Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 15 maj 2010

Av Louise - 15 maj 2010 19:33

Nu ska jag dra igenom gårdagen och sådär lite snabbt så ni får veta vad som händer i mitt liv också , då jag inte alltid är så himlans duktig på att uppdatera här ^^, haha!


Fredag - Klev upp vid halv 9, gjorde mig i ordning och började min resa för dagen! första stoppet var i tegeltjär (järvsö) för att krama på mathilda, pussa på sötungen Theo <3 och lite skitsnack i väntan på bästaste mommo! (:  Och samtidigt som jag var där, så började det åska hur mycket som helst och både jag och mathilda är väääldigt rädda, och då menar jag verkligen väldigt mycket för det. uscha inte alls bra! så hon ville inte vara ensam hemma. så jag tog med mig henne och theo på min lilla resa resterande del av dagen ^^ haha.
Efter det så åkte vi till ljusdal, mötte upp mommo och sedan vidare till färila och hämtade posten, packade det sista och gick igenom vad det var för saker vi skulle ha med oss! ;p haha...

När klockan började närma sig halv 4 så begav vi oss vidare mot ljusdal igen där det blev middag för oss 2 som var väldigt hungriga då jag inte hade hunnit äta någonting på hela dagen.. men så kan det bli ibland också!
Efter våran lilla mysiga middag så åkte vi hem till älsklings anna och fikade, snackade skit, kramades och ja bara mådde bra en stund! Sa grattis till henne och sedan när klockan började närma sig halv 7 så sa vi att det var dags att åka tillbaka till tegeltjär då vi skulle försöka få lillkillen i ordning för sängen, och förhoppningsvis sova ^^, haha!


Kom hem dit, och jag gjorde gullungen i ordning för sängen, dags för blöjbyte och på med pyjamasen!  åh, vet ni då? han har väääärldens sötaste pyjamas! jag lovar! men sedan är han ju också den sötaste ungen någonsin, så blir ju inte säme liksom !(: <3 Skulle sedan åka hemåt, men så blev det inte! blev kvar där till klockan började närma sig 10. haha!  blev lite lek och bus med skrutten, skitsnack med lars och mathilda och jönssonligan och ja jag mådde hur bra som helst! (:
Till slut somnade han, jag snackade lite mer skit och åkte sedan vidare hemåt!
Mötte upp älsk hemma, bytte om och åkte sedan ut en sväng. och där träffade vi en massa mysigt folk. bland annat : Tessan, Thomsson, Stucka, Andreas, Malin, Elin och ja en massa andra mysiga människor också! (: - lovely!

Efter en sväng eller två, kramar och skitsnack åkte även vi hem och somnade direkt.


Idag: Hade sovmorgon, och blev väckt sent. haha! Gjorde mig i ordning och åkte till Statiol för att hämta upp Thomsson och Hannah och sedan bar det av upp mot färila då vi skulle hämta en massa saker, eftersom det blev som det blev igår! men men, inte så mycket att göra åt! nu är jag klar med det där, och nu slipper jag se det nå mer! skönt måste jag säga! Åkte hemåt efter en stund, och såg att det var crosstävling också, så blev ju bara tvugna att stanna till en stund och kika. och det var någon ifrån Bollnäs som vann det heatet som vi kikade på - bra gjort! och det var underbart att stå där och titta igen, då det var på tok alldeles för länge sen! "/ hmm. ändring? - ja, tack! Hem sedan, åkte och käkade och nu är vi hemma igen! ;b ..
Sitter och funderar på vad som händer ikväll, jag har ingen som helst aning då vi inte har någon speciell lust att åka till hudik på crusing som några utav alla ska på, och även att några ska till trönö, men vi har inte riktigt bestämt oss ännu faktiskt! (: sådant som märks, jag tar det som det kommer! ;D haha!


Men nu ska jag vara social med älsklingen, så på återseende söthögar! Puss o kärlek! 

Och jo en sak till, mamma har gjort min dag idag! :D  JIPPIE, jag är glad för det..! jag älskar dig! <3

Ovido - Quiz & Flashcards