Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 31 maj 2010

Av Louise - 31 maj 2010 22:48

Godkväll alla godingar! (:


Jag hoppas att ni har haft en lika bra start på veckan som jag har haft! Denna måndag har varit hur bra som helst..

Det har verkligen varit en kanon bra start, hihi. Jag har varit duktig genom att tvätt, handla och fixat en massa! (: Fick även min lilla pärla att fungera, ja de känns hur bra som helst! La köttet i marinad innan älsklingen kom hem, och när han kom hem så hjälptes vi oss åt och plocka undan lite som var utspritt lite här och där liksom, och sedan så rensade vi papper och satte in det i pärmen. Så även då var vi lite duktiga, det känns bra!

Efter det var det middag - Fläskfilé och potatisgratäng! riktigt smaskens faktiskt. Och mitt upp i middagen så kom Svärmor upp hit också, då hon har varit på sjukhuset "/. men hon skulle i alla fall åka med oss till Edsbyn!
åkte iväg och första stoppet var på blomkransen då jag skulle lämna den gamla telefonen till Björn som sagt, och när jag hade gjort det så åkte vi mot Edsbyn. Där blev det tvättande av bilen, mys och njutning av det fina sommarvädret på högsta nivå! (:  det gillas skarpt ska ni veta!

Och för en stund sedan kom vi hem, jag tog tag i tvätten och vek undan allting och stoppade in det i garderoben och sådär, packade väskan och gjorde klart allting som skulle göras! jag är duktig jag! (: hihi..

Så nu är det bara till att duscha och göra sig i ordning imorgon bitti då jag ska upp halv 5 imorgon bitti. uscha - på tok alldeles för tidigt! ;P haha!
men bussen till söderhamn går fem i 6, så har ju inte så mycket att välja på. då jag även ska hinna lämna av bilen på torsberg innan det ;p haha!  men det löser jag ska ni se ^^


Sedan går bussen mot Sthlm vid kvart i 7 ifrån söderhamn. och så ska jag möta upp Zenita vid halv 11 på t-centralen! gå runt lite på stan, käka lunch och ja bara må bra! i väntan på att klockan blir 14.50 SATC 2 börjar. så det kommer att bli en kanon bra dag imorgon har jag en känsla av. men det kan ju inte bli annat när man är i sthlm liksom! (: haha!

Nej, nu måste jag hoppa i säng ovh försöka få lite sömn. så på återseende imorgon kväll.
puss o kärlek <3

Av Louise - 31 maj 2010 14:37

Halloj, en ny vecka och denna vecka händer det mycket! då det är mycket som är inplanerat och det klagar jag absolut inte alls över! :) jag verkligen älskar det! :D så det så!


Imorse hoppade jag upp, och skulle göra en liten inköpslista, starta en tvättmaskin, och åka iväg på elgiganten! ;p hihi. Ja som sagt. det var full rulle redan klockan 10 imorse, men inte klagar jag för det inte. det är bara bra, och framför allt roligt. men efter att ha fått hjälp nere på elgiganten så fungerar nu även pärlan - äntligen! :p haha!
  Det blev en sådan skönhet! jag har suktat länge efter den, och nu äntligen har jag fått den! (: inte helt fel det inte ska ni veta ^^, snarare underbart!

Så nu ska jag sälja min andra mobil ikväll till min chef då han hade en telefon som inte alls var i sitt toppskick. men men. tur man kan hjälpa till ibland! (a)


Efter att jag fått den att fungera, handlat och startat en tvättmaskin så åkte jag hem och la över all nummer som jag behövde ha kvar, alla bilder och ja allting sådant vettni och rensade den andra telefonen. (: Så nu är den också klar för avlämning ;p


Nu sitter jag här och väntar på att älsk ska komma hem, sedan blir det tidig middag idag, sedan ska vi åka och hälsa på svärmor var det tänkt, då vi inte hade tid eller möjlighet till det igår! så tänkte åka dit idag istället! (:  Var meningen att Anna skulle komma förbi en sväng idag, på väg hem ifrån söderhamn. men får se om vi har hunnit hem då eller hur det blir! (: hihi..
Måste även packa väskan sen också, då det bär iväg på lite äventyr imorgon vilket absolut inte är helt fel. jag längtar verkligen tills jag får komma iväg lite! känns som om det behövs, även fast jag trivs hur bra som helst just nu som det är. men måste ju smälta allting också! men detta blir nog kanon! :D hehe.


Nej, nu ska jag ta tag i detta och invänta älsklingen! så på återseende!
Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards