Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 19 maj 2010

Av Louise - 19 maj 2010 22:47

Jag måste bara börja med att säga att mitt liv leker, och jag älskar detta! i just love it! hihi..


Igår kom Zenita hit, och jag fick se några bilder, höra lite skvaller och självklart berätta lite för henne! Gissa om jag har saknat den flickan, helt underbart att hon är hemma igen ju! ;D hihi. Och efter att hon hade åkt hem så hoppade jag i säng på en gång ungefär, då jag var så himlans trött igår. hmm! ;p


Idag så har det väl egentligen inte hän så himlans mycet faktiskt. vaknade första gången i morse vid 7 men vägrade då kliva upp och då drömde jag en väldigt bra dröm. haha! (: om det ändå vore så? ;p
Klev sedan upp vid ett tiden, duschade och gjorde mig i ordning! sedan kom älsk hem, och efter en liten stund kom även svärmor, nutte och nuttes pappa hit. satte upp sista på tv-bänken! nu är det bara luckor och lådor och sådant som ska upp! så är det äntligen klart sen! och det blev hur fint som helst ju! :) jag tycker om det hur mycket som helst verkligen. fick även upp gardiner och sådant idag!
och sedan så åkte vi till Take Off och åt tillsammans, då nuttes pappa fyller år idag! grattis grattis! (:  Och sedan bar det av hemåt igen.

Har nu tillbringat lite tid i köket, haha!   Satte på lite skön musik, gjorde i ordning en matlåda åt älsk, startade en diskmaskin och sedan städade jag hela köket, och ja - även jag kan vara duktig! Jag känner mig nöjd! (: hihi..
Så nu ska jag alldeles strax hoppa i säng, ska bara varva ner lite först hade jag tänkt ^^ hihi..

imorgon ska jag möta upp Zenita efter hennes möte, och se vad som händer i helgen, då vi har bestämt att vi ska hitta på någonting om det är så att vi inte jobbar? ;p hihi. kommer bli great tror jag! ;)

Så vi hörs någonting imorgon istället då jag ska ta det lugnt en stund nu, och sedan krypa ner i sängen och invänta en lugn och bra torsdag! (:
Puss o kärlek, godnatt och dröm stooort! <3

Ovido - Quiz & Flashcards