Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Louise - 9 maj 2010 23:14

Åh min söndag har verkligen varit perfekt, trots att jag har haft tvättstugan! men det har varit många småsaker som har gjort den mycket bättre ändå! (:  jag mår toppen..

Igår mådde jag som sagt inte alls så vidare på kvällen, tills jag fick hyra en film och sedan åka hem och glo på den. men idag har allting ändrat sig! :)
Elin och Stucka kom förbi en sväng tidigare på en fika och lite skitsnack, och efter ett tag så skulle vi åka och handla! ^^,  tillbaka och sedan fixa och dona nere i tvättstugan! Och efter ett tag så fick jag ett sms av mamma då hon berättade att hon precis var på väg att åka! då skulle hon komma hit och kika på lägenheten. Så vi bjöd henne på middag - potatisgratäng och fläskifilé var det som stod på menyn idag - yummie!
Så det har blivit mycket pussar, kramar, skratt och skitsnack med världens vackraste kvinna ikväll! - MIN mamma! jag älskar dig, du får mig alltid till toppen! och med lite av dina styrkande ord kan jag gå hela vägen! <3 tack!

Hon åkte härifrån runt 10, och det är alltid lika svårt att säga hejdå till henne, men jag vet att vi syns snart igen, inte alls om så lång tid :) thihi...


Men sedan hon åkte så har jag väl egentligen inte gjort så mycket, har bara suttit i soffan och tagit det lugnt.. men riktigt mys faktiskt.

Så ja mina vänner, denna söndag har verkligen varit perfekt! :) underbara vänner, en underbar pojkvän/sambo och bästaste mamma på besök - kan inte bli bättre! (: <3
Så nu har vi hämtat det sista nerifån tvättstugan, så nu ska jag kika klart på filmen, och sedan blir det bums i säng för att få lite skönhetssömn! Godnatt säger jag redan nu, puss o kärlek <3

Av Louise - 9 maj 2010 14:05

Min lördag var full med en massa känslor. jag hade en massa känslor inuti mig som inte riktigt kom ut.. åh, det är jobbigt faktiskt, men det är sådant man får leva med, och jag ska ta tag i det med stora handen och hela hjärtat - tro mig!

Vi hämtade upp Elin och Stucka vid halv 6 tiden igår i alla fall, och efter det så blev robin tydligen tvungen att tvätta bilen, och sedan åkte vi ner mot Gävle! Träffade upp Thomsson, Stefan och någon till ? ;p haha! och så blev det lite skitsnack, och så gick vi runt och kikade på lite bilar, dock var det inte så himlans mycket att se faktiskt! lite tråkigt, men vad hade man förväntat sig? haha! Åkte något varv och sådär, och även att vid halv 9 åkte vi till stationen och mötte upp mamma då hon kom dit en sväng med bussen och skulle lämna av en massa folk (: så kramades och pussades där, mycket bra! för det fick mig på lite bättre humör ju, det är konstigt vad en kram ifrån ens mamma kan göra med en, men jag älskar dig mamma ! <3 Sedan tog vi ett varv till eller två, tillbaka till bilträffen, käkade lite och sedan bestämde vi oss för att åka hemåt istället, då vi alla 4 hade tröttnat lite och som sagt så var det väl egentligen inte så himlans mycket att titta på heller! :p

kom till bollnäs, skjutsade upp stucka och elin på granberg då han skulle hämta ut bilen sin, och så möttes vi upp på max, där även Therese och Hannah var - mycket trevligt (:  sedan vidare till Statiol istället, då det var lite dött nere på stan igår, haha! men inte så konstigt kanske? ;b ...


Men efter en liten stund så bestämde vi oss för att åka hemåt istället, så vi gick in på statiol och hyrde en film, och sedan åkte vi hemåt för att mysa ner oss istället! (: hihi..


Vaknade vad 12 tiden idag, och gosh det var skönt.. ^^, .. så har precis varit nere och startat två stycken tvättmaskiner, då jag har tvättstugan resten av kvällen känns det som ;p haha! (:
Stucka och Elin är på väg hit också, då det nalkas fika paus med dom - ytterst trevligt! :)


Men på återseende söthögar! Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards