Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 13 maj 2010

Av Louise - 13 maj 2010 22:58

Godkväll godingar!

har ni alla haft en underbar torsdag? Det har jag utan tvekan haft, dock har jag varit lite seg, men det är sådant man måste få vara ibland också! (: haha! Men efter att jag skrev sist så har det väl egentligen inte hänt så himlans mycket sedan sist. ;p
jag gjorde middag, och idag vart det biffstorganoff när jag kikade in i både kyl och frys, haha! men det var mycket gott. Och efter det så gjorde jag i ordning en matlåda till älsklingen, plockade i och ur diskmaskinen, gjorde rent spisen, och sedan tog jag mig ett mycket efterlängtat bad! (:  Har även hunnit prata med världens bästa mamma! (: <3 hihi. underbart säger jag bara, jag saknar henne redan! (:


Älskling kom hem för en liten stund sedan, så nu nalkas det mys resterande del av kvällen innan det är dags för att krypa ner i sängen och få lite välförtjänt sömn också! (:

Imorgon är en hektisk dag, hihi. det börjar med att klockan ringer halv 9 imorgon bitti. då bär det av till järvsö, sedan ljusdal, färila och sist men inte minst bodaheden och kramas med anna! ;b

Så ja, jag har fullt upp imorgon. men jag gillar't, så klagar absolut inte en sekund! på återseende imorgon.
jag säger godnatt redan nu, då jag ska mysa ner mig i soffan! Puss o kärlek <3

Av Louise - 13 maj 2010 14:44

Nu har det varit lite dålig uppdatering jag vet, förlåt för det! men jag har inte tid hela tiden i alla fall. därför blir det sådana lite längre uppdaterings inlägg. haha (:  men ni klagar väl inte ändå? ;b  nej, jag tänkte väl det ^^ haha!


Igår efter att jag hade skrivit lite, så tog det någon timme, så frågade Hannah om jag ville följa med ut igår, och jag var inte sen på att hänga på faktiskt eftersom jag redan hade suget inne! ^^, hih.

Så hon fixade alkohol och donade på, jag duschade och käkade lite här hemma, och sedan tog jag mig en promenad bort till hedhamre och hannah (: Satt där och snackade lite, drack någon cider och gjorde mig i ordning - ytterst trevligt!  När klockan började närma sig 22, så gick vi över till Mattias. Och efter en stund så bestämde vi oss allihopa för att ta en promenad ner på tranan.
Träffade Robin en sväng innan vi gick in, pussade lite på honom och sedan var det dags! ^^, hihi.

Ganska precis när vi kom in så träffade vi Tessan ;D och sedan var det partaj hela natten lång. en mycket rolig kväll, med mycket folk och en massa sötnosar som man träffade på! ytterst mysigt... 
När klockan började närma sig 2 så gick jag och Hannah ut, då det var dags att åka hemåt. Älsk var snäll och hämtade upp oss, och så bar det av till Statiol en sväng.. Skjutsade hem hannah och sedan hem och sova!
Somnade ganska snabbt, tror inte ens att huvudet hann nudda kudden, usch jag var en sliten människa! (:


Men kvällen var otroligt trevlig, mycket folk, dans, kramar och en massa annat! - jag trivdes som fisken i vattnet (: Så tack så hemskt mycket till alla inblandade för en underbar kväll! <3 det uppskattades verkligen!! ;b ..


Vaknade i morse vid 12 av att Robin åkte till jobbet, och sedan dess har jag väl inte gjort så mycket. ;p

Startat en diskmaskin och donat på här hemma. (: hihi.. Dock börjar jag bli ganska hungrig, så kanske är på tiden att bestämma vad man ska stoppa i magen idag? hm. undra vad jag är sugen på ^^ hihi.

Nej, men på återseende gullungar <3  Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards