Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 28 maj 2010

Av Louise - 28 maj 2010 22:51

Ännu en dag med jobb, och det är absolut ingenting jag klagar över om man säger så! (: hihi..
Jag vaknade vid halv elva idag, och var alldels seg i kroppen, men jag har inte haft världens bästa sömn inatt heller om man säger så! så det kan ju kanske vara därför också? men men ;p haha!

Nu är jag i alla fall hemma igen. jag jobbade mellan 13-18 ( precis som igår! ) och dom här två dagarna har jag och Zenita varit på Lidl här i Bollnäs. haha. har stått och demat lite olika saker. rätt roligt faktiskt..

efter att vi hade jobbat klart idag, så kom älsk och Hedlund och mötte upp oss, och då begav vi oss mot Take Off där det blev middag idag. (:  en taco tallrik var det som stod på menyn idag - riktigt smaskens faktiskt! ^^, hihi..

Och efter en massa skitsnack och en he*vets massa skratt senare så begav vi oss därifrån.. (:

Åkte runt lite, och sedan så åkte vi på statiol en sväng också! där träffade vi på sötnosen Therese, Linn och Hannah. trevligt, och pratade och kramades lite! (: underbart om ni frågar mig! ^^, hihi..
Sedan vid 9 tiden åkte vi hemåt, och funderar på vad vi ska hitta på resterande del av kvällen! antar att det blir en lugn hemmakväll bara! :) hihi.. men det är ju skönt det också kan jag lova.


Imorgon nalkas det en sväng till Kilafors, ner på marknaden en sväng och kika. och sedan blir det även till att jobba på Tuppens imorgon kväll. (: sista helgen nu för denna "säsong" eller ja, vi öppnar ju i höst igen. men ändå ^^
lite tråkigt ändå, men det ska bli grymt roligt att jobba igen.
och härligt att man då har fått jobba 3 dagar på rad, för det var ett tag sedan! och eftersom jag tycker om att jobba så klagar jag absolut inte - snarare tvärtom då det inte finns någonting som helst att klaga över! (:
det är bara 2 små saker som fattas i mitt liv just nu, men det är på gång - tro mig! :D haha!

Nej, nu ska jag mysa med älsklingen framför filmen! så på återseende imorgon!
puss och godnatt..
True Loooove <3

Ovido - Quiz & Flashcards