Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 4 maj 2010

Av Louise - 4 maj 2010 18:28

Saknat mig?  klart ni har, förlåt en dum fråga av mig! :) hihi.. nej men hej godingar ^^


Hoppas ni har haft en bra dag så här långt, för det har verkligen jag haft! :)

Jag har hunnit mycket såhär på eftermiddagen faktiskt! jag har gjort i ordning badrummet, och nu är även det nya fina duschdraperiet på plats, och även inne i badrumsskåpet där det ska vara! klädkammaren är så gott som klar nu - för alla sängkläder/handdukar är inne i själva garderoben och det andra är upphängt! och även att köket är så gott som klart :)  det är bara 1 kartong kvar där som ska plockas upp ^^ haha! men det börjar liksom bli ganska fullt i mina skåp så har inte direkt någon aning om vart jag ska göra av allting? men det är ju sådant jag får lösa helt enkelt! (:


Så jag känner att jag har varit väldigt duktig! ^^ haha!  Nu är det bara vardagsrummet som ska göras i ordning, och siw och nutte kommer förbi om en liten stund, och då ska väl förhoppningsvis tv-bänken på plats som vi höll på att skruva på igår! (: jag tror att detta kommer bli kanon bra ju... haha! Och även att imorgon eller på torsdag så kommer den nya soffan! just nu går allting som på räls ju! och jag trivs verkligen! allting är kanoners!


Men nu ska jag hjälpa till och skruva det sista som ska skruvas innan dom två kommer, så får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda! så på återseende senare söthögar!
puss o kärlek! <3

Av Louise - 4 maj 2010 13:13

Hej hopp!  Tisdag idag, men av någon konstig anledning så har jag inte den dagen i huvudet, utan jag har bara onsdag i huvudet! och det känns lite wierd måste jag säga! men men, det ändrar sig nog snart får jag hoppas! =D haha..


I morse så vaknade jag rätt så tidigt, eller ja rättare sagt vid halv 8 när robin skrek älskar dig, puss hej!  Och han hade försovit sig! hihi. stackarn ^^,  ... och efter det så hade jag lite problem med att somna om, så jag låg och vred och vände mig, men till slut så slog jag igång tv'n och låg och kikade och lyckades efter en stund somna en liten sväng i alla fall.. men vid 10 så orkade jag inge mer, så därför bestämde jag mig för att kliva upp istället och försöka göra någon nytta (: haha...
Har varit ner och handlat lite nödvändigheter - ni vet sådant där tråkighetsgöra? men det är ju ändå ett måste! men nu är jag hemma sedan en liten stund tillbaka i alla fall. har ringt runt lite, och även ätit lite lunch! så nu ska jag sätta lite fart här hemma tänkte jag!

Så nu - musiken på högsta volym, dona klart i klädkammaren, göra i ordning badrummet, och även köket om jag hinner?  Men det märks!

Så på återseende senare! Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards