Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 22 maj 2010

Av Louise - 22 maj 2010 13:33

Lördag idag, och det innebär ju såklart en massa bus! (:  me like! ^^, ...


Mycket skratt, magkramper, lite glädjetårar, felsägningar, tokigheter, flumande, massa mys och en bra vän! (:

En riktigt bra fredagskväll..
men det där var ju bara i kort, så ni ska få lite mer " kött på benen " om vad som hände på min fredagskväll - underbart! det är tur ni tycker om det ^^, hihi..


Det hela började med att jag åkte till Zenita vid halv 8 ungefär. vi snackade en massa skit, skrattade och ja bara flummade oss. ungefär det vi är bra på! ;b  men med oss har man ju aldrig tråkigt! (: Och det bästa är att flickan har ju så himlans bra komentarer för sig, ibland tänker varken hon eller jag innan vi talar, men det är oftast då det blir roligt? ja, inte vet jag. men Zenita säger vid två olika tillfällen: - Spindelmannen, ska vi ligga? Jag kan klä av dig om du vill?   och sedan lite senare - Jag kan inte sluta, det sväller över! Ja, det är som sagt tur att hon och jag vet vad det betyder ^^, haha! men jag tror inte jag har skrattat så mycket på länge! :D men det är underbart..

Efter ett tag åkte vi hem till mig istället, köpte med oss en dricka och sedan åkte vi hemåt och kikade på Sex and The city filmen! - mycket bra faktiskt, nu väntar vi på 2'n också! ;b kommer bli great.. ^^,  Och så blev det lite mer skitsnack och sådär, sedan skjutsade vi hem henne. (:

När jag kom hem och la mig i sängen så hann det inte ens ta 2 minuter innan jag sov, gosh vad trött jag var igår! inte riktigt klokt faktiskt! men men.. ;p


Nu såhär på för-/eftermiddagen så ska jag städa lite, då det behövs kan jag säga! ;b  Sedan kommer Zenita hit lite senare! ^^, great...
Men på återseende! Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards