas på någonting i alla fall! ;D haha..


Nej, nu ska jag börja plocka undan här hemma, och vänta på att hon ringer! :) hihi.
Så på återseende! puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards