Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 27 maj 2010

Av Louise - 27 maj 2010 22:22

Godkväll...


Det har väl egentligen inte hänt så jätte mycket sedan sist, jag skulle ju till att laga mat, men eftersom varken jag eller älsk var hungrig just då. så väntade vi lite med det. och till slut när vi väl var hungriga så var det ingen som hade lust att laga mat. så det blev lite snabbmat idag - uscha, inte bra! men det var himlans gott! det kan jag lova er! (: haha..


Har även pratat med mamma, och sådär! så nu ska vi åka dit på söndag som det låter, ( till delsbo alltså! ) då det är mors dag! det visste ni väl alla om redan hoppas jag?    och även sa att jag skulle åka ner på tisdag till sthlm.. det låter så än så länge i alla fall, så länge jag inte får jobba eller sådär så åker jag ner då! :D ska bli riktigt skönt kan jag lova! ^^, . hihi..


Fick även reda på att jag ska jobba även på lördag!    Så det blir jobb nu, torsdag (idag!), imorgon fredag och även på lördag!  ååh, jag tycker att det är hur roligt som helst! (:  jag älskar ju som sagt att jobba och ha många saker att göra! jag gillar helt klart att ha fullt upp. hur kul som helst..


Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen och hoppas på lite sömn. då jag inte tror att det är några som helst problem! (: haha!  Då jag ska upp i skaplig tid imorgon igen, då jag börjar jobba klockan ett (: haha.
Men på återseende imorgon. Puss o kärlek. godnatt och dröm stoooort!


dagens komentar: - ja, jag älskar också mig själv. vem skulle annars göra det?

så himlans bra! (: <3

Av Louise - 27 maj 2010 19:10

Nu är jag hemma igen, eller ja jag har varit det en stund. Då jag slutade vid klockan sex idag. riktigt skönt att få jobba lite idag! men jag har riktigt ont i höfterna måste jag säga, då jag helt och hållet valde helt fel skor idag, när jag bara skulle stå i 3 timmar i sträck. ingen stol, inget sittande eller ingen rast.. (: men det är så det ska vara, så får sylla mig själv och ta på mig dom andra skorna imorgon helt enkelt. men jag vart lite stressad tidigare, sådet bara råkade bli så! (: haha..


men det har varit en rolig dag , lite drygt med det glömde man snabbt bort när det kom folk faktiskt. så absolut ingenting att klaga på ! ;) haha. jag är supernöjd i alla fall ! ^^,


Så nu är det dags att försöka laga lite middag, men varken jag eller Robin är hungriga - uscha vad jobbigt det är att hitta motivation till att laga mat då. men men ;p hih..
nu måste jag göra någonting, annars kommer jag dö av rastlöshet eller hunger inom en snar framtid!
Så på återseende!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 27 maj 2010 11:39

Det hela slutade med att jag följde med Zenita ut på tranan igår - ytterst trevligt! dock var vi båda tå nyktra. men hade det hur trevligt som helst i alla fall.. (: haha!    man måste kunna bjuda på sig i alla fall, inte sant? ;p


Men hon kom och hämtade mig vid typ kvart i elva igår och då började våran kväll, så himlans roligt... ^^, haha! Träffade på en massa sötnosar också ju, alltid lika roligt..   bland annat: Björn, Angelica, Pelle, Tina, Lena, Linda och även några personer ifrån Ljusdal också! (: hihi.. Men ja som sagt jag hade det hur kul som helst. ^^,


Kom hem runt ett tiden igår, och bums i säng och somnade som en stock! gos vad trött jag var! (: men det är ju sådant man får räkna med! inte sant?
Vaknade i morse vid halv 10 utav att telefonen ringde. och då var det Susanne som berättade lite angående jobbet idag och imorgon..  Och det var ju inte så himlans uppskattat då klockan skulle ha ringt bra en halvtimme senare! men ändå, vad gör det då? nja, inte så mycket. kom ju upp ur sängen i alla fall.
Så nu sitter jag här, har precis duschat och ätit frukost och ska alldeles strax göra mig lite mer i ordning då jag börjar om en timme, eller ja jag ska möta upp Zenita om en timme i alla fall. men börjar inte förrän klockan ett! (: hihi..

men nu har jag inte tid att sitta här, men nås på telefonen. Annars på återseende ikväll. Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards